Canon LV-WX300ST

LV-WX300ST

De Canon LV-WX300ST produceert heldere breedbeeld beelden op een korte projectieafstand. Deze compacte projector met korte projectieafstand is een uitmuntende, flexibele performer met native WXGA-resolutie, een HDMI-ingang en eenvoudige installatie.

Voordelen

  • Scherpe breedbeeld beelden met native WXGA-resolutie (1280 x 800 pixels)
  • Levendige projecties met een helderheid van 3000 lumen en een contrastratio van 2300:1
  • Weergave van grotere beelden op een kortere projectieafstand met een projectieratio van 0.49:1
  • 1.0x vaste, hoogwaardige lens voor korte projectieafstand
  • Compact en lichtgewicht: slechts 2,8 kg
  • Verticale trapeziumfoutcorrectie van -18° / +12°
  • Levensduur lamp: 4000 uur (6000 uur in ecomodus)
  • HDMI™-poort en 2 VGA-poorten
  • RJ-45-netwerkpoort voor bediening en weergave op afstand
  • Ingebouwde luidspreker van 10 W

Meer productinformatie

Bekijk Canon LV-WX300ST in detail

Heldere, scherpe, natuurgetrouwe beelden


De LV-WX300ST is perfect voor inkopers die een heldere, hoogwaardige, scherp geprijsde projector met korte projectieafstand zoeken. Met de native breedbeeld WXGA-resolutie (1280 x 800 pixels), een helderheid van 3000 lumen en een contrastratio van 2300:1 levert de DLP-technologie van de projector scherpe, nauwkeurige beelden. Een projectieratio van A 0.49:1 biedt een keur aan nieuwe installatiemogelijkheden, doordat de benodigde afstand tussen projector en scherm aanzienlijk wordt verkleind. De installatie wordt hierdoor eenvoudiger, de presentator wordt niet door de projector verblind en schaduwen op het beeld kunnen gemakkelijk worden voorkomen.

Handig te vervoeren


Met een gewicht van slechts 2,8 kg is de LV-WX300ST licht genoeg om mee te nemen naar een andere locatie. Hierdoor is de projector ideaal voor zakelijke en educatieve omgevingen waar in verschillende ruimten op een campus of in bedrijven moet kunnen worden geprojecteerd. De korte projectieafstand is ideaal in kleine of volle ruimten waar de plaatsing van een traditionele projector een uitdaging vormt.

Eenvoudige installatie


De verticale (-18/+12 graden) trapeziumfoutcorrectie zorgt ervoor dat beelden een perfecte geometrie behouden, zelfs in kleine ruimten. Met de functie voor schermkleurcorrectie als extra ondersteuning, behaalt u geweldige resultaten in een omgeving zonder scherm. Deze functie compenseert de beeldverkleuring die optreedt wanneer beelden op een gekleurde wand worden geprojecteerd. Dit betekent dat het publiek profiteert van helder geprojecteerde beelden met natuurgetrouwe kleuren, zelfs als er geen scherm beschikbaar is.

Verminder de kosten, niet de kwaliteit


De levensduur van 4000 uur van de lamp van de LV-WX300ST zorgt ervoor dat uw totale eigendomskosten laag blijven - en met de energiebesparende ecomodus kan de levensduur zelfs worden verlengd tot 6000 uur. Bovendien wordt het energieverbruik van het apparaat met de ecomodus gereduceerd tot slechts 270 W. De projector verbruikt minder dan 1 watt in stand-by (LAN uitgeschakeld). Met de ecomodus kan bovendien een geluidloze, storingsvrije omgeving worden gecreëerd, doordat het geluid van de ventilator wordt beperkt tot slechts 29 dBA. Een extra voordeel is dat er geen luchtfilters zijn om schoon te maken of te vervangen, waardoor het onderhoud heel eenvoudig is.

Veelzijdige verbindingsmogelijkheden


Met de uitgebreide keuze aan ingangen van de LV-WX300ST kunt u stilstaande en bewegende beelden van een breed scala aan bronnen projecteren. Gebruik de HDMI™-poort voor het projecteren van heldere, scherpe beelden afkomstig van de hedendaagse digitale bronnen, zoals Blu-ray-spelers en notebooks. Of maak moeiteloos verbinding via een van de twee VGA-poorten. De LV-WX300ST kan op afstand worden bekeken en bediend via de RJ-45-poort en ondersteunt de Crestron Connected™-standaard. De ingebouwde luidspreker van 10 watt zorgt voor prachtig geluid bij presentaties.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon LV-WX300ST.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-poort

Industry standard control protocol

Bedieningsprotocol volgens industriestandaard