Canon i-SENSYS FAX-L3000IP

i-SENSYS FAX-L3000IP

Deze lasernetwerkfax met geavanceerde fax-, kopieer- en afdrukfunctie is speciaal gemaakt voor intensief gebruik en kan de meest veeleisende opdrachten verwerken. De optionele scan & zendfunctie verbetert de productiviteit en de compatibiliteit.

Voordelen

  • Super G3-fax
  • standaardgeheugen van 512 pagina's*
  • Ingebouwde netwerkfunctie en PCL 5e/6-ondersteuning
  • maximale papiercapaciteit van 1100 vel inclusief optionele cassette
  • Beveiliging: ID-beheer
  • 22 ppm (A4)
  • duplex met ADF van 50 pagina's (45 ipm/A4)
  • Optionele scan & zendfunctie**

Meer productinformatie

Bekijk Canon i-SENSYS FAX-L3000IP in detail

Snel en efficiënt faxen


Deze robuuste en efficiënte fax is ideaal voor grote bedrijven. Met de Super G3-faxmodem kunt u documenten verzenden met een snelheid van 3 seconden per pagina* zodat de telefoonkosten lager zijn. Er kunnen meerdere faxen worden ontvangen zonder dat de lijn wordt geblokkeerd, waardoor er tijd wordt bespaard.

Afdrukken en kopiëren


Profiteer van het laserafdrukken en kopiëren op professionele wijze met een snelheid van 22 ppm (A4). De eerste afdruk rolt al binnen 15 seconden uit de printer en er is vrijwel geen opwarmtijd vanuit slaapstand en Quick First Print-prestaties.

Automatisch dubbelzijdig afdrukken en automatische documentinvoer


Door het automatisch dubbelzijdig faxen, kopiëren en afdrukken, ligt de productiviteit hoger en zijn de papierkosten lager. Met de ingebouwde afwerkeenheid en duplex automatische documentinvoer voor 50 pagina's kunnen er maar liefst 45 beelden per minuut (A4) worden gescand. Er kunnen zelfs A3-documenten mee worden gescand (alleen simplex).

Ingebouwde netwerk aansluiting


De ingebouwde netwerkfunctie biedt alle gebruikers in uw netwerk de mogelijkheid tot productief afdrukken via een netwerk evenals faxen via de pc. Met de externe gebruikersinterface kunt u eenvoudig de status van het apparaat controleren. Door de PCL5e/6-ondersteuning kan volledige compatibiliteit worden gegarandeerd met bestaande PCL-afdrukomgevingen.

Optionele verzendfunctie


Met de optionele verzendfunctie functioneert de FAX-L3000IP als een centrale communicatiehub voor het digitaal delen van bedrijfsdocumenten, waardoor er een efficiënte en productieve werkstroom ontstaat. Gebruikers kunnen kleurenscans direct verzenden naar e-mail, de netwerkserver (SMB en FTP) of de internetfax. U kunt faxen automatisch of onder voorwaarden doorsturen naar andere bestemmingen.

Grote papiervoorraad


De standaardpapiervoorraad bestaat uit een cassette voor 500 vel en een multifunctionele lade voor 100 vel papier. Een optionele cassette voor 500 vel brengt het totaal op 1100 vel. Het apparaat is geschikt voor intensief gebruik, zodat het veeleisende opdrachten aankan.

Beveiliging en kostenbeheer


Met ID-beheer per afdeling of gebruiker kunt u het apparaatgebruik beperken tot bevoegde gebruikers en kunt u alle kosten nauwlettend in de gaten houden. Elke afdeling of gebruiker kan een eigen ID of wachtwoord krijgen. Dit garandeert een volledige beveiliging.

Risicoloos faxen


Als het papier op is of de toner leeg, slaat het standaardgeheugen voor 512 pagina's* (maximaal 1500)** alle binnenkomende documenten veilig op zodat die later kunnen worden afgedrukt. Mocht er een stroomstoring plaatsvinden, dan worden faxen en andere gegevens maximaal drie uur opgeslagen in het geheugen.

Snelkiezen


Bellen is snel en simpel met 80 snelkiesnummers en 200 verkorte kiescodes (maximaal 500)**, zodat u de nummers van al uw reguliere contactpersonen kunt opslaan.


* op basis van ITU-T-standaardchart 1
** met optionele scan & zend kit

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS FAX-L3000IP.

PCL Printing

Printen met PCL

Copy

Kopiëren

Super G3 FAX

Super G3-fax

USB connection

USB-verbinding

Use and share over network

Gebruiken en delen via het netwerk

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

+1 Optional Paper Cassette

+1 optionele papiercassette

Duplex Automatic Document Feeder

Duplex ADF (Automatic Document Feeder)

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Waarom zou u kiezen voor originele Canon-cartridges voor uw laserprinter?

Ontdek meer