Canon XEED WUX450ST

XEED WUX450ST

Deze heldere, veelzijdige en compacte WUXGA Short Throw-installatieprojector biedt 4500 lumen, HDBaseT en een verticale objectiefverschuiving van 75% voor een breed scala aan plaatsingsopties.

XEED WUX450ST

Voordelen

  • Helder en scherp beeld dankzij de native WUXGA-resolutie (1920 x 1200)
  • Projecties met minimale vertekening dankzij het Canon Short Throw-objectief
  • Heldere, in het oog springende beelden via 4500 lumen
  • Diepe, levensechte kleuren dankzij de native contrastratio van 2000:1
  • Uitzonderlijke flexibiliteit inclusief verticale objectiefverschuiving van 75%
  • Uitgebreide connectiviteitsopties inclusief HDBaseT-, HDMI™- en DVI-ingangen en Wi-Fi
  • Flexibele picture-by-picture- en edge blending-opties
  • Presentaties zonder pc via USB voor maximaal 9 aangesloten projectoren via LAN
  • Uitgebreide Lampgarantie van 3 jaar met leenservice voor de volgende dag*
  • Ongekend energiezuinige lamp gaat 5000 uur mee, met slechts 30 dBa (ecomodus)

Meer productinformatie

Bekijk Canon XEED WUX450ST in detail

Verschuifbaar Short Throw-objectief


De XEED WUX450ST is een uiterst flexibele, veelzijdige en compacte multimediaprojector voor installaties met een hoge resolutie. De projector kan onopvallend boven of onder het scherm worden geplaatst dankzij de verticale en horizontale verschuiving, heeft een uitzonderlijk hoge verticale verschuiving van 75% en is zowel geschikt voor projectie vanaf de voor- als vanaf de achterkant.

Nauwkeurig en flexibel


Ondanks de korte brandpuntsafstand projecteert het objectief beelden met diagonale afmetingen van 30 tot wel 300 inch. Vertekening wordt nagenoeg opgeheven (normaal 0,1%), terwijl u met de throw ratio van 0,56:1 beelden van 100 inch kunt projecteren op slechts 1,2 meter afstand, ongeveer een derde van de projectieafstand die traditionele projectoren nodig hebben.

Heldere, vloeiende beelden


De XEED WUX450ST is voorzien van de nieuwste versie van het optische AISYS-systeem van Canon, is buitengewoon efficiënt in het gebruik en levert consequent indrukwekkende beelden. Met een helderheid van 4500 lumen en een contrastratio van 2000:1 zijn de beelden scherp, helder en levendig - met dezelfde uiterst nauwkeurige kleuren en vloeiende beeldweergave als u van de XEED-serie gewend bent.

Geavanceerde verwerking


Projecteer eenvoudig haarscherpe en prachtig vloeiende beelden in tal van omgevingen. De native WUXGA-resolutie (1920 x 1200 pixels) en Full HD-mogelijkheden van de projector worden ondersteund door professionele LCOS schermtechnologie. Er is een DICOM sim-versie beschikbaar met een blauwe of transparante ondergrond. Daarnaast kunnen DICOM sim en sRGB worden geselecteerd bij picture-by-picture.

Creatieve beeldverwerkingsopties


Dankzij de nieuwe beeldverwerkingseenheid van de XEED WUX450ST kunt u kiezen uit een breed scala aan eenvoudig te installeren functies, zoals hardware edge bleding, ingebouwde registration adjustment en ingebouwde testpatronen. Presentaties zonder pc via USB kunnen worden gehouden met één projector of gemengd met maximaal 9 projectoren die via een LAN-kabel zijn verbonden. De picture-by-picture beeldweergave ondersteunt dubbele digitale ingangen en is daarom ideaal voor moderne videovergaderingstoepassingen. Met de horizontale en verticale trapeziumcorrectie kunt u perfect geometrische beelden projecteren vanuit vrijwel elke hoek.

Eenvoudig te installeren ontwerp


Dankzij het compacte formaat is de projector ideaal voor in klaslokalen, vergaderruimten en andere kleine ruimten. De projector heeft een platte bovenkant en handige stelvoetjes, waardoor hij goed van pas komt in musea en andere kunstzinnige omgevingen waar meerdere projectoren worden gebruikt. Plaatsing op een ander apparaat en verticale projectie met 360° draaien zijn ook mogelijk.

Eenvoudig aan te sluiten


Dankzij de nieuwe connectiviteitsopties hebt u nog veel meer plaatsingsmogelijkheden. Verzend audio, beeld en bedieningssignalen via één kabel van maximaal 100 m lang met behulp van HDBaseT; of wireless vanaf maximaal 25 m afstand via de ingebouwde Wi-Fi. Dankzij de Network Multi Projection-functie (NMPJ) kunt u ook een LAN-verbinding tot stand brengen. Met HDMI- en DVI-I-aansluitingen voor gelijktijdige digitale invoer en Crestron RoomView® voor rechtstreekse, gestandaardiseerde afstandsbediening en monitoring.

Duurzaam en betaalbaar in het gebruik


De lamp van de XEED WUX450ST gaat wel 5000 uur mee in de ecomodus. De speciale ECO-knop zorgt voor ongekend energiezuinig gebruik doordat de energiezuinige modus van de lamp en andere energiebesparende functies worden ingeschakeld. Dankzij de uitgebreide Lampgarantie krijgt u maximaal drie vervangende lampen in een periode van 3 jaar, terwijl Canon's Three Year Enhanced Warranty Loan Service een leenprojector op de volgende dag* garandeert wanneer het oorspronkelijke apparaat in onderhoud of reparatie is.

*Op de volgende dag wil zeggen dat het leenproduct wordt geleverd op de dag na het reparatieverzoek. Als het verzoek in de namiddag, in het weekend of tijdens een erkende feestdag wordt ontvangen, wordt het leenproduct binnen twee dagen geleverd. Op deze leenservice zijn voorwaarden van toepassing. De leenservice is alleen beschikbaar in bepaalde gebieden.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon XEED WUX450ST.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Voor krachtige helderheid en een hoge contrastratio

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD-video in perfecte details weergegeven

HDMI Port

HDMI-poort

Supporting HD video, audio and control

Ondersteunt HD-video, geluid en bediening

Wi-Fi CERTIFIED

Wi-Fi-gecertificeerd

Industry standard control protocol

Bedieningsprotocol volgens industriestandaard

Crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
3yr Lamp Promotion