Canon LV-S300

LV-S300

De betaalbare draagbare projector LV-S300 biedt Canon-beeldkwaliteit voor een scherpe nieuwe prijs en levert heldere, duidelijke SVGA-beelden. Door de lange levensduur van de lamp en het onderhoudsgemak blijven uw gebruikskosten laag.

Voordelen

  • Heldere projectie in SVGA-resolutie (800 x 600 pixels)
  • Helderheid van 3000 lumen en contrastratio van 2300:1 voor heldere, levendige beelden
  • Flexibele plaatsing van de projector door de 1,1x zoomlens
  • Direct Power Off-functie voorkomt wachten op uitschakeling
  • Compact en lichtgewicht: slechts 2,5 kg
  • Verticale trapeziumfoutcorrectie
  • Levensduur lamp: 5000 uur (6000 uur in ecomodus)
  • 2 VGA-poorten
  • Ingebouwde luidspreker van 2 W

Meer productinformatie

Bekijk de Canon LV-S300 in detail

Heldere, scherpe, natuurgetrouwe beelden


Inkopers met een beperkt budget die een heldere draagbare projector van hoge kwaliteit tegen een uitzonderlijk lage prijs nodig hebben, zullen opgetogen zijn over de LV-S300. Met de native SVGA-resolutie (800 x 600 pixels) biedt de LV-S300 het publiek heldere beelden in omgevingen zoals vergaderruimten en klaslokalen. De helderheid van 3000 lumen en de contrastratio van 2300:1 van de projector zijn indrukwekkend voor zo'n compact apparaat, terwijl de DLP-technologie zorgt voor scherpe, nauwkeurige beelden. De 1,1x zoomlens biedt extra flexibiliteit bij het plaatsen van de projector - een beduidend voordeel in kleinere omgevingen zoals vergaderruimten.

Handig te vervoeren


Met een gewicht van slechts 2,5 kg is de LV-S300 licht genoeg om mee te nemen naar een andere locatie. Daarmee is dit een geweldige keuze voor kleine bedrijven of scholen die één projector van zeer hoge kwaliteit willen die ze in tal van verschillende ruimten en omgevingen kunnen gebruiken. Met de Direct Power Off-functie kunt u de voedingskabel direct na het uitzetten van de projector loskoppelen, zodat u de projector kunt verplaatsen zonder te hoeven wachten totdat deze is afgekoeld.

Eenvoudige installatie


De verticale (+/- 30 graden) trapeziumfoutcorrectie zorgt ervoor dat uw beelden een perfecte geometrie behouden, zelfs in kleine ruimten. Met de functie voor schermkleurcorrectie als extra ondersteuning, behaalt u geweldige resultaten in een omgeving zonder scherm. Deze functie compenseert de beeldverkleuring die optreedt wanneer beelden op een gekleurde wand worden geprojecteerd. Dit betekent dat helder geprojecteerde beelden met natuurgetrouwe kleuren kunnen worden weergeven, zelfs als er geen scherm beschikbaar is.

Verminder de kosten, niet de kwaliteit


Naast de lage aankoopprijs van de LV-S300 worden de totale eigendomskosten nog verder verlaagd door de levensduur van 5000 uur van de lamp - en met de energiebesparende ecomodus kan de levensduur zelfs worden verlengd tot 6000 uur. Bovendien wordt het energieverbruik van het apparaat met de ecomodus gereduceerd tot slechts 275 W. De projector verbruikt minder dan 1 watt in stand-by. Met de ecomodus kan bovendien een geluidloze, storingsvrije omgeving worden gecreëerd, doordat het geluid van de ventilator wordt beperkt tot slechts 29 dBA.

Veelzijdige aansluitmogelijkheden


Met de uitgebreide keuze aan ingangen van de LV-S300 kunt u stilstaande en bewegende beelden van een breed scala aan bronnen projecteren, waaronder twee VGA-ingangen. De ingebouwde luidspreker van 2 W zorgt voor prachtig geluid bij presentaties.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon LV-S300.

DLP

DLP