Canon i-SENSYS FAX-L150

i-SENSYS FAX-L150

Een compacte, stijlvolle fax die eenvoudig te gebruiken en onderhouden is. Dankzij de productiviteit, betrouwbare prestaties en een scala aan professionele faxfuncties is deze printer een ideale oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven.

Voordelen

  • Compacte en stijlvolle Super G3-fax
  • Faxgeheugen van 512 pagina's* voor verzenden en ontvangen
  • 15 snelkiestoetsen en 100 verkorte kiescodes
  • ADF (Automatische documentinvoer) voor 30 pagina's
  • Gebruiksvriendelijk en intuïtief LCD-scherm
  • All-in-One cartridge
  • Energiezuinig

Meer productinformatie

Bekijk de Canon i-SENSYS FAX-L150 in detail

Snel en kosteneffectief faxen


Verlaag je communicatiekosten tot een minimum met deze Super G3-fax, die documenten in slechts 3 seconden per pagina * verzendt. Doordat faxberichten in de kortst mogelijke tijd kunnen worden verzonden en ontvangen, is de telefoonlijn korter bezet.

Grotere efficiency


Een geheugen voor 512-pagina's* slaat alle inkomende documenten veilig op, zodat je faxberichten later kunt printen als het papier op is of de als toner leeg is. Lange documenten kunnen ook in het geheugen worden gescand om automatisch te worden verstuurd. Zo wordt bespaard op zendtijd en faxkosten.

Snelle, eenvoudige bediening


Kiezen kan niet eenvoudiger, zelfs voor onervaren gebruikers, doordat veel gebruikte nummers bereikbaar zijn via 15 snelkiestoetsen en 100 verkorte kiescodes. Dankzij het duidelijke, intuïtieve 5-regelige LCD-display is deze fax bijzonder gebruiksvriendelijk.

Productiever werken


Dankzij de ADF (automatische documentinvoer) voor 30 pagina's, kunnen gebruikers lange documenten in een enkele handeling soepel verzenden, in plaats van ze pagina voor pagina in te voeren. Een papierlade voor 150 vel bespaart ook tijd met het bijvullen van papier.

Snel printen en kopiëren


Gebruik deze fax als een productieve laserprinter met een snelheid van 18 pagina's per minuut via de USB-aansluiting. Met de Quick First Print-technologie is de opwarmtijd vanuit de slaapstand kort. Je kunt documenten ook kopiëren, met een snelheid van 11,8 pagina's per minuut.

Eenvoudig onderhoud


De i-SENSYS FAX-L150 heeft een voordelige All-in-One-cartridge, inclusief toner, drum en alle andere essentiële onderdelen. Vervang de cartridge in enkele seconden, zonder knoeien of gedoe. Gebruik een originele cartridge van Canon om zeker te zijn van een continue uitvoer van hoge kwaliteit

Uitermate energiezuinig


Deze milieuvriendelijke fax heeft een toonaangevende energiezuinigheid, met een verbruik van slechts 1,5 watt in de slaapstand.

* Gebaseerd op ITU-T-standaardchart nr. 1

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS FAX-L150.

Copy

Kopiëren

Super G3 FAX

Super G3-fax

USB connection

USB-verbinding

User friendly LCD display

Gebruiksvriendelijk LCD-scherm

Automatic Document Feeder

ADF (Automatic Document Feeder)

Brochure

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Waarom zou u kiezen voor originele Canon-cartridges voor uw laserprinter?

Ontdek meer