Canon XEED SX6000

XEED SX6000

De XEED SX6000 is uitgerust met LCOS- en AISYS-technologie met gemotoriseerde objectieven, voor een kleurhelderheid van 6000 lumen en SXGA+ resolutie; ideaal voor traditionele breedte-hoogteverhoudingen.

Voordelen

  • Native SXGA+-resolutie
  • LCOS-technologie
  • Kleurhelderheid van 6000 lumen
  • Contrastratio van 1000:1
  • Gemotoriseerde zoom, scherpstelling en objectiefverschuiving
  • Vier verwisselbare objectieven
  • Geavanceerde RGB- en gammaregeling
  • DVI- en HDMI™™-ingangen
  • Met PJLink™ compatibele netwerkpoort
  • 360°-installatie

Meer productinformatie

Bekijk Canon XEED SX6000 in detail

Glasheldere, gedetailleerde projectie


De XEED SX6000 is Canon's helderste LCOS-installatieprojector. Met zijn SXGA+ (1400x1050) hoge resolutie en 6000 lumen is deze projector ideaal in omgevingen waarin helderheid van belang is; zoals bij meerdere schermen, grote zalen en congrescentra.

Verbluffende beeldkwaliteit


Het 0,7-inch LCOS-paneel zorgt er samen met het optische Canon AISYS-systeem voor dat uw publiek alleen perfect vloeiende beelden ziet, zelfs in veeleisende omgevingen zoals vergaderzalen in hotels of in collegezalen.

4:3-projectie en een hoge diafragmaverhouding zorgen ervoor adembenemende beelden, waardoor dit model ideaal is voor professionele fotografen die de subtiele tonen van hun werk willen laten zien. Diepzwart en levendige kleuren zijn gegarandeerd dankzij een contrastratio van 1000:1.

Ongeëvenaarde Canon-objectiefkwaliteit


Installatieprojectors hebben een uiterst nauwkeurig objectief nodig en de XEED SX6000 biedt zowel de kwaliteit als de veelzijdigheid die u graag wilt hebben. Met de objectieftechnologie van Canon bent u verzekerd van superieure beelddefinitie en een maximale helderheid.

Met de geavanceerde installatiefunctie met een nauwkeurigheid van een ½ pixel kunt u uw beelden vol trots laten zien. Deze functie is cruciaal voor installaties met meerdere projectors zoals 3D, gestapelde installaties, gecombineerde systemen en koepels.

Kies uw ideale objectief


Met vier verwisselbare en uiterst nauwkeurige objectieven, waaronder standaard 1,5x zoom, groothoek, 1,7x lange zoom en 1,95x ultra lange zoom, beschikt u over de veelzijdigheid om zelfs in de grootste omgevingen vorm te geven aan uw creativiteit.

Controle over uw beelden


De XEED SX6000 heeft diverse slimme functies waarmee u uw beelden natuurgetrouw en nauwkeurig kunt presenteren. Met afzonderlijke RGB-bediening en kleurenaanpassing met 6 assen en gamma-instelling realiseert u een uitzonderlijke kleurweergave die die van professioneel gekalibreerde apparaten benadert.

Veelzijdige aansluitings- en bedieningsmogelijkheden


De XEED SX6000 heeft talloze aansluitingsmogelijkheden die geschikt zijn voor weergave in bedrijven, het onderwijs en in openbare omgevingen. Dankzij DVI- en HDMI™-aansluitingen kunt u digitale HD-beelden en -video projecteren, en met de netwerk- en RS232C-poorten kunt u heel eenvoudig een aansluiting tot stand brengen met uw room control system en LAN. Ook de industriestandaard PJLink™ wordt ondersteund, zodat u de projector via IP kunt bedienen en bewaken. Samen met de flexibele 360°-installatie zorgen deze functies ervoor dat de XEED SX6000 uiterst veelzijdig is.

Bespaar kosten en verlaag de CO2-uitstoot


Het energieverbruik van de XEED SX6000 is minder dan 0,08 watt per luminescentie-eenheid. Het energieverbruik van de XEED SX6000 kan daarom worden omschreven als een van de beste in de sector.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon XEED SX6000.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Voor krachtige helderheid en een hoge contrastratio

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI-poort

Industry standard control protocol

Bedieningsprotocol volgens industriestandaard

Seriële commando's

Download de seriële commando's die nodig zijn voor het instellen van de afstandsbediening van de SX6000

Downloaden [PDF, 489KB]

Case Study Gesundheit Nord Medical

Medische centra Gesundheit Nord

Canon’s videoprojectoren leveren de scherpste beelden voor artsen van de ‘Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen GmbH’. Met behulp van Canon’s XEED SX80 Mark II Medical-videoprojectoren is de dagelijkse werkwijze gemoderniseerd. In vier klinieken in Bremen worden nu digitale röntgensystemen gebruikt voor dagelijkse consulten.

Case Study inamo Restaurant

inamo Restaurant, Londen

In 2010 werden bij inamo St James ruim 90 Canon XEED-projectoren geplaatst. De projectoren maken onderdeel uit van de door inamo ontwikkelde E-Table™-oplossing, waarmee gasten hun maaltijd kunnen bestellen, een digitaal tafelkleed kunnen uitkiezen, via een 'ChefCam' in de keuken kunnen kijken en zelfs een taxi kunnen bestellen om hen thuis te brengen, allemaal via een geprojecteerd beeld op hun tafel.