Canon LV-X300

LV-X300

Projecteer heldere, gedetailleerde beelden met een klassieke hoogte-breedteverhouding van 4:3 met de Canon LV-X300. Deze projector heeft een betrouwbare, geruisloze werking en biedt XGA-resolutie, een HDMI-ingang en compacte afmetingen.

Voordelen

  • Precieze, nauwkeurige beelden met een klassieke XGA-resolutie (1024 x 768 pixels)
  • Heldere, levendige projecties met een helderheid van 3000 lumen en een contrastratio van 2300:1
  • Flexibele plaatsing van de projector door de 1,1x zoomlens
  • Compact en lichtgewicht: slechts 2,5 kg
  • Verticale trapeziumfoutcorrectie
  • Levensduur lamp: 5000 uur (6000 uur in ecomodus)
  • HDMI™-poort en 2 VGA-poorten
  • RJ-45-netwerkpoort voor bediening en weergave op afstand
  • Ingebouwde luidspreker van 10 W

Meer productinformatie

Bekijk Canon LV-X300 in detail

Heldere, scherpe, natuurgetrouwe beelden


Inkopers die een heldere draagbare projector van hoge kwaliteit willen maar een beperkt budget hebben, zullen opgetogen zijn over de LV-X300. Met de native XGA-resolutie (1024 x 768 pixels), een helderheid van 3000 lumen en een contrastratio van 2300:1 levert de DLP-technologie van de projector scherpe, nauwkeurige beelden. De 1,1x zoomlens van de LV-X300 biedt extra flexibiliteit bij het plaatsen van de projector - een aanzienlijk voordeel in kleinere omgevingen zoals vergaderruimten.

Handig te vervoeren


Met een gewicht van slechts 2,5 kg is de LV-X300 licht genoeg om mee te nemen naar een andere locatie. Hierdoor is de projector ideaal voor zakelijke en educatieve omgevingen waar in verschillende ruimten op een campus of in bedrijven moet kunnen worden geprojecteerd.

Eenvoudige installatie


De verticale (+/- 30 graden) trapeziumfoutcorrectie zorgt ervoor dat uw beelden een perfecte geometrie behouden, zelfs in kleine ruimten. Met de functie voor schermkleurcorrectie als extra ondersteuning, behaalt u geweldige resultaten in een omgeving zonder scherm. Deze functie compenseert de beeldverkleuring die optreedt wanneer beelden op een gekleurde wand worden geprojecteerd. Dit betekent dat helder geprojecteerde beelden met natuurgetrouwe kleuren kunnen worden weergeven, zelfs als er geen scherm beschikbaar is.

Verminder de kosten, niet de kwaliteit


De levensduur van 5000 uur van de lamp van de LV-X300 zorgt ervoor dat uw totale eigendomskosten laag blijven - en met de energiebesparende ecomodus kan de levensduur zelfs worden verlengd tot 6000 uur. Bovendien wordt het energieverbruik van het apparaat met de ecomodus gereduceerd tot slechts 275 W. De projector verbruikt minder dan 1 watt in stand-by (LAN uitgeschakeld). Met de ecomodus kan bovendien een geluidloze, storingsvrije omgeving worden gecreëerd, doordat het geluid van de ventilator wordt beperkt tot slechts 29 dBA.

Veelzijdige verbindingsmogelijkheden


Met de uitgebreide keuze aan ingangen van de LV-X300 kunt u stilstaande en bewegende beelden van een breed scala aan bronnen projecteren. Gebruik de HDMI™-poort voor het projecteren van heldere, scherpe beelden afkomstig van de hedendaagse digitale bronnen, zoals Blu-ray-spelers en notebooks. Of maak moeiteloos verbinding met een van de twee VGA-poorten. De LV-X300 kan op afstand worden bekeken en bediend via de RJ-45-poort en ondersteunt de Crestron Connected™-standaard. De ingebouwde luidspreker van 10 watt zorgt voor prachtig geluid bij presentaties.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon LV-X300.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-poort

Industry standard control protocol

Bedieningsprotocol volgens industriestandaard