Canon LX-MU700

LX-MU700

Met een helderheid van 7500 lumen en 7 verwisselbare objectieven biedt deze WUXGA-installatieprojector met dubbele lamp flexibiliteit, betrouwbaarheid en heldere, gedetailleerde beelden.

LX-MU700

Voordelen

  • Installatieprojector met dubbele lamp en hoge DLP™-helderheid
  • Native WUXGA (1920 x 1200) resolutie met 16:10 beeldverhouding
  • 7500 lumen voor heldere, duidelijke beelden
  • Contrastratio van 2100:1 voor rijke, diepe zwarttinten
  • Optimaliseer helderheid en contrast gemakkelijk door te kiezen uit twee 6-kleurwielen
  • Uiterst veelzijdig met 7 verwisselbare objectieven
  • Gemakkelijk aan te passen aan diverse workloads door gemotoriseerde objectiefverschuiving met objectiefgeheugen
  • Geschikt voor ingangen van een breed scala aan bronnen, waaronder HDBaseT met LAN-opdracht
  • Verticale en horizontale trapeziumfoutcorrectie (+/-40°) voor geometrisch accuraat beeld
  • Eenvoudig en betaalbaar te onderhouden door de lamp met een levensduur tot 6000 uur

Meer productinformatie

Bekijk de Canon LX-MU700 in detail

Helderheid en betrouwbaarheid


Voor heldere, scherpe en breedbeeld-beelden in tal van omgevingen kiest u de LX-MU700-projector. De dubbele lampen produceren niet alleen een verbluffende helderheid van 7500 lumen, maar in grote zalen of ruimtes met veel omgevingslicht bieden ze ook nog extra betrouwbaarheid. Uw presentatie, lezing of vertoning kan worden voortgezet zelfs als er een lamp defect raakt. U hoeft uw publiek dus nooit teleur te stellen.

Scherpe, overtuigende beelden


De native WUXGA-resolutie (1920 x 1200) zorgt voor scherpere beelden en fraaie illustraties. In tegenstelling tot LCD-projectoren levert het DLP-paneel van de LX-MU700 gedurende de gehele levensduur constant verfijnde beelden, zodat de kwaliteit van de projecties niet na verloop van tijd afneemt. De contrastratio van 2100:1 biedt pure kleuren en diepe zwarttinten waardoor de ervaring van uw publiek nog beter wordt. U hebt de keuze uit twee 6-kleurwielen om uw beelden gemakkelijk te optimaliseren voor helderheid of contrast. Zo krijgt u voor elke taak en omgeving de beste resultaten.

Flexibele objectiefopties


U kunt kiezen uit 7 hoogwaardige verwisselbare Canon-objectieven, van korte afstand tot extra lange zoom, zodat er altijd een perfecte keuze is voor de gewenste projectieafstand en omgeving. Of u nu één objectief of meerdere gebruikt, u kunt genieten van de geheugenfunctie van het objectief waarmee de shift, focus en zoominstellingen van uw voorkeur worden onthouden. Een projector die op verschillende manieren in een ruimte kan worden gebruikt, bijvoorbeeld in een auditorium met wisselende publieksomvang, kan kostbare tijd besparen.

Veelzijdige connectiviteitsmogelijkheden


De LX-MU700 helpt u optimaal gebruik te maken van de hedendaagse, hoogwaardige digitale bronnen. Met de HDBaseT-poort kunt u HD-video, geluid en bedieningssignalen over een enkele LAN-kabel op een afstand van maximaal 100 meter verzenden. Hierdoor hebt u nóg meer flexibiliteit bij het plaatsen van de projector. Dankzij de extra HDMI-, DVI- en Display-poorten, plus 5 BNC-connectors is er compatibiliteit met een keur aan digitale video- en computerbronnen.

Zo behaalt u gemakkelijk geweldige resultaten


Sluit uw projector aan en de Screen Trigger Output-functie laat uw scherm automatisch zakken en plaatst het juist voor de projectie voor optimale beeldkwaliteit. Installatie en bediening worden nog meer vergemakkelijkt dankzij de verticale trapeziumcorrectie van +/-40°. Hierdoor is er vanuit vrijwel elke hoek geometrisch accuraat beeld.

Gemakkelijk in het onderhoud en betaalbaar


Geen gedoe met de LX-MU700: de lampen en filters kunnen gemakkelijk worden vervangen zonder dat de projector van zijn plaats hoeft te worden gehaald; uitvaltijd blijft zo beperkt tot het absolute minimum. En met maar liefst 6000 uur brandtijd en 35 dBA in ecomodus (enkellamp) is het ook nog eens voordelig om de LX-MU700 in het bezit te hebben.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon LX-MU700.

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD-video in perfecte details weergegeven

HDMI Port

HDMI-poort

Supporting HD video, audio and control

Ondersteunt HD-video, geluid en bediening

DLP

DLP