Canon XEED WX520

XEED WX520

Canon's meest compacte WXGA+ installatieprojector. De helderheid van maar liefst 5200 lumen blijft constant* over het volledige zoombereik.

Voordelen

  • Native WXGA+-resolutie
  • 5200 lumen
  • 2000:1 contrastratio
  • 1,8x zoomobjectief met verticale en horizontale verschuiving
  • Picture-by-picture en edge blending
  • HDMI™- en DVI-ingangen
  • Presentatie zonder pc
  • Eenvoudig te bereiken lamp en luchtfilter
  • Toonaangevende** energiezuinigheid

Meer productinformatie

Bekijk de Canon XEED WX520 in detail

Compacte installatieprojector met hoge helderheid


De XEED WX520 is Canon's helderste, meest compacte WXGA+ installatieprojector. Met dit apparaat projecteert u heldere, scherpe en levendige beelden, ongeacht de projectieafstand.

Consistente* helderheid


Geniet van de helderheid van 5200 lumen en een contrastratio van 2000:1 met Canon's geavanceerde AISYS optische systeem. De helderheid blijft vrijwel ongewijzigd over het volledige zoombereik van het 1.8x zoomobjectief, dankzij het constante diafragma van F2.8. In tegenstelling tot veel concurrerende modellen treedt er vrijwel geen helderheidsverlies op in het bereik voor telezoom.

Veelzijdige beeldfuncties


Een vernieuwde beeldprocessor verbetert de beeldkwaliteit en maakt ingebouwde edge blending mogelijk met registration adjustment: ideaal voor omgevingen met meerdere schermen. Picture-by-picture wordt ondersteund vanaf twee digitale bronnen, wat dit model ideaal maakt voor videovergaderen. Motion blur reduction houdt de beelden scherp, zelfs bij snelbewegende video's, terwijl de horizontale en verticale trapeziumfoutcorrectie de mogelijkheid biedt om vanuit vrijwel elke hoek te projecteren. De native WXGA+ resolutie (1440 x 900 pixels) wordt ondersteund door LCOS schermtechnologie, waarmee u ongekend vloeiende, gedetailleerde beelden projecteert.

Flexibele, gemakkelijke bediening


Dankzij de geïntegreerde verticale en horizontale objectiefverschuiving is de XEED WX520 eenvoudig te installeren. De projector kan op een ander apparaat worden geplaatst of worden geconfigureerd op diverse manieren dankzij de platte bovenkant en de handige stelvoetjes.

Uitgebreide connectiviteit


Met de HDMI- en DVI-aansluitingen bieden u digitale connectiviteit voor een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. Firmware kan snel en eenvoudig worden bijgewerkt via de USB-poort van de projector. Deze biedt ook de mogelijkheid rechtstreeks vanaf USB-flashstations te projecteren. Met de NMPJ-functie (Network Multi-Projection) kan eenvoudig via het LAN worden geprojecteerd, terwijl Crestron RoomView® rechtstreekse, gestandaardiseerde afstandsbediening en bewaking mogelijk maakt.

Eenvoudig onderhoud


De XEED WX520 heeft een langere levensduur dankzij de nieuwe, duurzamere optische elementen. Bij gebruik in de ecomodus heeft de lamp een levensduur van wel 5000 uur. Verder zijn de lamp en het luchtfilter gemakkelijk toegankelijk en te vervangen zonder de projector te demonteren.

Uitermate energiezuinig


De XEED WX520 biedt het laagste energieverbruik in zijn klasse** en heeft als extra een speciale ECO knop voor het inschakelen van de energiezuinige modus van de lamp en andere energiebesparende functies.

*Helderheid neemt maar tot 5% af. Gebaseerd op één afbeeldingsgrootte.
**3000 - 6000 lumen projectoren met paneelgrootte van 0,8 inch of minder en één lamp. Op basis van onderzoek van Canon Inc. vanaf mei 2013.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon XEED WX520.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Voor krachtige helderheid en een hoge contrastratio

HDMI Port

HDMI-poort

HD Ready

HD Ready

Crestron

Crestron