Canon XEED WUX500

XEED WUX500

Geniet van superieure beeldkwaliteit en veelzijdige aansluitmogelijkheden met deze compacte WUXGA-installatieprojector. De projector beschikt over LCOS-technologie, een constante helderheid van 5000 lumen en een 1,8x zoomobjectief van Canon-kwaliteit, plus HDBaseT en Wi-Fi.

XEED WUX500

Voordelen

  • Gedetailleerde, ultrarealistische beelden met native WUXGA-resolutie (1920 x 1200 pixels) en Full HD-capaciteit
  • Levendige projecties met een constante helderheid van 5000 lumen en een native contrastratio van 2000:1
  • Vloeiende en heldere beelden met levendige en nauwkeurige kleuren met behulp van LCOS-paneeltechnologie en AISYS-technologie
  • 1,8x zoomobjectief met handmatige objectiefverschuiving, zoom en scherpstelling voor snelle en nauwkeurige installatie
  • Verbind een breed scala apparaten, dankzij de HDBaseT-verbinding** en Wi-Fi voor wireless LAN met Network Multi Projection (NMPJ)
  • Geavanceerde beeldfunctionaliteiten zoals edge blending via hardware, picture-by-picture-projectie en vierpunts trapeziumfoutcorrectie
  • Multi-projectie naar maximaal negen projectoren via USB, zonder PC
  • HDMI-poorten en RJ-45-netwerkpoorten
  • Door gemakkelijke toegang tot de lamp en het luchtfilter blijven de onderhoudskosten laag
  • Energiezuinig en een lamp met een levensduur van maximaal 5000 uur. Geluidsniveau van slechts 30 dBA in ECO-modus

Meer productinformatie

Bekijk Canon XEED WUX500 in detail

Compacte installatieprojector met hoge resolutie


Geniet van superieure beeldkwaliteit en veelzijdige aansluitmogelijkheden met de compacte XEED WUX500-installatieprojector, die slechts 5,6 kg weegt. De projector levert helder en gedetailleerd beeld met een hoge resolutie van zowel computer- als videobronnen, en biedt dankzij de native WUXGA-resolutie (1920 x 1200 pixels, met ondersteuning voor FULL HD) eenvoudig te lezen teksten en vloeiende beeldkwaliteit.

Consistente* helderheid


Canon's optische systeem AISYS biedt een krachtige helderheid van 5000 lumen en een contrastratio van 2000:1 voor heldere beelden, zelfs bij veel omgevingslicht. Het 1,8x zoomobjectief heeft een constant diafragma van F2,8, waardoor de helderheid vrijwel bij alle zoomniveaus ongewijzigd blijft.

Geavanceerde LCOS-paneeltechnologie


De LCOS (Liquid Crystal On Silicon)-panelen werken samen met het AISYS-systeem om uiterst vloeiende beelden zonder haperingen te produceren met levendige en nauwkeurige kleuren die vrij zijn van de ongewenste 'raster-' of 'regenboogeffecten' die vaak optreden bij andere paneeltechnologieën.

Krachtige beeldfuncties voor volledige controle


Een breed scala aan geavanceerde functies levert u moeiteloze flexibiliteit en controle over de beeldweergave. Dankzij ingebouwde Edge blending en registratieaanpassing kunt u naadloos beelden van meerdere projectoren combineren. Met vierpunts trapeziumfoutcorrectie blijft het beeld scherp en accuraat, zelfs als vanuit een hoek wordt geprojecteerd. Met picture-by-picture-projectie kunt u projecteren vanuit twee digitale bronnen (of één digitale en één analoge bron), wat deze projector ideaal maakt voor video-vergaderen.

Briljant in zijn eenvoud


De projector beschikt over een 1,8x zoomobjectief van Canon-kwaliteit, die zorgt voor precieze geometrie, scherpe focus en hoge nauwkeurigheid, en is daarnaast uitgerust met gemotoriseerde verticale en horizontale objectiefverschuiving voor superieure flexibiliteit bij de installatie.

