Canon XEED WUX5000

XEED WUX5000

De XEED WUX5000 is uitgerust met LCOS-technologie die zorgt voor 5000 lumen, WUXGA-resolutie, Full HD-ondersteuning en gemotoriseerde verwisselbare objectieven, waardoor installatieprojectoren een geheel nieuwe dimensie krijgen.

Voordelen

  • Native WUXGA-resolutie en Full HD-capaciteit (1080p)
  • LCOS-technologie
  • 5000 lumen (4000 lm in de stille modus)
  • Contrastratio van 1000:1
  • Gemotoriseerde objectiefverschuiving, zoom en scherpstelling
  • Optie voor 3 verwisselbare objectieven
  • Geavanceerde RGB- en gammaregeling
  • DVI- en HDMI-ingangen
  • Met PJLink compatibele netwerkpoort

Meer productinformatie

Bekijk de Canon XEED WUX5000 in detail

Perfecte combinatie voor een fantastische beeldkwaliteit


De XEED WUX5000 legt de lat hoger voor de kwaliteit van installatieprojectoren. Met de WUXGA-resolutie (1920 x 1200 pixels) levert de projector beelden vanaf een PC of Macintosh met een uitzonderlijke helderheid en reproduceert Full HD-video tot in detail. De Canon LCOS-technologie levert een verbluffende beeldkwaliteit, waardoor het probleem van de bijverschijnselen van conventionele beeldprojecties wordt opgelost waarbij ongewenste regenboogeffecten optreden.

Uitstekende prestaties


De XEED WUX5000 maakt gebruik van Canon's nieuwste optische AISYS-systeem dat een krachtige 5000 lumen ter beschikking heeft voor alle content, onafhankelijk van de kleur. AISYS optimaliseert de prestaties van de LCOS-panelen, voor resultaten die echte kleurenhelderheid realiseren. De hoge contrastverhouding van 1000:1 zorgt voor levendige kleuren en het diepst mogelijke zwart. Delta-E kleurovereenkomst is uitzonderlijk en benadert die van professioneel gekalibreerde apparaten.

Canon's verwisselbare gemotoriseerde objectieven


Voor de XEED WUX5000 zijn een serie kwalitatief hoogwaardige gemotoriseerde verwisselbare objectieven beschikbaar. Voor de meeste installaties is het standaard 1,5x zoomobjectief ideaal, terwijl een 1,7x lang focuszoomobjectief voor grotere locaties beschikbaar is. Een uagroothoekobjectiefct voor projectie vanaf de achterzijde. De kwalitatief hoogwaardige objectieven van Canon zijn speciaal ontworpen om de helderheid met uitzonderlijke beelddefinitie en geometrie te maximaliseren.

Geavanceerde installatiefuncties


De verschuivingmechanismen van de gemotoriseerde zoom-, focus- en objectieffuncties kunnen met de nauwkeurigheid van een halve pixel met de afstandsbediening worden gewijzigd. De XEED WUX5000 heeft de perfecte controle die nodig is voor installaties van een of meerdere projectoren, zoals 3D, stapelen, gemengde systemen en koepels.

Is geschikt voor een scala aan situaties en aansluitmogelijkheden


Met de DVI-D- en HDMI-poorten kan de XEED WUX5000 worden verbonden met digitale HD-bronnen. Er is ook een 15-pins VGA-aansluiting en drie miniaansluitingen voor audioapparatuur. Seriƫle poorten en netwerkpoorten maken bediening en controle mogelijk, terwijl PJLink-compatibiliteit ideaal is voor integratie in een AV-systeem.

Eenvoudig onderhoud


Onderhoud ging nog nooit zo snel en eenvoudig. De uiterst efficiƫnte lamp gaat tot wel 3000 uur mee (4000 uur in de stille modus) en is gemakkelijk toegankelijk via de achterkant van de projector. Het luchtfilter kan eenvoudig aan de zijkant worden weggeschoven. Er is ook eenvoudig toegang tot belangrijke optische onderdelen. Ingewikkelde ontmanteling is dus niet nodig.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon XEED WUX5000.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Voor krachtige helderheid en een hoge contrastratio

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD-video in perfecte details weergegeven

HDMI Port

HDMI-poort

Industry standard control protocol

Bedieningsprotocol volgens industriestandaard