Canon XEED WUX6000

XEED WUX6000

Canon's topmodel installatieprojector projecteert werkelijk adembenemende beelden. Dit model biedt een native WUXGA-resolutie, een kleurhelderheid van 6000 lumen en keuze uit vijf optionele lenzen van hoge kwaliteit.

Voordelen

  • Gedetailleerde, ultrarealistische beelden met native WUXGA-resolutie
  • Voortreffelijke helderheid met 6000 lumen en een contrastratio van 2000:1
  • Heldere beelden met nauwkeurige kleuren met behulp van LCOS-paneeltechnologie
  • Keuze uit vijf verwisselbare Canon-projectielenzen van hoge kwaliteit
  • Gemotoriseerde lensverschuiving, zoom en scherpstelling voor snelle en nauwkeurige installatie
  • Picture-by-picture-projectie vanaf twee digitale bronnen
  • Nieuwe geavanceerde beeldprocessor met functies zoals hardware Edge blending via hardware, picture-by-picture-projectie en Vierpunts trapeziumfoutcorrectie
  • Door gemakkelijke toegang tot de lamp en het luchtfilter blijven de onderhoudskosten laag

Meer productinformatie

Bekijk de Canon XEED WUX6000 in detail

Beelden die de aandacht vasthouden


De WUX6000 is een nieuwe standaard onder Canon's XEED-installatieprojectoren. Zowel via de computer als van videobronnen krijgt u levendige, gedetailleerde beelden - dankzij de native WUXGA-resolutie, die ook ondersteuning biedt voor Full HD. Canon's unieke AISYS optische engine produceert een helderheid van 6000 lumen en een contrastratio van 2000:1 voor heldere beelden, zelfs bij veel omgevingslicht.

Geavanceerde LCOS-paneeltechnologie


De LCOS-panelen (Liquid Crystal On Silicon) werken in combinatie met Canon's AISYS-systeem voor de productie van perfect vloeiende beelden. De kleuren zijn natuurgetrouw en de beelden zijn vrij van de ongewenste 'raster-' of 'regenboogeffecten' die vaak optreden bij andere paneeltechnologieën. De LCOS-technologie in de WUX6000 levert een uitmuntende diafragmaverhouding van 96%, waarmee de WUX6000 ideaal is voor een omgeving die vraagt om vloeiende maar gedetailleerde beelden.

Vijf flexibele, verwisselbare Canon-lenzen


De WUX6000 heeft voor elke omgeving de perfecte lens, dankzij een reeks van vijf zeer hoogwaardige Canon-projectielenzen waaruit kan worden gekozen. De gemotoriseerde verticale en horizontale lensverschuiving, nauwkeurig tot op een halve pixel, garandeert een voortreffelijke nauwkeurigheid en superieure flexibiliteit bij de installatie. Alle lenzen worden gekenmerkt door Canon's bekroonde technologie en leveren de precieze geometrie, scherpe focus en hoge nauwkeurigheid die u kunt verwachten van een marktleider op het gebied van optische beeldtechnologie.

Dubbele digitale ingangen voor extra impact


Dankzij de keur aan aansluitmogelijkheden van de WUX6000 hebt u maximale flexibiliteit. Met zowel DVI- als HDMI-ingangen is dit de ideale projector voor toepassingen als videovergaderingen, waarbij picture-by-picture-beeldprojectie vereist is. Picture-by-picture-projectie kan worden bereikt met een van beide digitale bronnen of met één digitale en één analoge bron.

Krachtige functies voor volledige controle


De WUX6000 biedt u moeiteloze flexibiliteit en controle bij de beeldpresentatie. Dankzij geavanceerde functies zoals Edge blending via hardware kunt u naadloos beelden van meerdere projectoren combineren om indrukwekkende multi-displays te maken. Met vierpunts trapeziumfoutcorrectie blijft het beeld scherp en accuraat, zelfs als vanuit een hoek wordt geprojecteerd. En met de horizontale en verticale registratieaanpassing bereikt u perfecte RGB-paneelaanpassing die tot op een pixel nauwkeurig is.

Eenvoudig te onderhouden door modulair ontwerp


De WUX6000 is uiterst eenvoudig in onderhoud. De lamp en het luchtfilter kunnen in een paar eenvoudige stappen worden vervangen zonder de projector te verplaatsen. De WUX6000 wordt geleverd met Canon's Three Year Enhanced Warranty Loan Service, die een leenprojector op de volgende dag* garandeert wanneer het oorspronkelijke apparaat in onderhoud of reparatie is.

*Op de volgende dag wil zeggen dat het leenproduct wordt geleverd op de dag na het reparatieverzoek. Als het verzoek in de namiddag, in het weekend of tijdens een erkende feestdag wordt ontvangen, wordt het leenproduct binnen twee dagen geleverd. Op deze leenservice zijn voorwaarden van toepassing. De leenservice is alleen beschikbaar in bepaalde gebieden.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon XEED WUX6000.