Canon LV-8235 UST

LV-8235 UST

De veelzijdige LV-8235 UST met native WXGA-resolutie is geschikt voor 3D en projecteert een groot beeldformaat vanaf een korte projectieafstand. Hierdoor is deze projector ideaal voor bedrijven en scholen.

Voordelen

  • Ultra-Short Throw-projectie voor een groot beeldformaat bij een korte afstand
  • Native WXGA-resolutie
  • 2500 lumen
  • Contrastratio van 2000:1
  • Flexibele installatie
  • Automatische installatie
  • 3D-projectie
  • Ingebouwde luidspreker van 10 W
  • HDMI-ingang en RJ-45-netwerkpoort
  • Eenvoudig onderhoud

Meer productinformatie

Bekijk Canon LV-8235 UST in detail

De ultieme short-focus-projector


Met de LV-8235 UST is projectie in groot formaat zelfs mogelijk in kleine ruimten. Ondanks de compacte vormgeving kan op een projectieafstand van slechts 32 cm een beeld van ruim 200 cm worden geprojecteerd (met een installatieafstand van slechts 2,4 cm). De native WXGA-resolutie (1280x800) en de beeldverhouding van 16:10 maken deze projector ideaal voor gebruik met breedbeeld notebooks. Doordat de projector zich nu áchter de presentator bevindt, zal deze niet langer door de lamp worden verblind en is deze projector ideaal voor klaslokalen en vergaderruimten.

Beelden van hoge kwaliteit met de grootste flexibiliteit


Deze veelzijdige projector heeft een lichtopbrengst van 2500 lumen voor heldere, scherpe beelden. De indrukwekkende contrastratio van 2000:1 zorgt bovendien voor het zwartste zwart. Dankzij de uitgebreide installatiemogelijkheden, kan deze projector op allerlei manieren worden gebruikt in klaslokalen, kantoren en andere bedrijfsruimten. De projector kan aan het plafond worden bevestigd of op een bureau worden geplaatst voor projectie op de muur tijdens bijvoorbeeld lessen of vergaderingen. Projectie vanaf de achterzijde van het scherm is ideaal voor etalages, restaurants, musea, enzovoorts. Met projectie onder tafels worden tafelbladen en vloeren in een handomdraai een handig weergaveoppervlak.

Geweldig 3D-beeld van dichtbij


Dankzij de ultra short-focus-technologie van de LV-8235 UST kunnen in kleine ruimten grote 3D-beelden worden geprojecteerd. De geavanceerde beeldtechnologie zorgt voor een natuurlijke kleurreproductie, zelfs bij projectie op een schoolbord of gekleurde muur. Het resultaat? Fantastisch beeld voor scholieren en studenten, bezoekers van zakencentra en evenementen, en tijdens productpresentaties. De LV-8235 UST maakt gebruik van de Frame Sequential Display Method, waarbij razendsnel tussen de beelden voor het linker- en rechteroog wordt geschakeld. Voor Full 3D-weergave van deze beelden is een Active Shutter-bril nodig.

Uitzonderlijk beeld en geluid


De ingebouwde luidspreker van 10 W zorgt voor nog levendigere presentaties met prachtig geluid, zelfs op locaties waar geen geluidssysteem beschikbaar is. Met de LV-8235 UST worden ook vanaf digitale bronnen heldere beelden geprojecteerd dankzij de HDMI-aansluiting.

Eenvoudig en voordelig in onderhoud.


Doordat de lamp tot wel 3000 uur meegaat (in de ecomodus) en het duurzame luchtfilter wel 4000 uur (in de ecomodus), is de LV-8235 UST uiterst voordelig in gebruik en zeer onderhoudsvriendelijk. Dankzij de ingebouwde RJ-45-netwerkaansluiting kan de projector bovendien op afstand worden beheerd en bediend.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon LV-8235 UST.

HDMI Port

HDMI-poort

Industry standard control protocol

Bedieningsprotocol volgens industriestandaard

Seriële commando's

Download de seriële commando's die nodig zijn voor het instellen van de afstandsbediening van de LV-8235 UST

LV-8235 UST Basic [PDF, 204KB]

LV-8235 UST Extended [PDF, 382KB]