Canon LX-MU800Z

LX-MU800Z

De LX-MU800Z is Canon's eerste DLP-projector met laserlichtbron. De projector is perfect voor permanente digitale signage en is met de heldere uitvoer van 8000 lumen en geavanceerd beeldbeheer op alles voorbereid.

LX-MU800Z

Voordelen

 • Helder en krachtig DLP-beeld van 8000 lumen
 • Perfect voor digitale signage: krachtig beeldbeheer, 24/7 gebruik en staande richting
 • Geen dure vervangende lampen meer dankzij de laserdiodetechnologie met een levensduur van 20.000 uur
 • Native WUXGA-resolutie (1920 x 1200) en aspect ratio van 16:10, met gemotoriseerde zoom, focus en beeldverschuiving
 • Levendige kleuren en diep zwart met dynamische contrastratio van 10.500:1 (native 1050:1)
 • Ideaal voor uiteenlopende toepassingen, van klaslokalen, kantoren en directiekamers tot winkels of musea
 • Ondersteuning voor projectie-mapping over 360 graden, beeldvertekening voor projectie op gebogen oppervlakken, plus vierpunts trapeziumfoutcorrectie en geometrie-instellingen
 • Projecteer beeld van 500 inch vanaf ruim 90 meter met het ultralange zoomobjectief
 • Kies uit 8 verwisselbare objectieven voor superieure veelzijdigheid*
 • Diverse invoeropties, waaronder high-definition 3G-SDI
 • Drie jaar leenservice vervangend product op de volgende dag**

Meer productinformatie

Bekijk de Canon LX-MU800Z in detail

Verbluffende nieuwe lichtbron


De LX-MU800Z is Canon's eerste projector met solid-state lichtbron en produceert een ultrahelder beeld van 8000 lumen met een resolutie tot 1920 x 1200 WUXGA. Canon's laserdiode- en fosforlichtbrontechnologie gaat met 20.000 uur langer mee dan traditionele lampprojectoren - dat is 7 jaar bij 8 uur gebruik per dag. Met de solid-state, vloeistofgekoelde lichtbron werkt de Canon LX-MU800Z elke dag de hele dag door. Toch zijn de operationele kosten slechts een tiende van die van traditionele kwiklampprojectoren.

Uitzonderlijke controle voor digitale signage-toepassingen


Bediening, flexibiliteit en kracht binnen handbereik. De Canon LX-MU800Z is ideaal voor digitale signage, dankzij ondersteuning voor projectie-mapping over 360 graden en beeldvertekening voor projectie op gebogen oppervlakken, plus geavanceerde geometrie-instellingen, vierpunts trapeziumfoutcorrectie, beeldrotatie van 25 graden zonder bijsnijden en mechanische beeldverschuiving van 50%. Met Canon's unieke edge-blending kunnen aangrenzende beelden van meerdere projectoren snel en eenvoudig worden samengevoegd. De projector kan zelfs in staande oriëntatie worden geplaatst (montage vereist).

8 verwisselbare objectieven


Profiteer van 8 verwisselbare bajonet-objectieven*, geschikt voor vrijwel alle situaties, van short throw ultragroothoekzoom (0,62-10,4 m) tot ultralange zoom (tot 91 m), allemaal met schermgrootte van 40 tot 500 inch. Wisselen van objectief is veilig en eenvoudig: de geïntegreerde software van de LX-MU800Z heeft 8 vooraf ingestelde keuzes voor objectiefinstellingen, terwijl de veiligheidsfunctie voor het objectief de lichtbron uitschakelt als het objectief wordt verwijderd.

Adembenemende beelden


De Canon LX-MU800Z combineert DLP-technologie met een enkele chip met een krachtige laserlichtbron en gebruikt een uit 4 segmenten en 3 kleuren bestaand wiel voor superieure beelden met een veel geringer 'regenboogeffect'. Dynamisch contrast zorgt daarnaast voor dieper zwart voor een meeslepende ervaring. Een breed 91,9% sRGB-kleurenspectrum biedt een levendig palet aan kleuren. De helderheid kan in stappen van 1% worden gewijzigd van 20% naar 100% voor accurate aanpassing aan de lichtomstandigheden in de omgeving en om de helderheid bij edge-blending af te stemmen.

Betere connectiviteit en verbeterd beheer


De Canon LX-MU800Z kan een brede reeks media weergeven, met directe invoer voor HDMI 1.4a, 15-pins D-sub, DVI-D, 5BNC-component en de hoogwaardige videostandaard 3G-SDI en HDBaseT van 3 Gb/s voor niet-gecomprimeerde video-over-Ethernet - ideaal voor levendige, stabiele projectie-mapping. De LX-MU800Z is tevens voorzien van een 15-pins D-sub- en 3G-SDI-uitgang. Voor controlesystemen zijn er bovendien functies beschikbaar via de RS-232C seriële poort, HDBaseT, LAN en het netwerk.

Three-year next day warranty


De LX-MU800Z heeft een lichtbron met een lange levensduur en geen filters om te vervangen en is daardoor gemakkelijk te onderhouden. Canon's gratis 3 Year Enhanced Warranty Loan Service biedt klanten 'next day'** leenprojectoren terwijl hun projector in onderhoud is. Zo blijft de uitvaltijd tot een minimum beperkt.

* De projectieratio moet op het projectie-objectief staan.
** 'Next day' wil zeggen dat het leenproduct wordt geleverd op de dag na het reparatieverzoek. Als het verzoek in de namiddag, in het weekend of tijdens een erkende feestdag wordt ontvangen, wordt het leenproduct binnen twee dagen geleverd. Op deze leenservice zijn voorwaarden van toepassing. De leenservice is alleen beschikbaar in bepaalde gebieden.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon LX-MU800Z.

DLP

DLP

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD-video in perfecte details weergegeven

HDMI Port

HDMI-poort

Supporting HD video, audio and control

Ondersteunt HD-video, geluid en bediening

Industry standard control protocol

Bedieningsprotocol volgens industriestandaard

Crestron

Crestron

3 Yr Extended warranty

Uitgebreide garantie van 3 jaar