Canon i-SENSYS LBP151dw

i-SENSYS LBP151dw

De i-SENSYS LBP151dw is een betaalbare, snelle, compacte en PCL-ready zwart-witlaserprinter met Wi-Fi die ook kan ook worden gebruikt met een smartphone. De printer is uitermate geschikt voor veel verschillende doeleinden.

Voordelen

  • Snel: uitvoer van 27 ppm. De eerste print verschijnt binnen 8 seconden, met automatisch dubbelzijdig printen en Canon Quick First Print-technologieën
  • Stijlvol en compact ontwerp
  • PCL5e/6-geoptimaliseerd printen voor compatibiliteit met bestaande infrastructuur
  • Ondersteuning voor Ethernet en Wi-Fi
  • Geschikt voor printen via mobiel en Google Cloud Print
  • Laag energieverbruik en toonaangevende energiezuinigheid.

Meer productinformatie

Bekijk Canon i-SENSYS LBP151dw in detail

Snelheid, ruimte en besparingen


De i-SENSYS LBP151dw is een zeer betaalbaar en ruimtebesparend apparaat dat uitstekende snelheden levert. Een hoge printsnelheid van 27 ppm wordt aangevuld door dubbelzijdig printen, het feit dat de eerste pagina al na 8 seconden verschijnt (FCOT) en Canon's Quick First Print-technologieën, waardoor u zelfs vanuit de slaapstand snel kunt printen.

Geschikt voor printen via Wi-Fi, mobiel en netwerk


Met één druk op de knop is de printer met een Ethernet- of Wi-Fi-netwerk verbonden. Daarnaast print u wireless vanaf elk apparaat met ondersteuning voor Mopria, door middel van de gratis plugin. En met de gratis Canon PRINT Business-app hebt u op uw iOS- of Android-apparaat toegang tot een breed scala aan geavanceerde functies.

Geschikt voor Google Cloud Print


De i-SENSYS LBP151dw brengt een directe verbinding met de cloud tot stand, zonder tussenkomst van een pc. U kunt de printer binnen enkele seconden verbinden met uw Google Cloud Print-account, en meteen beginnen met printen vanaf elk ondersteund apparaat.

PCL-ready


Doordat de i-SENSYS LBP151dw naadloos aansluit op het netwerk en bovendien compact, betaalbaar en betrouwbaar is, is deze printer de perfecte oplossing voor veel problemen waar IT-professionals mee te maken hebben.

Efficiënt, laag energieverbruik


Doordat de printer zo stil is, is deze ideaal voor de detailhandel, het bankwezen en hotelrecepties. Ook heeft de printer toonaangevende energiezuinigheid met een laag energieverbruik.

All-in-One cartridge


De All-in-One cartridge zorgt voor een onderhoudsvrije werking en een betrouwbare printuitvoer van hoge kwaliteit. Authentieke lasercartridges van Canon bevatten toner-, drum- en reinigingseenheden, en zijn binnen enkele seconden eenvoudig te vervangen.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS LBP151dw.

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

Use and share over network

Gebruiken en delen via het netwerk

USB connection

USB-verbinding

PCL Printing

Printen met PCL

Use and share wirelessly

Wireless gebruiken en delen

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

2016-2017-3-year-warranty-campaign