Canon LV-7292S

LV-7292S

De LV-7292S is het instapmodel van de serie en biedt uitstekende kwaliteit voor uw geld. Een ideale projector voor zakelijke en mobiele toepassingen waarbij een XGA-resolutie, 2200 lumen en minder onderhoudskosten een voorwaarde is.

Voordelen

  • Native XGA-resolutie
  • 2200 lumen
  • Contrastratio van 500:1
  • 1,2 x zoomobjectief van Canon
  • Auto Input Search
  • Functie voor het vastleggen van beelden
  • Scala aan beeldmodi
  • Lamp met langere levensduur: max. 6000 uur
  • Milieuvriendelijk: minder dan 1 watt in stand-by
  • Geruisloos: slechts 29 dBA in de ecomodus

Meer productinformatie

Bekijk Canon LV-7292S in detail

Heldere, haarscherpe beelden


Met een native XGA-resolutie (1024 x 768 pixels) en een helderheid van 2200 lumen is deze lichte portable projector uit de Standard Portable-serie ideaal voor het projecteren van heldere kwaliteitsbeelden in een zakelijke of educatieve omgeving.

Uitstekende kleuren


Met een contrastratio van 500:1 legt de LV-7292S details haarscherp vast, in heldere kleuren. Ook Canon's projectieobjectief met 1,2x zoom garandeert onder vrijwel alle omstandigheden een uitstekende beeldkwaliteit.

Eenvoudige bediening


Dankzij de functie Auto Setup is de LV-7292S in een handomdraai gebruiksklaar, ook voor beginnende gebruikers. De functie Auto Input Search zorgt dat invoersignalen automatisch worden herkend en instellingen daaraan worden aangepast.

Optimale projectie


Met vooraf ingestelde beeldmodi kunt u ook projecteren in fel verlichte ruimten, op een groen schoolbord of op een gekleurde wand. Daarnaast kunt u handmatig contrast, kleurtint en helderheid aanpassen en de instellingen opslaan als een van de vier voorkeuzemogelijkheden. Bovendien wordt de breedte-hoogteverhouding automatisch aangepast aan het geprojecteerde beeld. Met Image Capture kunt u het beginscherm voorzien van bijvoorbeeld een logo, een welkomstwoord, een foto, contactgegevens of ondersteunende informatie.

Milieuvriendelijk en kosteneffectief


De LV-7292S is duurzaam dankzij de lange levensduur van de lamp (tot 6000 uur in ecomodus) en het luchtfilter (circa 5500 uur). Het resultaat is minder onderhoud en lagere kosten. Het energieverbruik in stand-by is laag (minder dan 1 watt), terwijl het geluidsniveau in de stille ecomodus niet meer dan 29 dBA bedraagt.

Uitschakelen en wegzetten


Met Directe uitschakeling schakelt u de LV-7292S in een oogwenk uit, zonder de aan-uitknop, de afstandsbediening of het bedieningspaneel te hoeven gebruiken. Daarna kunt u de projector meteen wegzetten.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon LV-7292S.

Seriële commando's

Download de seriële commando's die nodig zijn voor het instellen van de afstandsbediening van de LV Mark II

LV A, M and S series Basic [PDF, 238KB]

LV S series Extended [PDF, 384KB]