Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II

De compacte en betaalbare EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II staat garant voor krachtige teleprestaties. De 4-stops Image Stabilizer met automatische panningdetectie zorgt voor een effectieve onderdrukking van onscherpte bij weinig omgevingslicht.

Voordelen

  • Betaalbaar teleobjectief
  • 88-400mm equivalente brandpuntsafstand
  • 4-stops Image Stabilizer met automatische panningdetectie
  • UD element
  • Super Spectra-coatings
  • Cirkelvormig diafragma

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II in detail

Betaalbare, krachtige telezoom


De EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II is een telezoom die krachtige prestaties combineert met een hoge beeldkwaliteit. Met een equivalente brandpuntsafstand van 88-400 mm bij 35mm film, is dit objectief ideaal voor fotografen die op zoek zijn naar een betaalbaar, veelzijdig objectief voor algemene telefotografie.

Image Stabilizer met automatische panningdetectie


Om de effecten van cameratrilling tegen te gaan, is de EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II uitgevoerd met Canon's Image Stabilizer-technologie met 4-stops compensatie. Dit maakt het gebruik van 4 keer langere sluitertijden mogelijk zonder dat een merkbare toename in onscherpte optreedt. De automatische panningdetectie schakelt de Image Stabilizer in horizontale of verticale richting uit wanneer bewegende onderwerpen worden gevolgd.

UD-lenselement


De EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II gebruikt een Canon UD (Ultra-low Dispersion)-lenselement om de effecten van secundaire chromatische aberratie te onderdrukken voor haarscherpe, contrastrijke opnamen zonder vervormingen over het gehele zoombereik.

Super Spectra-coatings


Canon's Super Spectra-coatings voorkomen reflectie en schittering door licht te absorberen dat wellicht kan worden gereflecteerd door de beeldsensor of interne lenselementen. Super Spectra-coatings zorgen ook voor een nauwkeurige kleurbalans en scherpe, contrastrijke resultaten.

Cirkelvormig diafragma


Bij opnamen met een groot diafragma zorgt het cirkelvormige diafragma voor een fraaie, gelijkmatige achtergrondonscherpte ideaal om onderwerpen te benadrukken wanneer ze worden gefotografeerd tegen een achtergrond die de aandacht kan afleiden.

Loodvrij glas


In de EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II wordt uitsluitend milieuvriendelijk loodvrij glas gebruikt.

Accessoires


De EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II wordt geleverd met een lensdop en stofkap. Een zonnekap (ET-60) en lenskoker (LP1019) zijn verkrijgbaar als optionele accessoires.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II.