Canon i-SENSYS FAX-L3000

i-SENSYS FAX-L3000

Deze laserfax met geavanceerde fax- en kopieerfunctie is speciaal gemaakt voor intensief gebruik en ideaal voor op grote, drukke kantoren. Een grote papiercapaciteit, het dubbelzijdig afdrukken en het optioneel netwerken zorgen voor een maximale productiviteit.

Voordelen

  • Super G3-fax
  • standaardgeheugen van 512 pagina's*
  • maximale papiercapaciteit van 1100 vel inclusief optionele cassette
  • Beveiliging: ID-beheer
  • kopiëren met 22 ppm
  • duplex met ADF van 50 pagina's (37 ipm/A4)
  • Ultra High Quality-beelden
  • Alles-in-één cartridge
  • Optioneel afdrukken en netwerken**

Meer productinformatie

Bekijk Canon i-SENSYS FAX-L3000 in detail

Snel en betrouwbaar faxen


Het robuuste ontwerp van de FAX-L3000 biedt snel en betrouwbaar faxen van grote hoeveelheden voor grote bedrijven. Met de Super G3-faxmodem kunt u documenten verzenden met een snelheid van 3 seconden per pagina* zodat de telefoonkosten lager zijn en personeel niet bij het apparaat hoeft blijven te wachten. Er kunnen meerdere faxen worden ontvangen zonder dat de fax wordt geblokkeerd, waardoor er tijd wordt bespaard.

Handig kopiëren


Dit faxapparaat fungeert als een kwalitatief hoogstaand laserkopieerapparaat met een hoge snelheid. Het kopieert 22 ppm en de eerste afdruk rolt al binnen 13 seconden uit de printer.

Automatisch dubbelzijdig afdrukken en automatische documentinvoer


Door het automatisch dubbelzijdig faxen, kopiëren en afdrukken** ligt de productiviteit hoger en zijn de papierkosten lager. Met de ingebouwde afwerkeenheid en duplex automatische documentinvoer voor 50 pagina's wordt uw uitvoer versneld. Scan probleemloos en snel dubbelzijdige A4-documenten met een snelheid van 37 beelden per minuut.

Grote papiervoorraad


De standaardpapiervoorraad bestaat uit een cassette voor 500 vel en een multifunctionele lade voor 100 vel papier. Een optionele cassette voor 500 vel brengt het totaal op 1100 vel. Dit apparaat is geschikt voor intensief gebruik, zodat het de meest veeleisende opdrachten aankan.

Beveiliging en kostenbeheer


Met ID-beheer per afdeling of gebruiker kunt u het apparaatgebruik beperken tot bevoegde gebruikers en kunt u alle kosten nauwlettend in de gaten houden. Elke afdeling of gebruiker kan een eigen ID of wachtwoord krijgen. Dit garandeert een volledige beveiliging.

Risicoloos faxen


Als het papier plotseling op is of de toner leeg, slaat het standaardgeheugen voor 512 pagina's* (maximaal 1500)** alle binnenkomende documenten veilig op zodat die later kunnen worden afgedrukt. Mocht er een stroomstoring plaatsvinden, dan worden faxen en andere gegevens maximaal drie uur opgeslagen in het geheugen.

Snelkiezen


Bellen is snel en simpel met 80 snelkiesnummers en 200 verkorte kiescodes, zodat u de nummers van al uw reguliere contactpersonen kunt opslaan.

Ultra High Quality


Onze Ultra High Quality-technologie garandeert een perfecte afwerking van gedetailleerde documenten, zoals diagrammen of foto's en tekst. De halftoonreproductie met 256 grijstinten geeft extra diepte en duidelijkheid.

Alles-in-één cartridge schoonmaken


Vervang gewoon de alles-in-één cartridge, die toner en alle andere essentiële onderdelen bevat, en uw fax is zo goed als nieuw. Er is geen vuil of gedoe, slechts een constante hoge uitvoerkwaliteit.

Optie: afdrukken via het netwerk


De optionele afdrukset biedt alle gebruikers in uw netwerk de mogelijkheid tot productief afdrukken via een netwerk evenals faxen via de pc. Met de externe gebruikersinterface kunt u eenvoudig de status van het apparaat controleren.

*gebaseerd op ITU-T-standaardchart nr. 1
** met optionele afdrukset

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS FAX-L3000.

Copy

Kopiëren

Super G3 FAX

Super G3-fax

USB connection

USB-verbinding

+1 Optional Paper Cassette

+1 optionele papiercassette

Duplex Automatic Document Feeder

Duplex ADF (Automatic Document Feeder)

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Waarom zou u kiezen voor originele Canon-cartridges voor uw laserprinter?

Ontdek meer