Canon i-SENSYS MF229dw

i-SENSYS MF229dw

Krachtige en veelzijdige All-in-One zwart-wit laserprinter met Wi-Fi-, mobiele en netwerkverbinding voor veeleisende kleine kantoren. Hoge productiviteit dankzij snel dubbelzijdig scannen, kopiëren en printen.

Voordelen

  • All-in-One zwart-wit laserprinter geschikt voor Wi-Fi, netwerk en mobiel
  • Eenvoudig printen vanaf iOS- en Android-apparaten
  • Gebruiksvriendelijk met kantelbaar display, touchscreen en bediening met één druk op de knop
  • Niet wachten dankzij Quick First Print (snelle eerste print)
  • Presteer beter met dubbelzijdig printen, scannen en kopiëren

Meer productinformatie

Bekijk Canon i-SENSYS MF229dw in detail

Krachtige All-in-One met allerlei verbindingsmogelijkheden


Deze compacte en stijlvolle All-in-One biedt het gemak van een printer, scanner, kopieerapparaat en fax van professionele kwaliteit in één ruimtebesparend apparaat. De productiviteitsverhogende functies kunnen naadloos via uw kantoornetwerk, Wi-Fi of slimme apparaat worden gedeeld, waardoor dit apparaat de ideale keuze is om efficiëntie van een druk kantoor te verhogen.

Naadloos delen


Maak naadloos verbinding op de manier die u wilt met dit apparaat dat geschikt is voor Wi-Fi-, netwerk- en mobiele verbindingen. De ingebouwde toepassingen Apple AirPrint™ en Mopria™ bieden ondersteuning voor het automatisch detecteren van printers, zodat documenten direct vanaf een iPhone of iPad en apparaten met een Mopria-certificaat kunnen worden geprint. Via de gratis Canon Mobile Printing-app kunt u ook wireless printen vanaf uw apparaat met Apple iOS of Android.

Snel printen en kopiëren


Dankzij een snelle print- en kopieersnelheid in A4-formaat in zwart-wit van 27 ppm en een snelle eerste print zelfs vanuit de slaapstand hoeft u niet te wachten op documenten.

Resultaten van professionele kwaliteit


De combinatie van een printkwaliteit van maximaal 1200 x 1200 dpi en Canon's EF-toner zorgt voor indrukwekkende documenten met haarscherpe tekst en vloeiende afbeeldingen in grijstinten. Met de verbeterde functie voor kleurenscans tot 9600 x 9600 dpi wordt elk detail uit het origineel vastgelegd. Verzend scans naar elke computer met scannen via het netwerk.

Efficiënt dubbelzijdig printen en scannen


Het scannen en kopiëren van meerdere pagina's verloopt snel en efficiënt dankzij een geïntegreerde dubbelzijdige ADF voor 50 vel. Scan dubbelzijdige documenten in een handomdraai en bespaar geld op papier met dubbelzijdig printen.

Snelle, eenvoudige, stille bediening


De i-SENSYS MF229dw is snel en eenvoudig te bedienen en heeft een veelzijdig, kantelbaar display met een groot LCD-touchscreen. Het scherm kan verticaal worden geplaatst of naar boven worden gericht, zodat het precies aansluit bij uw manier van werken. Efficiënte scan- en kopieerworkflows zijn eenvoudig in te stellen met behulp van de snelkeuzetoetsen. Bij bediening in een stille omgeving zorgt de stille modus voor weinig geluid tijdens het printen, zodat u kunt werken zonder anderen te storen.

Toonaangevende energiezuinigheid


Dankzij Canon's On-Demand Fixing-technologie is er nagenoeg geen opwarmtijd en wordt minder energie verbruikt zonder in te leveren op de prestaties. Dit apparaat heeft een toonaangevende TEC-classificatie en verbruikt in de slaapstand slechts 1,7 W.

All-in-One cartridge


De eenvoudig te recycleren All-in-One cartridges bevatten toner-, drum- en reinigingseenheden voor minder onderhoud, een grotere betrouwbaarheid en minder consumables.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS MF229dw.

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

Copy

Kopiëren

Duplex Automatic Document Feeder

Duplex ADF (Automatic Document Feeder)

Use and share over network

Gebruiken en delen via het netwerk

Super G3 FAX

Super G3-fax

USB connection

USB-verbinding

Network scanning

Scannen via netwerk

Quiet printing mode

Modus voor stil printen

Professional Scan quality

Professionele scankwaliteit

Scanning shortcut key

Sneltoets voor scannen

Use and share wirelessly

Wireless gebruiken en delen

Tilting control panel

Kantelbaar bedieningspaneel

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

Touch panel

Touchscreen

Volgende stappen

Mobiele oplossingen

Eenvoudig printen vanaf mobiele apparaten

Easy Service Plan

Bescherm uw Canon-investering door te kiezen voor totale zekerheid.

Easy Service Plan

Afgebeelde producten dienen alleen ter illustratie. Bepaalde functies zijn optioneel. Raadpleeg de productspecificaties of neem contact op met een vertegenwoordiger van Canon voor meer informatie.