Canon LV-7297A

LV-7297A

De LV-7297A biedt XGA-resolutie, 2600 lumen, HDMI™ en een krachtig geluid van 10 watt. De projector is ideaal voor zakelijke en educatieve omgevingen die hoge eisen stellen aan prestatievermogen, installatiegemak en kosteneffectiviteit.

Voordelen

  • Native XGA-resolutie
  • 2600 lumen
  • Contrastratio van 2000:1
  • 1,2 x zoomobjectief van Canon
  • Automatische installatie
  • HDMI™-ingang en RJ-45-netwerkpoort
  • Ingebouwde luidspreker van 10 W
  • Lamp met langere levensduur: max. 6000 uur
  • Milieuvriendelijk: minder dan 1 watt in stand-by (netwerkfunctie uitgeschakeld)
  • 29 dBA in ecomodus

Meer productinformatie

Bekijk de Canon LV-7297A in detail

Heldere, haarscherpe projectie


De XGA-resolutie (1024 x 768 pixels) zorgt voor scherpe, heldere beelden. Met een helderheid van 2600 lumen levert de LV-7297A Advance Portable-projector schitterende beelden, ook in lichte ruimten. Deze projector is dan ook perfect geschikt voor sterk verlichte ruimten op scholen, in laboratoria en zalen.

Scherpe, gedetailleerde beelden


Met de functie Auto Iris wordt de projector automatisch aangepast aan veranderende lichtomstandigheden, waardoor de beelden altijd scherp zijn, in welke omgeving dan ook. In combinatie met een hoge contrastratio van 2000:1, kunt u zeker zijn van diepe zwarttinten en rijke kleuren. Het Canon-projectieobjectief met 1,2x zoom produceert onder vrijwel alle omstandigheden uitstekende resultaten.

Eenvoudig te installeren en te gebruiken


De LV-7297A is ook voor beginnende gebruikers eenvoudig te bedienen. De projector beschikt over vele automatische functies, zoals Auto Input Search dat invoersignalen automatisch herkent en de instellingen daaraan aanpast. Met Automatische trapeziumfoutcorrectie wordt eventuele beeldvervorming gecorrigeerd, die kan ontstaan als de projector niet recht voor het scherm is geplaatst.

Aansluiting van geluidsapparatuur


Als er geen externe luidsprekers beschikbaar zijn, zorgt de 10-watts krachtige interne luidspreker voor het geluid. U kunt de audio-uitgang ook gebruiken om audiosystemen in de kamer of de zaal op de projector aan te sluiten. Presentatoren kunnen een microfoon aansluiten op de audio in- (mic-in-) poort om hun presentatie van commentaar te voorzien, terwijl de HDMI™-invoer het mogelijk maakt om hoogwaardige kwaliteitsbeelden weer te geven uit digitale bronnen, zoals een pc, dvd-speler, Blu-ray recorder of een vergelijkbaar apparaat.

Milieuvriendelijk


De LV-7297A is een duurzame keuze, dankzij de lange levensduur van de lamp (tot 6000 uur in de ecomodus) en het luchtfilter (circa 5500 uur). Hierdoor is de projector uiterst energiezuinig en is het onderhoud tot een minimum beperkt. Het energieverbruik is minder dan 1 watt in stand-by, terwijl het geluidsniveau van de projector tijdens presentaties in de stille ecomodus niet meer dan 29 dBA bedraagt.

Bedienen en beheren via het netwerk


U kunt de projector via de RJ-45-poort en de bekabelde LAN-terminal bedienen en beheren. Zo kunt u de projector in- en uitschakelen en de instellingen wijzigen, ook als u zich ergens anders bevindt. Ook kunt u op afstand het verbruik en de status van de lamp controleren. Daarnaast ondersteunt de projector PJLINK™ - ideaal voor integratie met kamerbedieningssystemen en om verbinding te maken met het bedrijfsnetwerk.

Veilige presentaties


Wachtwoordbeveiliging voorkomt onbevoegd gebruik van de projector, terwijl de toetsenvergrendeling van het bedieningspaneel ervoor zorgt dat de presentatie niet wordt opgehouden omdat er per abuis op een verkeerde knop wordt gedrukt.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon LV-7297A.

HDMI Port

HDMI-poort

Industry standard control protocol

Bedieningsprotocol volgens industriestandaard

Seriële commando's

Download de seriële commando's die nodig zijn voor het instellen van de afstandsbediening van de LV A- en M-serie

LV A, M and S series Basic [PDF, 238KB]

LV A and M series Extended [PDF, 431KB]