Canon LV-7292A

LV-7292A

De LV-7292A biedt XGA-resolutie, 2200 lumen, HDMI™ en krachtig geluid van 10 watt. De projector is ideaal voor zakelijke en educatieve omgevingen waarin hoge eisen worden gesteld aan prestatievermogen, installatiegemak en kosteneffectiviteit.

Voordelen

  • Native XGA-resolutie
  • 2200 lumen
  • Contrastratio van 2000:1
  • 1,2 x zoomobjectief van Canon
  • Automatische installatie
  • HDMI™-ingang en RJ-45-netwerkpoort
  • Ingebouwde luidspreker van 10 W
  • Lamp met langere levensduur: max. 6000 uur
  • Milieuvriendelijk: minder dan 1 watt in stand-by (netwerkfunctie uitgeschakeld)
  • 29 dBA in ecomodus

Meer productinformatie

Bekijk de Canon LV-7292A in detail

Haarscherpe, heldere projectie


De native XGA-resolutie (1024 x 768 pixels) met een helderheid van 2200 lumen zorgt ervoor dat de LV-7292A haarscherpe, gedetailleerde beelden projecteert, ook in helder verlichte ruimten. Deze projector uit de Advance Portable-serie is ideaal voor gebruik in een klaslokaal, vergaderruimte of laboratorium.

Hoog contrast


De beeldkwaliteit blijft onder alle lichtomstandigheden scherp dankzij Auto Iris, een systeem dat automatisch reageert op veranderingen. De hoge 2000:1 contrastratio benadrukt elk detail in diepzwart en rijke kleuren en het Canon-projectieobjectief met 1,2x zoom garandeert optimale beeldkwaliteit.

Eenvoudig te bedienen


Automatische functies zorgen dat de LV-7292A ook voor onervaren gebruikers gemakkelijk is in te stellen en te bedienen. Met Auto Input Search worden invoersignalen automatisch herkend, terwijl met automatische trapeziumfoutcorrectie eventuele beeldvervorming wordt gecorrigeerd die ontstaat wanneer de projector zich niet recht voor het scherm bevindt.

Krachtige aansluitmogelijkheden


De ingebouwde interne luidspreker van 10 watt zorgt tijdens presentaties voor het begeleidende geluid. De audio-uitgang kan ook worden gebruikt voor het aansluiten van externe audiosystemen. Presentatoren kunnen hun eigen presentaties van commentaar voorzien door een microfoon aan te sluiten op de audio in- (mic-in-) poort. De HDMI™-ingang biedt de mogelijkheid om pc's, dvd-spelers, Blu-ray recorders en dergelijke aan te sluiten voor een hoogwaardige digitale projectie.

Duurzame materialen


De lange levensduur van de lamp (tot 6000 uur in ecomodus) en luchtfilter (tot ongeveer 5500 uur) maakt van de LV-7292A een bijzonder duurzaam apparaat. Er is minder onderhoud nodig en de kosten zijn lager. Het energieverbruik is minder dan 1 watt in stand-by, terwijl het geluidsniveau in de stille ecomodus niet meer dan 29 dBA bedraagt.

Eenvoudig te bedienen en te beheren


Via het netwerk kan de projector gemakkelijk worden bediend en beheerd. Via de RJ-45-poort en de bekabelde LAN-terminal kunt u de projector in- en uitschakelen, instellingen wijzigen, en het verbruik en de staat van de lamp controleren, ook vanaf een andere locatie. Daarnaast ondersteunt de projector PJLINK™, dat ideaal is voor integratie met kamerbedieningssystemen en om verbinding te maken met het bedrijfsnetwerk.

Veiligheid voorop


Wanneer de wachtwoordbeveiliging is ingesteld, kunnen uitsluitend bevoegde gebruikers de projector inschakelen of bedienen, terwijl de toetsenvergrendeling van het bedieningspaneel voorkomt dat u tijdens een presentatie per abuis op een verkeerde knop drukt.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon LV-7292A.

HDMI Port

HDMI-poort

Industry standard control protocol

Bedieningsprotocol volgens industriestandaard