Veelzijdige verbindingsmogelijkheden


Met de uitgebreide keuze aan ingangen kunt u stilstaande en bewegende beelden van een breed scala aan bronnen projecteren. De ingangen omvatten bijvoorbeeld HDBaseT** en Wi-Fi, plus een NMPJ-functie (Network Multi-Projection) waarmee u eenvoudig bekabeld of wireless kunt projecteren via LAN. Er zijn HDMI- en DVI-aansluitingen aanwezig voor digitale invoer, en u kunt firmware eenvoudig bijwerken via de USB-poort. Deze biedt ook de mogelijkheid rechtstreeks en zonder PC vanaf USB-flashstations te presenteren. De geïntegreerde RJ-45-netwerkpoort maakt het mogelijk om op afstand te kijken en bedienen en ondersteunt de Crestron Connected™-standaard.

Energiezuinig en gemakkelijk in onderhoud


De energiezuinige ECO-modus biedt een levensduur van de lamp van 5000 uur en vermindert ook ventilatorgeluid tot 30 dBA, voor een stillere omgeving. Doordat de lamp en luchtfilter zelfs na installatie van de projector snel en moeiteloos zijn te vervangen, is het onderhoud zeer eenvoudig. De WUX500 wordt geleverd met Canon's Three Year Enhanced Warranty Loan Service, die een leenprojector op de volgende dag*** garandeert wanneer het oorspronkelijke apparaat in onderhoud of reparatie is.

Medische variant


Er is ook een speciale medische versie beschikbaar, die voldoet aan DICOM 14-normen.

*Helderheid neemt maar tot 5% af. Gebaseerd op één afbeeldingsgrootte.
**Zie hieronder voor geteste compatibele HDBaseT-zenders.
***'Next day' wil zeggen dat het leenproduct wordt geleverd op de dag na het reparatieverzoek. Als het verzoek in de namiddag, in het weekend of tijdens een erkende feestdag wordt ontvangen, wordt het leenproduct binnen twee dagen geleverd. Op deze leenservice zijn voorwaarden van toepassing. De leenservice is alleen beschikbaar in bepaalde gebieden.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon XEED WUX500.

Compatibele HDBaseT-transmitters

(Andere transmitters kunnen ook compatibel zijn, maar zijn niet getest)

FabrikantTypeNaam van het modelVerbinding via HDBaseTOpmerking
VideoGeluidLANRS-232C
CrestronTransmitterDM-TX-201-CJaJaJaNeeDeze TX heeft geen RS-232C-poort.
DM-TX-401-CJaJaJaNee
KramerTransmitterTP-581TJaJaJaJa
TP-582TJaJaJaJa
AMXTransmitterDX-TXJaJaJaNeeDeze TX ondersteunt geen RS-232C voor de projector.
ExtronTransmitterXTP T USW 103NeeNeeNeeNee
GefenTransmitterGEF-HDCAT5-ELRPOL(S)JaJaNee*³NeeDeze TX ondersteunt geen RS-232C voor de projector.
AtlonaTransmitterAT-HDTX-RSNETJa*¹JaJaNee
CYPTransmitterPU-507-KITJa*¹JaJaJa

*¹ Wordt mogelijk niet weergegeven met de verwachte resolutie wanneer er invoerapparaten zijn aangesloten.
*² Deze projector ondersteunt de functie 'Extron XTP' niet.
*³ LAN-communicatie is niet mogelijk wanneer de projector in standby-stand staat (TX ondersteunt de LPPF2-modus niet).

Disclaimers
Standaardinstelling is 'LAN (Gbit)'.
Bij het schakelen tussen HDBaseT⇔LAN (Gbit) moet de projector opnieuw worden opgestart.

XEED Case Studies

Medische centra Gesundheit Nord

Canon’s videoprojectoren leveren de scherpste beelden voor artsen van de ‘Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen GmbH’. Met behulp van Canon’s XEED SX80 Mark II Medical-videoprojectoren is de dagelijkse werkwijze gemoderniseerd. In vier klinieken in Bremen worden nu digitale röntgensystemen gebruikt voor dagelijkse consulten.

inamo Restaurant, Londen

In 2010 werden bij inamo St James ruim 90 Canon XEED-projectoren geplaatst. De projectoren maken onderdeel uit van de door inamo ontwikkelde E-Table™-oplossing, waarmee gasten hun maaltijd kunnen bestellen, een digitaal tafelkleed kunnen uitkiezen, via een 'ChefCam' in de keuken kunnen kijken en zelfs een taxi kunnen bestellen om hen thuis te brengen, allemaal via een geprojecteerd beeld op hun tafel.