Canon i-SENSYS MF418x

i-SENSYS MF418x

De slimme, eenvoudige en compacte multifunctionele zwart-wit printer MF418x is een ideale toevoeging aan uw reeks netwerkprinters. U kunt ermee printen, kopiëren en scannen in laserkwaliteit, met volledige ondersteuning voor flexibel werken.

Voordelen

  • Multifunctionele zwart-wit A4-laserprinter met Wi-Fi die op maat gemaakt is voor kleine werkgroepen
  • Snel printen in professionele kwaliteit tot 33 ppm
  • Eenvoudige bediening via het intuïtieve kleurentouchscreen
  • Automatisch dubbelzijdig printen reduceert verspilling en overhead
  • Quick First Print bespaart tijd en houdt uw teams productief
  • Beveiligd printen met PIN
  • AirPrint, Mopria en de Canon PRINT Business-app voor printen vanaf smartphones en tablets
  • Werkt eenvoudig met populaire cloudopslagservices.
  • Eenvoudige integratie met apparaat- en uitvoerbeheerfuncties
  • Eenvoudig te onderhouden met handige All-in-One cartridges

Meer productinformatie

Bekijk de Canon i-SENSYS MF418x in detail

Slimmer werken op kantoor


Kleine werkgroepen kunnen de productiviteit verhogen met de multifunctionele A4-laserprinter MF418x. De MF418x print in professionele kwaliteit met snelheden tot 33 ppm en is veelzijdig genoeg voor al uw documentbehoeften, ondanks het indrukwekkend compacte formaat. Met een intuïtief 3,5 inch kleurentouchscreen, papiercapaciteit van 550 pagina's en Quick First Print na opstarten, werken uw teams efficiënter en zonder onderbrekingen. De MF418x biedt tevens een handige privacyvoorziening: de Secure Print-functie beschermt uw documenten met een PIN-code, zelfs als u print vanaf een mobiel apparaat.

Flexibel werken


Dankzij de uitgebreide ondersteuning van de MF418x voor Apple AirPrint (iOS) en Mopria (Android) kan uw werkgroep vanaf elk ingeschakeld apparaat printen. Men heeft ook toegang tot een breed scala aan geavanceerde functies met de Canon PRINT Business-app en kan het apparaat in enkele seconden verbinden met een Google Cloud Print-account.

Beter documenten delen


De cloud-ready MF418x kan uw bedrijf flexibeler maken. Met de MF Scan Utility (voor pc's/laptops) en de Canon PRINT Business-app (voor mobiele apparaten) kan iedereen naadloos verbinden tussen de MF418x en populaire cloudopslagservices zoals Evernote® en DropBox om documenten onderweg vast te leggen, te digitaliseren en te delen - of gewoon te scannen en te e-mailen in één bewerking.

Slimme netwerkfuncties


De MF418x is met diverse flexibele netwerkfuncties een perfecte aanvulling op uw netwerk. Wi-Fi- en Ethernet-connectiviteit, plus ondersteuning voor de printertalen PCL5e/6 en Adobe Postscript, zorgen voor een probleemloze integratie in beheerde netwerkomgevingen. Met Canons externe e-Maintenance-servicebeheer en ondersteuning voor Canons uniFLOW-uitvoerbeheersysteem is de MF418x ook zeer geschikt voor beheerde netwerkomgevingen.

Eenvoudig en duurzaam eigendom


Wanneer u de toner vervangt, bent u verzekerd van constante betrouwbaarheid en vernieuwde kwaliteit dankzij Canons All-in-One cartridgeontwerp, waarbij alle belangrijke onderdelen in één handeling met de nieuwe toner worden vervangen. En dankzij het lage energieverbruik in de slaapstand en stand-bystand, automatisch dubbelzijdig printen en de slimme energiebesparende Auto Off-functie is de MF418x een duurzame en kosteneffectieve keuze.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS MF418x.

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

Duplex Automatic Document Feeder

Duplex ADF (Automatic Document Feeder)

Colour Touch Panel

Kleurentouchscreen

PCL Printing

Printen met PCL

PostScript Printing

PostScript-printen

Scan to USB key

Scannen naar USB-stick

Scanning shortcut key

Sneltoets voor scannen

Scan to email & folder

Scannen naar e-mail en map

Secure print

Secure Print

Use and share wirelessly

Wireless gebruiken en delen

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones