Canon i-SENSYS FAX-L170

i-SENSYS FAX-L170

Deze compacte Super G3-fax is moeiteloos te gebruiken en te onderhouden. Dankzij de superieure energiezuinigheid en een reeks professionele faxfuncties is dit faxapparaat de ideale oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven.

Voordelen

  • Compacte en stijlvolle Super G3-fax
  • Faxgeheugen van 512 pagina's* voor verzenden en ontvangen
  • 30 snelkiestoetsen en 100 verkorte kiescodes
  • ADF (Automatische documentinvoer) voor 30 pagina's
  • Gebruiksvriendelijk en intuïtief LCD-scherm
  • All-in-One cartridge
  • Energiezuinig
  • Ingebouwde handset

Meer productinformatie

Bekijk Canon i-SENSYS FAX-L170 in detail

Snel en efficiënt faxen


Deze Super G3-fax kan de communicatiekosten tot een minimum beperken. Documenten worden in slechts 3 seconden per pagina* verzonden. Doordat faxberichten in de kortst mogelijke tijd kunnen worden verzonden en ontvangen, is de telefoonlijn korter bezet.

Moeiteloos faxen


Als het papier op is of de toner leeg, worden alle inkomende documenten veilig opgeslagen in een geheugen van 512 pagina's*, zodat je de faxberichten later kunt printen. Voor een gemakkelijke bediening, kunnen lange documenten in het geheugen worden gescand en automatisch worden verzonden, waardoor je tijd en geld bespaart.

Eenvoudig, snel kiezen


Zelfs voor onervaren gebruikers is de i-SENSYS FAX-L170 eenvoudig te bedienen. Kiezen kan niet eenvoudiger met 30 snelkiestoetsen en 100 verkorte kiescodes voor het opslaan van al je veel gebruikte nummers. Dankzij het duidelijke, intuïtieve LCD-display is deze fax bijzonder gebruiksvriendelijk.

Gemakkelijker workflow


Dankzij de ADF (automatische documentinvoer) voor 30 pagina's, kunnen gebruikers lange documenten in een enkele handeling soepel faxen of kopiëren, in plaats van ze pagina voor pagina in te voeren. Een papierlade voor 150 vel bespaart ook tijd met het bijvullen van papier.

Snel printen en kopiëren


Gebruik deze fax als een productieve laserprinter met een snelheid van 18 pagina's per minuut via de USB-aansluiting. Met de Quick First Print-technologie is de opwarmtijd vanuit de slaapstand kort. Je kunt documenten ook kopiëren, met een snelheid van 11,8 pagina's per minuut.

Minimaal onderhoud


De All-in-One cartridge van de i-SENSYS FAX-L170, inclusief toner, drum en alle essentiële onderdelen, kan in een paar seconden worden vervangen. Geen geknoei en geen gedoe, en met een originele cartridge van Canon ben je zeker van een continue uitvoer van hoge kwaliteit.

Toonaangevende energiezuinigheid


Deze milieuvriendelijke fax heeft een toonaangevende energiezuinigheid, met een verbruik van slechts 1,5 watt in de slaapstand.

Ingebouwde handset


De i-SENSYS FAX-L170 heeft een handset voor het maken en beantwoorden van oproepen, met automatische schakeling Fax/Tel voor het overschakelen tussen faxberichten en gesprekken.

* Gebaseerd op ITU-T-standaardchart nr. 1

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS FAX-L170.

Copy

Kopiëren

Super G3 FAX

Super G3-fax

USB connection

USB-verbinding

User friendly LCD display

Gebruiksvriendelijk LCD-scherm

Automatic Document Feeder

ADF (Automatic Document Feeder)

Handset as standard

Standaard handset

Brochure

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Waarom zou u kiezen voor originele Canon-cartridges voor uw laserprinter?

Ontdek meer