Canon LV-7490

LV-7490

Met 4000 lumen is de LV-7490 de helderste projector in het draagbare assortiment. De native XGA-resolutie zorgt voor heldere, haarscherpe beelden en de ingebouwde luidspreker van 10 watt staat garant voor een krachtig geluid.

Voordelen

  • Native XGA-resolutie
  • 4000 lumen
  • Contrastratio van 2000:1
  • 1,2 x zoomobjectief van Canon
  • Automatische trapeziumfoutcorrectie
  • Ingebouwde luidspreker van 10 W
  • Lange levensduur van de lamp: tot 5000 uur
  • Milieuvriendelijke werking: minder dan 1 watt in stand-by (netwerkfunctie uitgeschakeld)
  • 29 dBA in ecomodus
  • RJ-45-netwerkpoort

Meer productinformatie

Bekijk Canon LV-7490 in detail

Een helder moment


De compacte LV-7490 is de helderste projector uit de draagbare LV-serie van Canon. Native XGA-resolutie (1024 × 768) zorgt voor haarscherpe beelden, zelfs bij omgevingslicht en lastige lichtomstandigheden, en een contrastratio van 2000:1 met lampregeling geeft diepe zwarttinten en levensechte kleuren weer bij alle soorten bronmateriaal. De ideale combinatie van functies voor bedrijven en scholen die vooral in grote ruimten een projector nodig hebben die heldere, haarscherpe beelden produceert.

Objectieven gericht op kwaliteit


Zoals u ook mag verwachten van het meest toonaangevende bedrijf op het gebied van objectieven, heeft de LV-7490 een hoogwaardig groothoekprojectieobjectief met 1,2x zoom dat zelfs in kleine ruimten zorgt voor heldere en nauwkeurig geprojecteerde beelden. Omdat draagbare projectoren goede resultaten moeten leveren in allerlei verschillende ruimten, zult u zien dat de mogelijkheid van de LV-7490 om grote beelden op korte afstand te projecteren, van onschatbare waarde is.

Flexibele en veelzijdige prestaties


Een keuze aan praktische en weldoordachte functies zorgen er ongeacht de situatie voor dat u met de LV-7490 geweldige resultaten krijgt. Met Auto Input Search en automatische verticale trapeziumfoutcorrectie van ± 20° kunt u al na enkele minuten de presentatie starten. De ingebouwde luidspreker van 10 W zorgt voor krachtig geluid in klaslokalen.

De juiste aansluitingen


Met een RJ-45-netwerkpoort kunt u de LV-7490 op afstand regelen en bedienen. Dit is ideaal voor plug-and-play-integratie met populaire hedendaagse kamerbedieningssystemen. Voor nog meer flexibiliteit heeft de LV-7490 drie audio-ingangen en een lijnuitgang voor het aansluiten van een externe versterker. U kunt een SCART RGB-bron maken met een adapterkabel (apart verkrijgbaar).

Milieubewust


Canon's langdurige betrokkenheid bij het behoud van het milieu is duidelijk te zien in het ontwerp van de LV-7490. 'Groene' opties, zoals een lamp met een gebruiksduur van 5000 uur, een filter met een levensduur van 5500 uur en in ecomodus een energieverbruik van minder dan 1 W (netwerkfunctie uitgeschakeld), helpen u om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en uw energiekosten te verlagen.

Voordelig in aanschaf en onderhoud


De scherp geprijsde LV-7490 heeft veel onderdelen die u zelf kunt vervangen, waardoor onderhoudscycli en -kosten tot een minimum worden beperkt. De drielaags hybride luchtfilter gaat drie en een half keer langer mee dan de standaard enkellaags elektrostatische variant. Omdat de lamp dankzij de metalen behuizing makkelijk te vervangen is, hoeft u geen dure hulp in te schakelen en blijven de eigendomskosten laag.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon LV-7490.

Industry standard control protocol

Bedieningsprotocol volgens industriestandaard

Seriële commando's

Download de seriële commando's die nodig zijn voor het instellen van de afstandsbediening van de LV-7490

LV-7490 Basic [PDF, 253KB]

LV-7490 Extended [PDF, 393KB]