Canon i-SENSYS FAX-L410

i-SENSYS FAX-L410

Robuuste, compacte Super G3-laserfax met groot LCD-scherm, snelle prestaties en auto duplex ADF. Ideaal voor dagelijks gebruik in elk bedrijf.

Voordelen

  • Robuuste, compacte Super G3-fax
  • Groot geheugen van 512 pagina's*
  • Snel faxen met 39 snelkiestoetsen en 200 verkorte kiescodes
  • Automatisch dubbelzijdig printen, kopiëren en faxen
  • Snel laserprinten en kopiëren: 25 ppm
  • Zeer energiezuinig

Meer productinformatie

Bekijk de Canon i-SENSYS FAX-L410 in detail

Snel faxen


Dit snelle laserfax-, printer- en kopieerapparaat heeft een robuust ontwerp, waardoor deze zeer geschikt is voor de dagelijkse vereisten van een druk kantoor. De productiviteit krijgt een boost doordat door het faxapparaat weinig tijd wordt verspild aan het wachten op documenten. Er kunnen snel meerdere faxen worden ontvangen zonder de lijn te blokkeren waardoor er nog meer tijd wordt bespaard. Door de hoge verzendsnelheid worden ook de telefoonkosten aanzienlijk gereduceerd.

Productiever en probleemloos faxen


Je hoeft niet bang te zijn dat je fax niet wordt ontvangen wanneer het papier of de toner op is wanneer je niet aanwezig bent op kantoor, want de i-SENSYS FAX-L410 slaat faxen op in zijn grote geheugen van 512 pagina's*. Voor extra gebruiksgemak kun je faxen in het geheugen scannen om deze later te verzenden. Dual Access betekent dat je dit zelfs kunt doen terwijl tegelijkertijd inkomende faxen worden ontvangen. Canon's unieke Ultra-High Quality-beeldtechnologie met 256 grijstinten zorgt voor duidelijkere details op faxen, zelfs wanneer diagrammen of foto's worden gecombineerd met tekst.

Verhoogde efficiëntie


De i-SENSYS FAX-L410 is eenvoudiger te gebruiken dankzij het intuïtieve grote LCD-scherm. Je kunt sneller faxen dankzij de 39 snelkiesnummers en 200 verkorte kiescodes voor nummers die vaak worden gebruikt, zodat je ze niet elke keer opnieuw hoeft te kiezen. Dankzij de papiercapaciteit van 250 vel ben je minder tijd kwijt aan het bijvullen van de cassette. Met de standaard meegeleverde handset kun je op dezelfde lijn gesprekken ontvangen en handmatig faxen verzenden. Dit is handig als je de gebruiker van het ontvangende faxapparaat eerst moet bellen.

Gebruik minder papier en verspil minder tijd


Automatisch dubbelzijdig printen bespaart je geld doordat er minder papier wordt gebruikt. Met de Duplex ADF (Automatic Document Feeder) kun je ook eenvoudiger dubbelzijdige documenten kopiëren en faxen omdat ze met een enkele bewerking kunnen worden gescand.

Snel laserprinten


Gebruik de i-SENSYS FAX-L410, met zijn snelle kopieer- en laserprintsnelheid van 25 ppm, als extra laserprinter voor je werkgroep. Dankzij Quick First-Print is er geen opwarmtijd nodig vanuit de slaapstand. Je hoeft dus niet te wachten op prints, kopieën of te ontvangen faxen.

Zeer energiezuinig


Bespaar energie en kosten dankzij de duurzame functies van de i-SENSYS FAX-L410. Deze voldoet aan de Energy Star®-normen en verbruikt maar 1,4 watt in de slaapstand. De All-in-One cartridges - die de toner, drum en reinigingseenheid bevatten en zo zorgen dat er minder onderhoud nodig is en de betrouwbaarheid hoger is - hebben weinig consumables nodig en kunnen eenvoudig worden gerecycled.
* Gebaseerd op ITU-T-standaardchart nr. 1

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS FAX-L410.

Handset as standard

Standaard handset

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

Copy

Kopiëren

Duplex Automatic Document Feeder

Duplex ADF (Automatic Document Feeder)

Super G3 FAX

Super G3-fax

USB connection

USB-verbinding

User friendly LCD display

Gebruiksvriendelijk LCD-scherm

Brochure

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Waarom zou u kiezen voor originele Canon-cartridges voor uw laserprinter?

Ontdek meer