Canon LV-X320

LV-X320

Deze draagbare XGA-projector geeft helder beeld en is compact en licht. Door de betrouwbare bediening en het gemakkelijke onderhoud is dit een hoogwaardige keuze als de prijs een belangrijke overweging is.

LV-X320

Voordelen

  • Scherp, hoogwaardig beeld met een XGA-resolutie (1024 x 768 pixels)
  • Heldere kleuren en diep zwart met 3200 lumen en een contrastratio van 10.000:1
  • Scherp, gedetailleerd beeld dankzij het DLP™-paneel
  • Licht (slechts 2,5 kg) en compact en dus gemakkelijk te vervoeren
  • Flexibele plaatsing dankzij 1,1x handmatige zoomlens
  • RJ-45- en MHL-compatible HDMI™ poorten; ondersteuning voor 3D-beeld via het DLP-Link-systeem
  • Verticale en horizontale trapeziumfoutcorrectie (+/-30°) zorgt voor natuurgetrouw beeld
  • 6-assige kleuraanpassing en schermkleuraanpassing aan de omgeving
  • Levensduur van de lamp is 6000 uur, plus 3-jaar lampgarantie*
  • Ingebouwde luidspreker van 10 W en audiolijnuitgang; stil in gebruik met slechts 29 dB

Meer productinformatie

Bekijk Canon LV-X320 in detail

Helder, levendig beeld


Zoekt u een draagbare projector van uitstekende kwaliteit voor een bijzonder concurrerende prijs? Kies dan de Canon LV-X320. Uw publiek geniet van een nauwkeurig scherp beeld in native XGA-resolutie (1024 x 768 pixels), met heldere, levensechte kleuren en diep zwart, dankzij de helderheid van 3200 lumen en de contrastratio van 10.000:1. De DLP-paneeltechnologie voorkomt beeldvervorming en biedt grotere, realistischer helderheid dan projectoren uit dezelfde prijsklasse. Daarmee is deze projector een uitstekende keuze als het budget beperkt is.

Gemakkelijk te installeren


Geometrisch accuraat beeld, zelfs in een kleine ruimte, dankzij de verticale en horizontale trapeziumfoutcorrectie van +/- 30°. De 1,1x zoomlens biedt extra flexibiliteit bij het plaatsen van de projector: ideaal in een kleinere omgeving. Bij veel daglicht of projectie op een gekleurd oppervlak zorgt de schermkleurcorrectie voor helder, duidelijk beeld en natuurlijke kleuren.

Verbinding maken op uw manier


De diverse ingangen van de LV-X320 geven u de flexibiliteit om hoogwaardig beeld te projecteren vanuit allerlei bronnen. Door de HDMI-poort kunt u via de HDMI-uitgangen op laptops scherper, helderder beeld met meer details realiseren; indrukwekkend 3D-beeld is gemakkelijk af te spelen met het DLP-Link-systeem. Doordat de projector MHL-compatibel is, kunt u via de HDMI-poort projecteren vanaf elke tablet of smartphone met MHL-functionaliteit. Connectiviteit, bediening en onderhoud via een IT-netwerk zijn eenvoudig te realiseren via de RJ-45-netwerkpoort. Zo blijft de inspanning van uw IT-team tot een minimum beperkt.

Licht en draagbaar


De LV-X320 weegt slechts 2,5 kg en is compact. Hij is makkelijk mee te nemen naar besprekingen, lezingen, seminars en presentaties. Kies de zachte, beschermende draagtas om hem gemakkelijker mee te nemen. De projector is gemakkelijk aan te sluiten: alle poorten en aansluitingen zijn handig gegroepeerd. Maak extra indruk met uw presentaties en verbeter de ervaring van het publiek door een audiobron aan te sluiten op de ingebouwde hoogwaardige luidspreker; of door de projector via de audiolijnuitgang aan te sluiten op een versterker of geluidssysteem.

Verlaag de kosten, niet de kwaliteit


De eigendomskosten van de LV-X320 liggen aantrekkelijk laag. De levensduur van de lamp is maar liefst 6000 uur in de ecomodus. Canon's lampgarantie voor 3 jaar* biedt 3 reservelampen binnen de garantieperiode, mocht een lamp defect raken bij normaal gebruik. Dit voorkomt extra kosten. Het energieverbruik bedraagt slechts 350 W in bedrijf (240 W in ecomodus), en betekent lagere energiekosten en verbeterde duurzaamheid. De onderhoudskosten blijven beperkt tot het absolute minimum, dankzij het filterloze ontwerp en de gemakkelijke vervanging van de lamp via het paneel aan de bovenzijde. In ecomodus produceert de ventilator van de LV-X320 slechts 29 dB, zodat uw publiek niet wordt afgeleid door achtergrondgeluid.

*Varieert per land. Product moet binnen 60 dagen worden geregistreerd.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon LV-X320.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-poort

Industry standard control protocol

Bedieningsprotocol volgens industriestandaard

MHL

MHL