Canon i-SENSYS MF217w

i-SENSYS MF217w

Deze All-in-One zwart-wit laserprinter biedt naadloze toegang voor het hele kantoor en is geschikt voor Wi-Fi-, netwerk- en mobiele verbindingen. Deze printer is snel, gebruiksvriendelijk en energiezuinig en uitgerust met tal van productiviteitsverhogende functies.

Voordelen

  • All-in-One zwart-wit laserprinter geschikt voor Wi-Fi, netwerk en mobiel
  • Eenvoudig printen vanaf iOS- of Android-apparaten
  • Hogere productie dankzij print- en kopieersnelheden van 23 ppm in zwart-wit
  • Gebruiksvriendelijk met kantelbaar display, touchscreen en bediening met één druk op de knop
  • Niet wachten dankzij Quick First Print (snelle eerste print)

Meer productinformatie

Bekijk Canon i-SENSYS MF217w in detail

Productieve All-in-One, met allerlei verbindingsmogelijkheden, voor kleine kantoren


Deze stijlvolle, high-speed All-in-One zwart-wit laserprinter met allerlei verbindingsmogelijkheden biedt functies voor printen, kopiëren, scannen en faxen in één compact, ruimtebesparend apparaat. Deze printer met Wi-Fi-, ethernet- en mobiele verbindingen, zodat functies eenvoudig kunnen worden gedeeld, plus een professionele printkwaliteit en eenvoudige touchscreenbediening, is de perfecte desktopoplossing voor kleine kantoren.

Wi-Fi voor naadloos delen


Maak naadloos verbinding op de manier die u wilt met dit apparaat dat geschikt is voor Wi-Fi-, netwerk- en mobiele verbindingen. De ingebouwde toepassingen Apple AirPrint™ en Mopria™ bieden ondersteuning voor het automatisch detecteren van printers, zodat documenten direct vanaf een iPhone of iPad en apparaten met een Mopria-certificaat kunnen worden geprint. Met de gratis Canon Mobile Printing-app kunt u ook wireless printopdrachten naar een printer sturen vanaf een Apple iOS- of Android-apparaat.

Snel printen en kopiëren


Dankzij een snelle print- en kopieersnelheid in A4-formaat in zwart-wit van 23 ppm en een snelle eerste print zelfs vanuit de slaapstand hoeft u niet bij het apparaat te wachten op documenten. U kunt moeiteloos meerdere pagina's printen, scannen en kopiëren dankzij een papiercassette voor 250 vel en een geïntegreerde ADF voor 35 vel.

Resultaten van professionele kwaliteit


De combinatie van een printkwaliteit van maximaal 1200 x 1200 dpi en Canon's EF-toner zorgt voor professionele prints en kopieën met haarscherpe tekst. Met de verbeterde functie voor kleurenscans tot 9600 x 9600 dpi wordt elk detail uit het origineel vastgelegd. Verzend scans naar elke computer met scannen via het netwerk.

Snelle, eenvoudige bediening


De i-SENSYS MF217w is snel en eenvoudig te bedienen en heeft een veelzijdig, kantelbaar display met een groot LCD-touchscreen. Het scherm kan verticaal worden geplaatst of naar boven worden gericht, zodat het precies aansluit bij uw manier van werken. Efficiënte scan- en kopieerworkflows zijn eenvoudig in te stellen met behulp van de snelkeuzetoetsen.

Energiezuinig


Dankzij Canon's On-Demand Fixing-technologie is er nagenoeg geen opwarmtijd en wordt minder energie verbruikt zonder in te leveren op de prestaties. Dit apparaat heeft een toonaangevende TEC-classificatie en verbruikt in de slaapstand slechts 1,6 W.

Quiet Mode


Bij bediening in een stille omgeving zorgt de stille modus voor weinig geluid tijdens het printen, zodat u kunt werken zonder anderen te storen.

All-in-One cartridge


De eenvoudig te recyclen All-in-One cartridges bevatten toner-, drum- en reinigingseenheden voor minder onderhoud, een grotere betrouwbaarheid en minder consumables.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS MF217w.

Automatic Document Feeder

ADF (Automatic Document Feeder)

Copy

Kopiëren

Use and share over network

Gebruiken en delen via het netwerk

Super G3 FAX

Super G3-fax

USB connection

USB-verbinding

Network scanning

Scannen via netwerk

Quiet printing mode

Modus voor stil printen

Professional Scan quality

Professionele scankwaliteit

Scanning shortcut key

Sneltoets voor scannen

Use and share wirelessly

Wireless gebruiken en delen

Tilting control panel

Kantelbaar bedieningspaneel

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

Touch panel

Touchscreen

Volgende stappen

Mobiele oplossingen

Eenvoudig printen vanaf mobiele apparaten

Easy Service Plan

Bescherm uw Canon-investering door te kiezen voor totale zekerheid.

Easy Service Plan

Afgebeelde producten dienen alleen ter illustratie. Bepaalde functies zijn optioneel. Raadpleeg de productspecificaties of neem contact op met een vertegenwoordiger van Canon voor meer informatie.