Canon XEED WX450ST

XEED WX450ST

Deze unieke, innovatieve en compacte WXGA+ Short Throw-installatieprojector heeft een verticale objectiefverschuiving van maar liefst 77%. Deze projector kan afbeeldingen van superieure kwaliteit projecteren met een helderheid van 4500 lumen, en dat op één derde van de projectieafstand van conventionele projectoren.

Voordelen

  • Native WXGA+-resolutie
  • Canon Short Throw-objectief
  • 4500 lumen
  • 2000:1 contrastratio
  • Verticale en horizontale objectiefverschuiving met groot bereik
  • Picture-by-picture en edge blending
  • HDMI™- en DVI-ingangen
  • Presentatie zonder pc
  • Eenvoudig te bereiken lamp en luchtfilter
  • Uitermate energiezuinig

Meer productinformatie

Bekijk de Canon XEED WX450ST in detail

Verschuifbaar Short Throw-objectief plus ongekende helderheid


De unieke XEED WX450ST is een compacte multimediaprojector voor installaties met een uitstekende helderheid en een hoge resolutie. Canon's bijbehorende Short Throw-projectieobjectief heeft een verticale en horizontale objectiefverschuiving met een uitzonderlijk groot bereik. Met een throw ratio van slechts 0,571:1 is vervorming met dit vernieuwde objectief vrijwel verwaarloosbaar (normaal 0,1%). De projector kan een beeld van 100 inch projecteren vanaf een afstand die circa één derde bedraagt van de afstand van conventionele projectoren, op slechts 1,23 meter. Ondanks de korte brandpuntafstand projecteert het objectief beelden met diagonale afmetingen van 30 tot wel 300 inch. Dankzij zowel verticale als horizontale verschuiving - inclusief een uitzonderlijk groot verticaal bereik van 77% - neemt de projector genoegen met een bescheiden plaatsje boven of onder het scherm, en is deze zowel geschikt voor projectie vanaf de voor- als vanaf de achterkant.

Heldere snelbewegende beelden


Canon's nieuwste AISYS optische systeem is het toppunt van efficiëntie en biedt een helderheid van 4500 lumen en een contrastratio van 2000:1. De beelden zijn dan ook scherp, helder en levendig - met dezelfde uiterst nauwkeurige kleuren en vloeiende beeldweergave als u van de XEED-serie gewend bent.

Geavanceerde beeldverwerking


De native WXGA+ resolutie (1440 x 900 pixels) wordt ondersteund door LCOS schermtechnologie, die zorgt voor haarscherpe en prachtig vloeiende beelden. Behalve met optische eigenschappen van professionele kwaliteit zit de nieuwe beeldverwerkingseenheid van de WX450ST boordenvol eenvoudig te installeren functies, zoals hardware edge blending, ingebouwde registration adjustment (voor een perfecte uitlijning van RGB-panelen) en ingebouwde testpatronen. De picture-by-picture beeldweergave ondersteunt dubbele digitale ingangen en is daarom ideaal voor moderne videovergaderingstoepassingen. Met de horizontale en verticale trapeziumcorrectie kunt u perfect geometrische beelden projecteren vanuit vrijwel elke hoek, terwijl Motion Blur reduction de beelden scherp houdt bij het afspelen van snelbewegende video's.

Flexibele installatie-eigenschappen


Het nieuwe ontwerp met platte bovenkant heeft handige stelvoetjes en is ideaal voor uitgebreidere installaties met meerdere projectoren. Plaatsing op andere apparaten, en naar boven of naar beneden gerichte projectie zijn eenvoudig te realiseren.

Uitgebreide connectiviteit


De HDMI- en DVI-I-aansluitingen maken digitale invoer mogelijk, terwijl de firmware eenvoudig kan worden bijgewerkt via de USB-poort. Deze biedt ook de mogelijkheid rechtstreeks vanaf USB-flashstations te projecteren. Crestron RoomView® maakt rechtstreekse, gestandaardiseerde afstandsbediening en bewaking mogelijk, terwijl met de NMPJ-functie (Network Multi-Projection) eenvoudig via het LAN kan worden geprojecteerd.

Lange levensduur en energiezuinig


De lamp van de XEED WX450ST gaat wel 5000 uur mee in de ecomodus. Met een speciale ECO knop schakelt u direct de energiezuinige modus van de lamp in en hebt u toegang tot andere energiebesparende functies voor een ongekend energiezuinig gebruik.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon XEED WX450ST.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Voor krachtige helderheid en een hoge contrastratio

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI-poort

Crestron

Crestron