Canon XEED WX6000

XEED WX6000

De XEED WX6000 bevat LCOS- en AISYS-technologie met gemotoriseerde objectiefopties die een kleurhelderheid van 5700 lumen en WXGA+-resolutie bieden - perfect voor bedrijven die overgaan op breedbeeldprojectie.

Voordelen

  • Native WXGA+-resolutie
  • LCOS-technologie
  • Kleurhelderheid van 5700 lumen
  • Contrastratio van 1000:1
  • Gemotoriseerde zoom, scherpstelling en objectiefverschuiving
  • Optie voor 4 verwisselbare objectieven
  • Geavanceerde RGB- en gammaregeling
  • DVI- en HDMI™™-ingangen
  • Met PJLink™ compatibele netwerkpoort
  • 360°-installatie

Meer productinformatie

Bekijk de Canon XEED WX6000 in detail

Glasheldere, gedetailleerde projectie


Met een uitzonderlijke projectie van 5700 lumen is de XEED WX6000 de ideale LCOS-installatieprojector. Dankzij de native hoge WXGA+ resolutie (1440 x 900) is de projector perfect voor omgevingen waar helderheid essentieel is, zoals congreszalen en grote ruimten.

Overweldigende beeldkwaliteit


Het 0,7-inch LCOS-paneel en het optische Canon AISYS-systeem zorgen ervoor dat uw publiek alleen perfect vloeiende beelden ziet, zelfs in veeleisende omgevingen zoals vergaderzalen in hotels en expocenters.

16:10-projectie en een hoge diafragmaverhouding zorgen voor schitterende beelden. Dit model is daarom een serieuze optie voor creatieve ondernemingen die logo's en andere nauwkeurige ontwerpen willen laten zien. Een contrastratio van 1000:1 garandeert diepzwart en levendige kleuren.

Ongeëvenaarde Canon-objectiefkwaliteit


Installatieprojectors hebben een uiterst nauwkeurig objectief nodig. De XEED WX6000 biedt zowel de kwaliteit als de veelzijdigheid die u wilt hebben. Met de objectieftechnologie van Canon bent u verzekerd van superieure beelddefinitie en maximale belichting.

Dankzij geavanceerde installatiefuncties met een nauwkeurigheid van een ½ pixel komen uw beelden volledig tot hun recht. Deze functies zijn cruciaal voor installatie van meerdere projectors zoals 3D, gestapelde installaties, gecombineerde systemen en koepels.

Kies uw ideale objectief


Door de vier verwisselbare, uiterst nauwkeurige objectieven, waaronder 1,5x standaardzoom, groothoek, 1,7x hoge zoom en 1,95x ultrahoge zoom, kunt u zelfs in grote ruimten de hoge beeldkwaliteit behouden.

Controle over uw beelden


De XEED WX6000 heeft diverse slimme functies waarmee u uw beelden natuurgetrouw en nauwkeurig kunt presenteren. Met afzonderlijke RGB-bediening en kleurenaanpassing met 6 assen en gamma-instelling realiseert u een uitzonderlijke kleurweergave die die van professioneel gekalibreerde apparaten benadert.

Veelzijdige aansluitings- en bedieningsmogelijkheden


De XEED WX6000 heeft talloze aansluitingsmogelijkheden die geschikt zijn voor weergave in bedrijven, het onderwijs en in openbare omgevingen. Dankzij DVI- en HDMI™-aansluitingen kunt u digitale HD-beelden en -video projecteren, en met de netwerk- en RS232C-poorten kunt u heel eenvoudig een aansluiting tot stand brengen met uw room control system en LAN. De industriestandaard PJLink™wordt ook ondersteund, zodat u de projector via IP kunt bedienen en bewaken. Deze functies en de flexibele 360°-installatie maken van de XEED WX6000 een uiterst veelzijdige keuze voor bedrijven.

Bespaar kosten en verlaag de CO2-uitstoot


Met minder dan 0,08 watt per luminescentie-eenheid is het energieverbruik van de XEED WX6000 een van de voordeligste in de industrie.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon XEED WX6000.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Voor krachtige helderheid en een hoge contrastratio

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI-poort

Industry standard control protocol

Bedieningsprotocol volgens industriestandaard

Seriële commando's

Download de seriële commando's die nodig zijn voor het instellen van de afstandsbediening van de WX6000

Downloaden [PDF, 489KB]

XEED Case Studies

Case Study Gesundheit Nord Medical

Medische centra Gesundheit Nord

Canon’s videoprojectoren leveren de scherpste beelden voor artsen van de ‘Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen GmbH’. Met behulp van Canon’s XEED SX80 Mark II Medical-videoprojectoren is de dagelijkse werkwijze gemoderniseerd. In vier klinieken in Bremen worden nu digitale röntgensystemen gebruikt voor dagelijkse consulten.

Case Study inamo Restaurant

inamo Restaurant, Londen

In 2010 werden bij inamo St James ruim 90 Canon XEED-projectoren geplaatst. De projectoren maken onderdeel uit van de door inamo ontwikkelde E-Table™-oplossing, waarmee gasten hun maaltijd kunnen bestellen, een digitaal tafelkleed kunnen uitkiezen, via een 'ChefCam' in de keuken kunnen kijken en zelfs een taxi kunnen bestellen om hen thuis te brengen, allemaal via een geprojecteerd beeld op hun tafel.