Fotolabkwaliteit

 Met werkelijk alle details

Wat zorgt voor een goede fotoprint? Het draait allemaal om hoe nauwkeurig uw printer de inktdruppels op het fotopapier kan plaatsen – en hoe klein uw printer deze druppels kan maken. Alle PIXMA foto- & documentprinters zijn daarom uitgevoerd met Canons gepatenteerde FINE technologie.

FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) gebruikt uiterst nauwkeurige printkoppen met maximaal 7.680 spuitmondjes. Elk spuitmondje is ontworpen om constant uiterst nauwkeurige inktdruppels te produceren die slechts één picoliter klein zijn – dat is een biljardste deel van een liter! Deze minuscule druppels produceren onvoorstelbaar fraaie kleurgradaties en een zeer hoge detailweergave, zodat uw prints de uitstraling krijgen van traditionele foto’s.

Natuurlijke kleuren en een indrukwekkend contrast

Het zijn niet alleen de printkoppen die zorgen dat PIXMA prints er zo fantastisch uitzien – de inkt van Canon produceert geweldige resultaten door natuurlijke, krachtige kleuren te combineren met een zeer hoog contrast.

Elke PIXMA foto- & documentprinter gebruikt een combinatie van zwarte inkt op pigmentbasis en kleuren inkt op basis van kleurstoffen. Het resultaat? Heldere, haarscherpe tekst bij documenten en levensechte kleuren bij foto’s en afbeeldingen.

Sommige modellen zijn bovendien uitgevoerd met Canons ContrastPLUS systeem. Dit systeem gebruikt een extra tank met zwarte inkt op basis van kleurstoffen. Dit geeft niet alleen een maximaal contrast in donkere delen, maar zorgt dat de gehele afbeelding een optimaal contrast heeft – zodat uw foto’s een dynamische 3D uitstraling krijgen.