Canon i-SENSYS MF515x

i-SENSYS MF515x

De multifunctionele zwart-wit A4-laserprinter MF515x is ideaal voor zakelijke werkgroepen die snelle uitvoermogelijkheden willen met een professionele kwaliteit in een compact apparaat met alle benodigde functies die op maat is gemaakt voor flexibel werken.

Voordelen

  • Printen in hoge kwaliteit met een indrukwekkende snelheid van 40 ppm
  • Kleurentouchscreen is door gebruikers op alle niveaus eenvoudig te bedienen
  • Ondersteunt beveiligd printen met PIN
  • Print vanaf smartphones en tablets met ondersteuning voor AirPrint, Mopria en de Canon PRINT Business-app
  • Automatisch dubbelzijdig printen reduceert verspilling en overhead van verbruiksartikelen
  • Quick First Print minimaliseert de wachttijd en maximaliseert de productiviteit van werkgroepen
  • Werk eenvoudig extern met documenten via de cloud
  • Apparaat- en uitvoerbeheerfuncties
  • Eenvoudig te onderhouden met handige All-in-One cartridges

Meer productinformatie

Bekijk Canon i-SENSYS MF515x in detail

Maximale productiviteit op kantoor


Kleine zakelijke werkgroepen die hun productiviteit enorm willen verhogen, halen met de multifunctionele zwart-wit A4-laserprinter MF515x met fax het beste in huis. Het compacte apparaat heeft de krachtige functies en mogelijkheden van een grote multifunctionele kantoorprinter en past met gemak in kleine ruimten. Drukke teams stellen snel printen en kopiëren in hoge kwaliteit met indrukwekkende snelheden tot 40 ppm op prijs. Het kleurentouchscreen is door gebruikers op alle niveaus eenvoudig te bedienen, terwijl de papiercapaciteit van 600 pagina's en Quick First Print na opstarten uw teams efficiënter laten werken. Vertrouwelijke documenten worden beschermd met de Secure Print-functie door ze bij het printen vanaf een pc of mobiel apparaat van een PIN-code te voorzien.

Flexibel werken


Dankzij de ondersteuning van de MF515x voor Apple AirPrint (iOS) en Mopria (Android) kan uw werkgroep vanaf elk ingeschakeld apparaat printen. Men heeft ook toegang tot een breed scala aan geavanceerde functies met de Canon PRINT Business-app en kan het apparaat in enkele seconden verbinden met een Google Cloud Print-account.

Beter documenten delen


Drukke teams profiteren met de MF515x van meer flexibiliteit dankzij de MF Scan Utility (voor pc's/laptops) en Canon PRINT Business-app (voor mobiele apparaten) voor naadloze cloudintegratie. Teams kunnen hun favouriete cloudopslagservices gebruiken - zoals Google Drive en DropBox - om documenten op elk moment en vanaf elke locatie vast te leggen, te digitaliseren en te delen.

Slimme netwerkfuncties


De MF515x is met diverse flexibele netwerkfuncties een perfecte aanvulling op uw bedrijfsnetwerk. Naast Wi-Fi- en Ethernet-connectiviteit zorgt volledige ondersteuning voor de printertalen PCL5e/6 en Adobe Postscript voor eenvoudige integratie in uw reeks multifunctionele printers. Teams voor beheerde printservices merken dat de externe servicemogelijkheden en ondersteuning voor Canons uniFLOW-uitvoersysteem zorgen voor probleemloos beheer.

Betaalbaar en duurzaam eigendom


Als u voor een consistente kwaliteit en betrouwbaarheid op uw multifunctionele printer rekent, stelt de MF515x u niet teleur, want bij Canons All-in-One cartridgeontwerp worden alle belangrijke onderdelen in één handeling vervangen. Het energieverbruik en de kosten van verbruiksartikelen zijn geminimaliseerd dankzij het lage energieverbruik in de slaapstand en stand-bystand, automatisch dubbelzijdig printen en de slimme energiebesparende Auto Off-functie.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS MF515x.

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

Duplex Automatic Document Feeder

Duplex ADF (Automatic Document Feeder)

Super G3 FAX

Super G3-fax

Colour Touch Panel

Kleurentouchscreen

PCL Printing

Printen met PCL

PostScript Printing

PostScript-printen

Scan to USB key

Scannen naar USB-stick

Scanning shortcut key

Sneltoets voor scannen

Scan to email & folder

Scannen naar e-mail en map

Secure print

Secure Print

Use and share wirelessly

Wireless gebruiken en delen

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

Volgende stappen

Mobiele oplossingen

Eenvoudig printen vanaf mobiele apparaten

Easy Service Plan

Bescherm uw Canon-investering door te kiezen voor totale zekerheid.

Easy Service Plan

Afgebeelde producten dienen alleen ter illustratie. Bepaalde functies zijn optioneel. Raadpleeg de productspecificaties of neem contact op met een vertegenwoordiger van Canon voor meer informatie.