Canon XEED WUX450

XEED WUX450

Canon's meest compacte WUXGA installatieprojector. De helderheid van maar liefst 4500 lumen blijft constant* over het volledige zoombereik. Het hoogwaardige 1,8x zoomobjectief heeft verticale en horizontale verschuiving voor eenvoudige installatie.

Voordelen

  • Native WUXGA-resolutie
  • 4500 lumen
  • 2000:1 contrastratio
  • 1,8x zoomobjectief met verticale en horizontale verschuiving
  • Picture-by-picture en edge blending
  • HDMI™- en DVI-ingangen
  • Presentatie zonder pc
  • Eenvoudig te bereiken lamp en luchtfilter
  • Toonaangevende** energiezuinigheid

Meer productinformatie

Bekijk de Canon XEED WUX450 in detail

Compacte installatieprojector met hoge resolutie


De XEED WUX450 multimediaprojector is Canon's meest compacte WUXGA installatiemodel met heldere beelden en een hoge resolutie, ongeacht de projectieafstand.

Consistente* helderheid


Canon's nieuwste generatie AISYS optische systemen biedt een helderheid van maar liefst 4500 lumen en een contrastratio van 2000:1. Het 1,8x zoomobjectief heeft een constant diafragma van f2.8. De helderheid blijft vrijwel ongewijzigd, ongeacht de zoominstelling. Ook in het bereik voor telezoom treedt vrijwel geen verlies van helderheid op.

Krachtige nieuwe beeldfuncties


De beeldkwaliteit is verbeterd door een vernieuwde beeldprocessor. Dit maakt ingebouwde edge blending en registration adjustment mogelijk. Dit is ideaal voor installaties met meerdere schermen. Picture-by-picture wordt ondersteund vanaf twee digitale bronnen, wat erg handig is voor videovergaderingen. Motion blur reduction houdt de beelden scherp, zelfs bij snelbewegende video's, terwijl de horizontale en verticale trapeziumfoutcorrectie projectie mogelijk maakt vanuit vrijwel elke hoek. Native WUXGA-resolutie (1920 x 1200 pixels) en Full HD-opties worden ondersteund door LCOS schermtechnologie, die zorgt voor haarscherpe en prachtig vloeiende beelden.

Briljant in zijn eenvoud


Het objectief van de projector is voorzien van zowel een verticale als een horizontale objectiefverschuiving, wat de installatie eenvoudiger maakt. De platte bovenkant en de optionele voetjes maken een hele reeks verschillende configuraties mogelijk, inclusief plaatsing op een ander apparaat.

Flexibele connectiviteit


Er zijn HDMI- en DVI-aansluitingen aanwezig voor digitale invoer, terwijl de firmware snel en eenvoudig kan worden bijgewerkt via de USB-poort van de projector. Deze biedt ook de mogelijkheid rechtstreeks vanaf USB-flashstations te projecteren. Crestron RoomView® maakt rechtstreekse, gestandaardiseerde afstandsbediening en bewaking mogelijk, terwijl met de NMPJ-functie (Network Multi-Projection) eenvoudig via het LAN kan worden geprojecteerd.

Eenvoudig onderhoud


De XEED WUX450 is uitgerust met nieuwe, duurzamere optische elementen met een langere levensduur. De lamp heeft een levensduur van wel 5000 uur in de ecomodus. En dankzij de goede toegankelijkheid van de lamp en het luchtfilter kan het onderhoud worden uitgevoerd op de plaats waar de projector is geïnstalleerd. Dankzij het modulaire ontwerp is het apparaat eenvoudig te installeren en te onderhouden.

Toonaangevende** energiezuinigheid


De XEED WUX450 heeft het laagste energieverbruik in zijn klasse, terwijl u met een speciale ECO knop direct de energiezuinige modus van de lamp inschakelt en toegang hebt tot andere energiebesparende functies.

*Helderheid neemt maar tot 5% af. Gebaseerd op één afbeeldingsgrootte.
**3000 - 6000 lumen projectoren met paneelgrootte van 0,8 inch of minder en één lamp. Op basis van onderzoek van Canon Inc. vanaf mei 2013.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon XEED WUX450.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Voor krachtige helderheid en een hoge contrastratio

HDMI Port

HDMI-poort

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD-video in perfecte details weergegeven

Crestron

Crestron