Canon LX-MW500

LX-MW500

Deze WXGA semi-installatieprojector biedt 5000 lumen en een contrastratio van 3750:1, waardoor deze ideaal is voor gebruikers die heldere beelden van hoge kwaliteit van een betaalbaar, veelzijdig apparaat verwachten.

LX-MW500

Voordelen

 • Zeer heldere semi-installatieprojector biedt uitstekend waar voor uw geld
 • Native WXGA-resolutie (1280 x 800 pixels) met 16:10 beeldverhouding
 • DLP™-technologie biedt hoog contrast en levendige kleuren
 • 5000 lumen levert heldere, scherpe beelden ondanks de compacte grootte van de projector
 • Contrastratio van 3750:1 produceert diepe kleuren en zuivere zwarttinten
 • Poorten voor HDMI x2 (MHL-compatibel) en RJ-45-netwerk voor maximale flexibiliteit
 • 1.6x handmatig zoomobjectief is centraal geplaatst zodat plaatsing nog eenvoudiger wordt
 • Vierpunts trapeziumfoutcorrectie (+/- 30°) voor geometrische beelden
 • 6-assige kleuraanpassing levert verbluffende resultaten met tal van beelden
 • Levensduur van de lamp is 2500 uur, plus extended 3 year lamp warranty
 • Luidspreker van 10 W met geluidsuitgang voor een complete oplossing voor AV-installaties

Meer productinformatie

Bekijk Canon LX-MW500 in detail

Levendige, nauwkeurige afbeeldingen


De LX-MW500's native WXGA-resolutie (1280 x 800) levert scherpere beelden, vloeiendere illustraties en gemakkelijker leesbare tekst. WXGA-resolutie is ideaal voor zowel computer- als videobronnen en is in het bijzonder geschikt voor moderne breedbeeld-laptops. Het DLP-paneel maximaliseert helderheid en fijne details terwijl vertekening zoals het rastereffect waar veel traditionele LCD-projectors mee kampen, tot een minimum wordt beperkt.

Heldere kleuren, natuurgetrouwe details


De LX-MW500 biedt een helderheid van maar liefst 5000 lumen, wat opmerkelijk is voor zo'n compacte projector. Deze projector levert opvallend helderdere beelden in middelgrote ruimten zoals collegezalen, vergaderzalen en bestuurskamers. De contrastratio van 3750:1 biedt pure kleuren en diepe zwarttinten voor een superieure kijkervaring terwijl de kleurgetrouwheid wordt vergroot door het nieuwe Brilliant Colour™; uw bronmateriaal wordt gegarandeerd getrouw weergegeven.

Flexibele connectiviteitsopties


De LX-MW500 biedt poorten voor HDMI (2 x), HDBaseT en RJ-45-netwerk zodat er compatibiliteit met een keur aan digitale video-, computer- en mobiele bronnen is. Gebruik de HDBaseT-poort om HD-video, geluid en bedieningssignalen¹ via een enkele LAN-kabel op een afstand van maximaal 100 meter te versturen. De configuratie- en installatiemogelijkheden van het systeem worden hierdoor nog handiger en flexibeler. Een van de twee HDMI-ingangen van de projector is MHL-compatibel, zodat een tablet of smartphone met MHL met een algemeen verkrijgbare MHL-kabel kan worden aangesloten.

Zo behaalt u gemakkelijk geweldige resultaten


De LX-MW500 heeft een centraal geplaatst 1,6x handmatig zoomobjectief en is bijzonder gemakkelijk in te stellen dankzij de vierpunts trapeziumfoutcorrectie. Naast de standaard verticale en horizontale aanpassing (+/-30%) kunt u met de onafhankelijke hoekaanpassing moeiteloos perfect geometrisch accurate beelden verkrijgen; zelfs als de projector vanuit een verhoogde hoek of buiten zijn as wordt gebruikt. 6-assige kleuraanpassing, 5 beeldmodi en 2 modi die door gebruikers kunnen worden gedefinieerd zorgen ervoor dat het publiek uw geprojecteerde media ziet zoals u het oorspronkelijk had bedoeld.

Compact design dat gemakkelijk en betaalbaar in het onderhoud is


De LX-MW500 heeft een gratis lampgarantie van 3 jaar die 3 reservelampen biedt binnen de garantieperiode mocht er een lamp kapotgaan². Voor extra gemoedsrust is er de uitgebreide leengarantieservice. In het onwaarschijnlijke geval dat uw projector defect raakt, krijgt u op de volgende dag een vervangende projector terwijl uw projector wordt gerepareerd. De lampen van de LX-MW500 kunnen gemakkelijk worden vervangen zonder dat de projector van zijn plek hoeft te worden gehaald. De levensduur van de lamp is maar liefst 2500 uur. De luidspreker van 10 W met geluidsuitgang zorgt ervoor dat de LX-MW500 aan zowel uw geluids- als visuele behoeften voldoet.

¹ Wanneer de standby-stand is geactiveerd, wordt 'Inschakelen' niet geaccepteerd als commando via HDBaseT.
² Productregistratie vereist.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon LX-MW500.

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI-poort

Supporting HD video, audio and control

Ondersteunt HD-video, geluid en bediening¹

MHL

Directe input van MHL-apparaten

Industry standard control protocol

Bedieningsprotocol volgens industriestandaard

Crestron

Crestron