Canon XEED WUX4000

XEED WUX4000

De WUX4000 biedt ondersteuning voor Full HD en legt de lat voor installatieprojectoren hoger met LCOS-technologie, WUXGA-resolutie en een collectie verwisselbare lenzen.

Voordelen

  • Native WUXGA-resolutie en Full HD-capaciteit
  • LCOS-technologie
  • 4000 lumen
  • Contrastratio van 1000:1
  • Gemotoriseerde lensverschuiving, zoom en scherpstelling
  • Optie voor 3 verwisselbare lenzen
  • Geavanceerde RGB- en gammaregeling
  • DVI- en HDMI-ingangen
  • Met PJLink compatibele netwerkpoort

Meer productinformatie

Bekijk Canon XEED WUX4000 in detail

WUXGA-resolutie en LCOS-technologie: een unieke combinatie


De XEED WUX4000 projecteert met een WUXGA-resolutie (1920 x 1200 pixels) en zorgt daarmee voor een geheel nieuwe kwaliteitsnorm voor installatieprojectoren. Beeldmateriaal op een PC of Macintosh wordt uiterst duidelijk geprojecteerd en Full HD-video wordt tot in de kleinste details gereproduceerd. De LCOS-technologie van Canon maakt een einde aan de typische problemen van traditionele beeldprojectie en zorgt voor verbluffende beelden zonder raster- of regenboogeffect.

Uitstekende prestaties


De XEED WUX4000 is voorzien van het nieuwste AISYS optische systeem van Canon en produceert een lichtstroom van maar liefst 4000 lumen. AISYS optimaliseert de prestaties van de LCOS-panelen voor prachtige reproductie, zelfs bij veel omgevingslicht. De hoge contrastverhouding van 1000:1 zorgt voor levendige kleuren en het diepst mogelijke zwart.

Verwisselbare lenzen


De WUX4000 is het eerste model in de XEED-serie waarbij je kunt kiezen uit diverse verwisselbare lenzen van topkwaliteit. Voor de meeste opstellingen is een standaardlens met 1,5x zoom prima. Voor grotere ruimten is er echter ook een long-focus zoomlens verkrijgbaar, terwijl de ultragroothoeklens ideaal is voor projectie vanaf de achterkant van het scherm. Welke lens je ook kiest, je bent verzekerd van Canon kwaliteit. Ieder detail van het beeld blijft behouden, zonder verlies van helderheid of geometrie.

Gemotoriseerde lensverschuiving


De lens van de WUX4000 kan gemotoriseerd verticaal en horizontaal worden verschoven, dus het opstellen kost geen enkele moeite. Verticaal is een verschuiving mogelijk van +55% tot -15% van de beeldhoogte, horizontaal kan van +10% tot -10% van de beeldbreedte worden geschoven.

Geschikt voor een scala aan situaties en aansluitmogelijkheden te over


De XEED WUX4000 is ontworpen voor gebruik met digitale HD-bronnen en beschikt daarom over zowel een DVI-D- als een HDMI-poort. Ook een 15-pins VGA-aansluiting is aanwezig en op de drie mini-jacks kan audioapparatuur worden aangesloten. Een seriële poort en een netwerkpoort maken aansturing en controle mogelijk, terwijl de compatibiliteit met PJLink de WUX4000 ideaal maakt voor samenwerking met AV-systemen.

Eenvoudig onderhoud


De WUX4000 is ontworpen met het oog op duurzaamheid. Daarom heeft deze projector een modulair ontwerp dat onderhoud vereenvoudigd. De uiterst efficiënte lamp gaat tot wel 3000 uur mee (in de stille modus) en is toegankelijk via de achterkant van de projector. Het luchtfilter kan via de zijkant uit de projector worden geschoven, zonder dat u de projector hoeft te verplaatsen. Zelfs belangrijke, aan slijtage onderhevige optische elementen zijn eenvoudig te bereiken zonder dat je de projector uit elkaar hoeft te halen. Onderhoud ging nog nooit zo snel en eenvoudig.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon XEED WUX4000.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Voor krachtige helderheid en een hoge contrastratio

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD-video in perfecte details weergegeven

HDMI Port

HDMI-poort

Industry standard control protocol

Bedieningsprotocol volgens industriestandaard