Canon LV-WX320

LV-WX320

Deze draagbare WXGA-projector geeft helder, hoogwaardig beeld en is zeer compact en licht. De projector is HDMI- en MHL-compatibel en heeft een netwerkpoort, waarmee hij zijn geld meer dan waard is.

LV-WX320

Voordelen

  • Scherp beeld in breedbeeld met native WXGA-resolutie (1280 x 800 pixels)
  • Uitstekende helderheid (3200 lumen) en een contrastratio van 10.000:1 voor diep zwart
  • DLP™-paneel geeft consistent een scherp, nauwkeurig beeld
  • Licht en draagbaar: weegt slechts 2,5 kg
  • Flexibele plaatsing dankzij 1,1x handmatige zoomlens
  • RJ-45- en MHL-compatible HDMI™ poorten; ondersteuning voor 3D-beeld via het DLP-Link-systeem
  • Verticale en horizontale trapeziumfoutcorrectie (+/-30°) voorkomt vervorming
  • 6-assige kleuraanpassing en omgevingslicht kleuraanpassing
  • Levensduur van de lamp is 6000 uur, plus 3-jaar lampgarantie*
  • Ingebouwde luidspreker van 10 W en audiolijnuitgang, en stil in het gebruik met slechts 29 dB

Meer productinformatie

Bekijk de Canon LV-WX320 in detail

Helder, levendig beeld


Voor prijsbewuste organisaties die een uitstekende draagbare projector nodig hebben is de Canon LV-WX320 ideaal. Profiteer van nauwkeurig afgetekende en opmerkelijk scherpe breedbeeldprojectie dankzij de native WXGA-resolutie (1280 x 800 pixels) en een beeldverhouding van 16:10. De projector biedt consistent levendige kleuren en diep zwart dankzij de helderheid van 3200 lumen en de contrastratio van 10.000:1. Dankzij de DLP-paneeltechnologie is het rastereffect tot een minimum beperkt, hetgeen voor deze prijsklasse vrij uniek is. De LV-WX320 biedt een geweldige kwaliteits- en prijs/prestatieverhouding.

Geweldige resultaten gemakkelijk te behalen


Geometrisch accuraat beeld dankzij de verticale en horizontale trapeziumfoutcorrectie van +/- 30°. De 1,1x handmatige zoom geeft extra flexibiliteit doordat u helder en getrouw kunt projecteren, zelfs in een kleine ruimte. Bij daglicht of projectie op een gekleurd oppervlak zorgt de schermkleurcorrectie voor helder, duidelijk beeld en natuurlijke kleuren.

Moeiteloze connectiviteit


De royale keuze van ingangen van de LV-WX320 geeft u de flexibiliteit om hoogwaardig beeld te projecteren vanuit allerlei bronnen. Door de HDMI-poort kunt u via de HDMI-uitgangen die nu gebruikelijk zijn op laptops scherper, helderder beeld met meer details realiseren; indrukwekkend 3D-beeld is gemakkelijk af te spelen met het DLP-Link-systeem. Doordat de projector MHL-compatibel is, kunt u via de HDMI-poort projecteren vanaf elke tablet of smartphone met MHL-functionaliteit. Connectiviteit, bediening en onderhoud via een IT-netwerk zijn eenvoudig te realiseren via de RJ-45-netwerkpoort.

Licht en draagbaar


Ondanks de hoge kwaliteit weegt de LV-WX320 maar 2,5 kg, licht genoeg om gemakkelijk mee te nemen naar besprekingen, colleges, seminars of presentaties. Kies de zachte beschermende draagtas om de projector gemakkelijker mee te nemen. De projector is snel en gemakkelijk aan te sluiten: alle poorten en aansluitingen zijn handig gegroepeerd. U kunt er gemakkelijk bij. Maak extra indruk met uw presentaties en verbeter de ervaring van het publiek door een audiobron aan te sluiten op de ingebouwde hoogwaardige luidspreker; of door de projector via de audiolijnuitgang aan te sluiten op een versterker of geluidssysteem.

Betaalbaar


De Total costs of ownership van de LV-WX320 liggen aantrekkelijk laag. De levensduur van de lamp is maar liefst 6000 uur in ecomodus. En Canon's royale lampgarantie van 3 jaar* biedt 3 reservelampen binnen de garantieperiode, mocht een lamp het laten afweten bij normaal gebruik. Zo voorkomt u potentieel aanzienlijke kosten. Het energieverbruik bedraagt slechts 350 W in bedrijf (240 W in ecomodus), en betekent lagere energiekosten en verbeterde duurzaamheid. De onderhoudskosten blijven beperkt tot het absolute minimum, dankzij het ontwerp zonder filter en de gemakkelijke vervanging van de lamp via het paneel aan de bovenzijde. In ecomodus produceert de ventilator van de LV-WX320 slechts 29 dB, zodat uw publiek niet wordt afgeleid door achtergrondgeluid.

*Varieert per land. Product moet binnen 60 dagen worden geregistreerd.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon LV-WX320.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-poort

Industry standard control protocol

Bedieningsprotocol volgens industriestandaard

MHL

MHL