Canon i-SENSYS LBP253x

i-SENSYS LBP253x

Deze snelle, compacte A4 zwart-witlaserprinter blinkt uit door zijn kwaliteit, eenvoud en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De printer heeft een kleurentouchscreen, NFC en een keur aan flexibele verbindingsmogelijkheden.

Voordelen

  • Compacte en degelijke A4 zwart-witlaserprinter met NFC is ideaal voor kleine werkgroepen
  • Produceert hoogwaardige documenten met een uitvoersnelheid van 33 ppm
  • Eenvoudige bediening via het intuïtieve kleurentouchscreen
  • Constante betrouwbaarheid en kwaliteit dankzij Canon All-in-One tonercartridge
  • Print direct vanaf elke gewenste compatibele tablet of smartphone via NFC Touch & Print
  • Profiteer van de printfunctie waarvoor u geen PC nodig hebt, vanaf een USB Flash-geheugenstick
  • Print vertrouwelijke documenten veilig met PIN-codebeveiliging
  • Geschikt voor mobiel en cloud dankzij ondersteuning van AirPrint™, Mopria en Google Cloud Print
  • Gratis Canon-app waarmee u het maximale kunt halen uit iOS- en Android-apparaten
  • Ondersteuning voor netwerk en workflow, inclusief Wi-Fi, PCL5e/6, Adobe® Postscript™ en uniFLOW

Meer productinformatie

Bekijk Canon i-SENSYS LBP253x in detail

De perfecte kennismaking met drukwerk voor werkgroepen


Kleine teams kunnen snel en eenvoudig hoogwaardige documenten printen met deze uitstekend uitgeruste A4 zwart-witlaserprinter. Dankzij het compacte formaat en de mooie vormgeving is de i-SENSYS LBP253x ideaal voor omgevingen waar klanten komen en drukke werkomgevingen. En u kunt dagelijkse taken sneller uitvoeren dankzij de hoge uitvoersnelheid van 33 ppm en omdat u binnen een paar seconden kunt beginnen met printen wanneer de printer is uitgeschakeld of stand-by staat.

Intuïtieve bediening


U kunt meteen vanaf het begin uitstekende resultaten boeken dankzij het intuïtieve 8,9 cm touchscreen van de LBP253x. Met een paar keer tikken hebt u toegang tot de slimme, tijdbesparende functies van de printer, zodat zelfs onervaren gebruikers het volledige potentieel van de LBP253x kunnen benutten. Wanneer u de toner vervangt, bent u verzekerd van constante betrouwbaarheid en vernieuwde kwaliteit dankzij Canon's eenvoudig te vervangen All-in-One cartridgeontwerp, dat ook verkrijgbaar is in een versie met een extra hoog rendement die langer meegaat.

Uitstekende ondersteuning voor mobiel en cloud


Werknemers willen tegenwoordig graag flexibel zijn en naadloos kunnen wisselen van locatie en apparaat. Maar op welke manier of waar u ook wilt werken, de LBP253x is altijd klaar voor gebruik en toegankelijk. Print vanaf uw iPhone® of iPad® met Apple AirPrint™ of vanaf uw Android/Google-apparaat dankzij de compatibiliteit met Mopria. Voor organisaties die in de werkomgeving gebruikmaken van Google, is de LBP253x compatibel met Google Cloud Print.

Eenvoudig verbinding maken en printen


Voor extra eenvoud en flexibiliteit kunt u de Touch & Print via de NFC-verbindingsmogelijkheden van de LBP253x gebruiken. Koppel elk gewenst compatibel mobiel apparaat aan de printer en print direct met de Canon PRINT Business-app. Of kies de printfunctie van de LBP253x waarvoor u geen PC nodig hebt. Hiermee kunt u een voorbeeld weergeven van PDF-, JPEG- en TIFF-bestanden en deze direct printen vanaf een USB Flash-stick. Dankzij slimme functies zoals deze kunt u met de LBP253x elke printtaak probleemloos uitvoeren, waardoor voor uw bedrijf alles op rolletjes blijft lopen.

Uw informatie en winstgevendheid beschermen


Gebruik dan de functie Secure Print (beveiligd printen). Hiermee kunt u vanaf uw PC, tablet of smartphone persoonlijke en vertrouwelijke documenten veilig printen met behulp van een PIN-code. De LBP253x beschermt ook uw winstgevendheid met functies zoals dubbelzijdig printen om minder papier te verspillen en Auto Shutdown om elektriciteit te besparen wanneer de printer niet wordt gebruikt.

Geschikt voor netwerken en integratie


De LBP253x biedt geavanceerde netwerkmogelijkheden die naadloos passen in grotere bedrijfsomgevingen. Door de ondersteuning voor PCL5e/6 en Adobe® Postscript™ is dit een ideale oplossing voor beheerde omgevingen. Tegelijkertijd bespaart de externe gebruikersinterface u kostbare tijd omdat IT-managers instellingen kunnen bijhouden en bijwerken zonder de locatie te bezoeken. Operators van Managed Print Services en Canon fleet operators zullen heel blij zijn met de ondersteuning voor het Canon's uniFLOW-uitvoerbeheerplatform, die van dit apparaat een hoogwaardige all-roundprinter maakt.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS LBP253x.

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

Use and share over network

Gebruiken en delen via het netwerk

USB connection

USB-verbinding

Colour Touch Panel

Kleurentouchscreen

+1 Optional Paper Cassette

+1 optionele papiercassette

PCL Printing

Printen met PCL

PostScript Printing

PostScript-printen

Secure print

Secure Print

Use and share wirelessly

Wireless gebruiken en delen

Use and share wirelessly

Wireless gebruiken en delen

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

i-SENSYS Touch & Print

Touch & Print

Volgende stappen

Mobiele oplossingen

Eenvoudig printen vanaf mobiele apparaten

Easy Service Plan

Easy Service Plan

Bescherm uw Canon-investering door te kiezen voor totale zekerheid.

3 Year Warranty Promotion

Afgebeelde producten dienen alleen ter illustratie. Bepaalde functies zijn optioneel. Raadpleeg de productspecificaties of neem contact op met een vertegenwoordiger van Canon voor meer informatie.