Canon LV-WX300USTi

LV-WX300USTi

Compact, draagbaar en eenvoudig in te stellen: de LV-WX300USTi met ultrakorte projectieafstand heeft native WXGA-resolutie en interactieve functies waardoor deze projector ideaal is voor het projecteren van lichte, heldere beelden in kleine vergaderruimten en leslokalen.

Voordelen

  • Compacte en draagbare projector van slechts 5 kg met ultrakorte projectieafstand
  • Vergroot de betrokkenheid van uw publiek met interactieve functies voor maximaal 4 IR-pennen of een vinger in de aanraakmodule voor vingers.
  • Projecteer moeiteloos heldere, duidelijke 100-inch beelden op een afstand van slechts 445 mm
  • DLP-paneel met native WXGA-resolutie (1280 x 800 pixels) met 16:10-beeldverhouding
  • Levendige projecties met een helderheid van 3000 lumen en een contrastratio van 7500:1
  • Verticale trapeziumfoutcorrectie van +/- -40°
  • Levensduur lamp tot 8000 uur en slechts 29 dBA in ecomodus
  • Kleurenaanpassing met 6 assen en geavanceerde schermkleurcorrectie
  • 2 ingebouwde 10-watt luidsprekers
  • 2 HDMI-poorten en een RJ-45-netwerkpoort

Meer productinformatie

Bekijk de Canon LV-WX300USTi in detail

Compacte en draagbare projector met ultrakorte projectieafstand


De LV-WX300USTi heeft een ultrakorte projectieafstand en biedt projectie op grote schermen, zelfs als ruimte schaars is. De projector projecteert een helder en duidelijk 100-inch beeld vanaf een projectieafstand van slechts 44,5 cm. Wanneer het apparaat aan de muur is bevestigd, zorgt dit ervoor dat de presentator niet wordt verblind en worden schaduwen door de presentator op het scherm vermeden. Met de compacte externe afmetingen van 287,7 x 186 x 374,5 mm en een gewicht van slechts 5 kg is de projector tevens compact en licht genoeg om tussen verschillende locaties te worden verplaatst. Hierdoor is het apparaat ideaal voor bedrijven en onderwijsinstellingen die in verschillende kleine vergaderruimten of leslokalen willen kunnen projecteren in een groot kantoor of op een campus.

Uitzonderlijk levendige beeldkwaliteit


De LV-WX300USTi levert heldere, scherpe en natuurgetrouwe beelden dankzij de DLP-technologie in de projector met de native WXGA-resolutie (1280 x 800 pixels), 3000-lumen helderheid en de 7500:1-contrastratio. Kleuren zijn krachtig en natuurgetrouw met diep zwarte tinten. Tekst is eenvoudiger af te lezen, afbeeldingen worden vloeiend weergegeven en er is geen spoor terug te vinden van het rastereffect dat in traditionele LCD-projectoren wordt aangetroffen. In combinatie met een 16:10-beeldverhouding is deze projector ideaal voor gebruik met breedbeeldnotebooks.

Interactieve functies


De LV-WX300USTi is voorzien van een aantal interactieve functies waaronder meegeleverde tekensoftware. Er kunnen tot 4 IR-pennen (2 meegeleverd) of een vinger met de optionele aanraakmodule voor vingers worden gebruikt voor interactie met beelden op het scherm. Dit leidt tot meer betrokkenheid van het publiek in leslokalen en kantoren.

Eenvoudige installatie


De verticale (+/- 40 graden) trapeziumfoutcorrectie zorgt ervoor dat uw beelden een perfecte geometrie behouden, zelfs in kleine ruimten. Geavanceerde kleurenaanpassing met 6 assen en schermkleurcorrectie zorgen voor helder geprojecteerde beelden op gekleurde oppervlakken wanneer er geen wit projectiescherm beschikbaar is.

Veelzijdige verbindingsmogelijkheden


Met de uitgebreide keuze aan ingangen van de LV-WX300USTi kunt u stilstaande en bewegende beelden van een breed scala aan bronnen projecteren. Zoals bijvoorbeeld twee HDMI™-poorten om heldere, scherpe beelden te projecten afkomstig van diverse digitale video- en computerbronnen. De geïntegreerde RJ-45-netwerkpoort maakt het mogelijk om op afstand te kijken en bedienen en ondersteunt de Crestron Connected™-standaard. De twee ingebouwde 10-watt luidsprekers zorgen voor prachtig geluid tijdens presentaties.

Voordelig in aanschaf, gemakkelijk in onderhoud


De LV-WX300USTi is zuinig in gebruik dankzij een 5000-uur levensduur van de lamp. De energiebesparende ecomodus verlengt deze nog eens tot 8000 uur. Daarnaast verlaagt de ecomodus het stroomverbruik tot slechts 270 watt en het ventilatorgeluid tot 29 dBA voor een stillere omgeving. Onderhoud is eenvoudig dankzij snelle en eenvoudige vervanging van lamp.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon LV-WX300USTi.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-poort

Industry standard control protocol

Bedieningsprotocol volgens industriestandaard