Single Ink of FINE cartridges?

Sommige PIXMA foto- and documentprinters zijn uitgevoerd met Canons Single Ink systeem en andere gebruiken een FINE cartridge. Wat is voor u het beste?

Waarom Single Ink?

Het is belangrijk om verspilling te voorkomen. Het Single Ink systeem gebruikt maximaal 10 afzonderlijke inkttanks om kleuren samen te stellen. Als een kleur op is, hoeft u slechts één inkttank te vervangen. En omdat u alleen individuele tanks met kleureninkt vervangt, draagt het Single Ink systeem bij aan lagere printkosten!

Waarom FINE cartridges?

Het Canon FINE cartridge systeem biedt u maximaal gebruiksgemak. De inkten en de printkop zijn gecombineerd in een praktische eenheid die binnen enkele seconden is te vervangen. Het FINE cartridge systeem zorgt daarnaast voor zeer hoge printsnelheden – als elke seconde telt! 

Inkt op - waarschuwingen

Welk systeem u ook kiest, u hoeft zich nooit meer zorgen te maken dat tijdens het printen de inkt op is – een pop-up op uw beeldscherm laat weten wanneer de inkt bijna of helemaal op is.

Elke Single Ink tank heeft daarnaast een ingebouwde LED. Deze knippert met verschillende snelheden om aan te geven of de inkt bijna of helemaal op is. Dit betekent dat u het inktpeil kunt controleren zonder dat een computer nodig is – ideaal bij rechtstreeks printen vanaf uw camera, geheugenkaart of mobiele telefoon.