Canon XEED WUX6010

XEED WUX6010

Verkrijg adembenemende beelden met Canon's beste installatieprojector, met native WUXGA-resolutie, kleurhelderheid van 6000 lumen, HDBaseT en de keuze uit vijf hoogwaardige optionele objectieven.

Voordelen

  • Gedetailleerde, ultrarealistische beelden met native WUXGA-resolutie
  • Voortreffelijke helderheid met 6000 lumen en een contrastratio van 2000:1
  • Heldere beelden met nauwkeurige kleuren met behulp van LCOS-paneeltechnologie
  • Verzend HD-beelden, geluid en bedieningssignalen via een enkele kabel met HDBaseT
  • Keuze uit vijf verwisselbare Canon-projectieobjectieven van hoge kwaliteit
  • Gemotoriseerde objectiefverschuiving, zoom en scherpstelling voor snelle en nauwkeurige installatie
  • Picture-by-picture-projectie vanaf twee digitale bronnen
  • Nieuwe geavanceerde beeldprocessor met functies zoals hardware Edge blending via hardware, picture-by-picture-projectie en Vierpunts trapeziumfoutcorrectie
  • Door gemakkelijke toegang tot de lamp en het luchtfilter blijven de onderhoudskosten laag

Meer productinformatie

Bekijk Canon XEED WUX6010 in detail

Beelden die de aandacht vasthouden


De WUX6010 is een nieuwe standaard onder Canon's XEED-installatieprojectoren. Zowel via de computer als van videobronnen krijgt u levendige, gedetailleerde beelden - dankzij de native WUXGA-resolutie, die ook ondersteuning biedt voor Full HD. Canon's unieke AISYS optische engine produceert een helderheid van 6000 lumen en een contrastratio van 2000:1 voor heldere beelden, zelfs bij veel omgevingslicht.

Geavanceerde LCOS-paneeltechnologie


De LCOS-panelen (Liquid Crystal On Silicon) werken in combinatie met Canon's AISYS-systeem voor de productie van perfect vloeiende beelden. De kleuren zijn natuurgetrouw en de beelden zijn vrij van de ongewenste 'raster-' of 'regenboogeffecten' die vaak optreden bij andere paneeltechnologieën. Hierdoor is de WUX6010 ideaal voor omgevingen waar vloeiende, maar ook gedetailleerde beelden nodig zijn.

Vijf flexibele, verwisselbare Canon-objectieven


De WUX6010 heeft voor elke omgeving het perfecte objectief, dankzij een reeks van vijf zeer hoogwaardige Canon-objectieven waaruit kan worden gekozen. De gemotoriseerde verticale en horizontale objectiefverschuiving, nauwkeurig tot op een halve pixel, garandeert een voortreffelijke nauwkeurigheid en superieure flexibiliteit bij de installatie. Alle objectieven worden gekenmerkt door Canon's bekroonde technologie en leveren de precieze geometrie, scherpe focus en hoge nauwkeurigheid die u kunt verwachten van een marktleider op het gebied van optische beeldtechnologie.

Veelzijdige, handige connectiviteit


Dankzij de keur aan aansluitmogelijkheden van de WUX6010 hebt u maximale flexibiliteit. Met de HDBaseT-poort kunt u HD-beelden, geluid en bedieningssignalen via een enkele kabel van maximaal 100 m lang verzenden zonder op kwaliteit in te hoeven leveren waardoor de configuratieopties van uw systeem aanzienlijk worden vergroot. De DVI- en HDMI-ingangen zorgen ervoor dat de WUX6010 de ideale projector is voor toepassingen als videovergaderingen, waarbij picture-by-picture-beeldprojectie vereist is. Picture-by-picture-projectie kan worden bereikt met een van beide digitale bronnen of met één digitale en één analoge bron.

Krachtige functies voor volledige controle


De WUX6010 biedt u moeiteloze flexibiliteit en controle bij de beeldpresentatie. Dankzij geavanceerde functies zoals Edge blending via hardware kunt u naadloos beelden van meerdere projectoren combineren om indrukwekkende multi-displays te maken. Met vierpunts trapeziumfoutcorrectie blijft het beeld scherp en accuraat, zelfs als vanuit een hoek wordt geprojecteerd. En met de horizontale en verticale registratieaanpassing bereikt u perfecte RGB-paneelaanpassing die tot op een pixel nauwkeurig is.

Eenvoudig te onderhouden door modulair ontwerp


De WUX6010 is uiterst eenvoudig in onderhoud. De lamp en het luchtfilter kunnen in een paar eenvoudige stappen worden vervangen zonder de projector te verplaatsen. De WUX6010 wordt geleverd met Canon's Three Year Enhanced Warranty Loan Service, die een leenprojector op de volgende dag* garandeert wanneer het oorspronkelijke apparaat in onderhoud of reparatie is.

*Op de volgende dag wil zeggen dat het leenproduct wordt geleverd op de dag na het reparatieverzoek. Als het verzoek in de namiddag, in het weekend of tijdens een erkende feestdag wordt ontvangen, wordt het leenproduct binnen twee dagen geleverd. Op deze leenservice zijn voorwaarden van toepassing. De leenservice is alleen beschikbaar in bepaalde gebieden.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon XEED WUX6010.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Voor krachtige helderheid en een hoge contrastratio

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD-video in perfecte details weergegeven

HDMI Port

HDMI-poort

Supporting HD video, audio and control

Ondersteunt HD-video, geluid en bediening

Industry standard control protocol

Bedieningsprotocol volgens industriestandaard

Crestron

Crestron

Compatible HDBaseT Transmitters

(Other transmitters may be compatible but have not been tested)

Manufacturer Type Model Name Connection via HDBaseT Note
Video Audio LAN RS-232C
Crestron Transmitter DM-TX-201-C Yes Yes Yes No This transmitter does not have an RS-232C terminal.
DM-TX-401-C Yes Yes Yes Yes
Kramer Transmitter TP-581T Yes Yes Yes Yes The expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices
TP-582T Yes Yes Yes Yes
AMX Transmitter DX-TX Yes Yes Yes No
Gefen Transmitter GEF-HDCAT5-ELRPOL(S) Yes Yes No No This transmitter does not support RS-232C when connected to the projector. The expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices.
Atlona Transmitter AT-HDTX-RSNET Yes Yes No Yes The expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices.
CYP
PU-507-KIT Yes Yes Yes Yes


[Notes]
Set to HDBaseT for Serial Connection in the Menu.
Not compatible with “Extron XTP” specifications.