Canon i-SENSYS MF211

i-SENSYS MF211

Snelle en efficiënte 3-in-1 zwart-wit laserprinter met functies voor printen, kopiëren en scannen in één handig, compact apparaat. Eenvoudige bediening dankzij een kantelbaar bedieningspaneel en snelkeuzetoetsen.

Voordelen

  • Compacte en stijlvolle 3-in-1 zwart-wit laserprinter: printen, kopiëren en scannen
  • Hogere productie dankzij print- en kopieersnelheden van 23 ppm in zwart-wit
  • Eenvoudige bediening met kantelbaar LCD-display
  • Niet wachten op prints dankzij Quick First Print (snelle eerste print)
  • Elk detail wordt vastgelegd met kleurenscans tot 9600 x 9600 dpi

Meer productinformatie

Bekijk de Canon i-SENSYS MF211 in detail

Ruimtebesparende 3-in-1


Deze stijlvolle en compacte high-speed multifunctionele zwart-wit laserprinter biedt functies voor printen, kopiëren en scannen in één handig, ruimtebesparend apparaat. Met een professionele printkwaliteit en eenvoudige bediening is het de perfecte oplossing voor kleine kantoren en het kantoor aan huis.

Snel printen en kopiëren


Dankzij een snelle print- en kopieersnelheid in A4-formaat in zwart-wit van 23 ppm en een snelle eerste print vanuit de slaapstand hoeft u niet bij het apparaat te wachten op documenten.

Resultaten van professionele kwaliteit


De combinatie van een printkwaliteit van maximaal 1200 x 1200 dpi en Canon's EF-toner zorgt voor professionele prints en kopieën met haarscherpe tekst en vloeiende afbeeldingen. Met de verbeterde functie voor kleurenscans tot 9600 x 9600 dpi wordt elk detail vastgelegd.

Snelle, eenvoudige bediening


De i-SENSYS MF211 is snel en eenvoudig te bedienen en heeft een veelzijdig kantelbaar display met een 5-regelig LCD-scherm waarop de informatie wordt weergegeven die u in één oogopslag nodig hebt. Het scherm kan verticaal worden geplaatst of naar boven worden gericht, zodat het precies aansluit bij uw manier van werken. De efficiënte scan- en kopieerworkflows zijn eenvoudig in te stellen met behulp van de snelkeuzetoetsen, zodat u scans eenvoudig naar een bestand kunt verzenden en papier kunt besparen door meerdere afbeeldingen naar één vel te kopiëren.

Energiezuinig


Dankzij Canon's On-Demand Fixing-technologie is er nagenoeg geen opwarmtijd en wordt minder energie verbruikt zonder in te leveren op de prestaties. Dit apparaat heeft een toonaangevende TEC-classificatie en verbruikt in de slaapstand slechts maximaal 1,6 W.

Quiet Mode


Dit multifunctionele apparaat is stil in de standby-mode en bij bediening in een rustige omgeving zorgt de stille modus voor weinig geluid tijdens het printen, zodat u kunt werken zonder anderen te storen.

All-in-One cartridge


De eenvoudig te recycleren All-in-One cartridges bevatten toner-, drum- en reinigingseenheden voor minder onderhoud, een grotere betrouwbaarheid en minder consumables.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS MF211.

Copy

Kopiëren

USB connection

USB-verbinding

User friendly LCD display

Gebruiksvriendelijk LCD-scherm

Quiet printing mode

Modus voor stil printen

Professional Scan quality

Professionele scankwaliteit

Scanning shortcut key

Sneltoets voor scannen

Tilting control panel

Kantelbaar bedieningspaneel