Canon XEED WUX400ST

XEED WUX400ST

Canon's eerste compacte WUXGA Short Throw-installatieprojector met een verticale objectiefverschuiving van maar liefst 75% en een helderheid van 4000 lumen, gecombineerd met een uitzonderlijke energiezuinigheid.

Voordelen

  • Native WUXGA-resolutie
  • Canon Short Throw-objectief
  • 4000 lumen
  • 2000:1 contrastratio
  • Verticale en horizontale objectiefverschuiving
  • Picture-by-picture en edge blending
  • HDMI™- en DVI-ingangen
  • Presentatie zonder pc
  • Eenvoudig te bereiken lamp en luchtfilter
  • Uitermate energiezuinig

Meer productinformatie

Bekijk de Canon XEED WUX400ST in detail

Verschuifbaar Short Throw-objectief


De XEED WUX400ST is een unieke, compacte multimediaprojector voor installaties met een hoge resolutie. Het bijbehorende Short Throw-projectieobjectief van Canon heeft een verticale en horizontale objectiefverschuiving met een uitzonderlijk groot bereik. Dit vernieuwde objectief heft vervorming vrijwel op (normaal 0,1%) en beschikt over een throw ratio van slechts 0,557:1. Een beeld van 100 inch kan dus worden geprojecteerd vanaf slechts 1,2 meter - circa één derde van de projectieafstand die conventionele projectoren nodig hebben. Ondanks de korte brandpuntafstand projecteert het objectief beelden met diagonale afmetingen van 30 tot wel 300 inch. Dankzij zowel verticale als horizontale verschuiving - inclusief een uitzonderlijk groot verticaal bereik van 75% - neemt de projector genoegen met een bescheiden plaatsje boven of onder het scherm, en is deze zowel geschikt voor projectie vanaf de voor- als vanaf de achterkant.

Heldere, vloeiende beelden


Het nieuwste Canon AISYS optische systeem is efficiënter dan ooit. Met een helderheid van 4000 lumen en een contrastratio van 2000:1 zijn de beelden scherp, helder en levendig - met dezelfde uiterst nauwkeurige kleuren en vloeiende beeldweergave als u van de XEED-serie gewend bent.

Geavanceerde beeldverwerking


Native WUXGA-resolutie (1920 x 1200 pixels) en Full HD-opties worden ondersteund door LCOS schermtechnologie, die zorgt voor haarscherpe, prachtig vloeiende beelden. Behalve met optische eigenschappen van professionele kwaliteit zit de nieuwe beeldverwerkingseenheid van de XEED WUX400ST boordenvol eenvoudig te installeren functies, zoals hardware edge blending, ingebouwde registration adjustment (voor een perfecte uitlijning van RGB-panelen) en ingebouwde testpatronen. De picture-by-picture beeldweergave ondersteunt dubbele digitale ingangen en is daarom ideaal voor moderne videovergaderingstoepassingen. Met de horizontale en verticale trapeziumcorrectie kunt u perfect geometrische beelden projecteren vanuit vrijwel elke hoek, terwijl Motion Blur reduction de beelden scherp houdt bij het afspelen van snelbewegende video's.

Eenvoudig te installeren ontwerp


Het nieuwe ontwerp met platte bovenkant heeft handige stelvoetjes en is ideaal voor uitgebreidere installaties met meerdere projectoren. Plaatsing op andere apparaten, en naar boven of naar beneden gerichte projectie zijn eenvoudig te realiseren.

Flexibele connectiviteit


De HDMI- en DVI-I-aansluitingen maken digitale invoer mogelijk, terwijl de firmware eenvoudig kan worden bijgewerkt via de USB-poort. Deze biedt ook de mogelijkheid rechtstreeks vanaf USB-flashstations te projecteren. Crestron RoomView® maakt rechtstreekse, gestandaardiseerde afstandsbediening en bewaking mogelijk, terwijl met de NMPJ-functie (Network Multi-Projection) eenvoudig via het LAN kan worden geprojecteerd.

Duurzaam en energiezuinig


De lamp van de XEED WUX400ST gaat wel 5000 uur mee in de ecomodus. Met een speciale ECO knop schakelt u direct de energiezuinige modus van de lamp in en hebt u toegang tot andere energiebesparende functies voor een ongekend energiezuinig gebruik.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon XEED WUX400ST.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Voor krachtige helderheid en een hoge contrastratio

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD-video in perfecte details weergegeven

HDMI Port

HDMI-poort

Crestron

Crestron