Software

Elke EOS digitale SLR wordt geleverd met een set krachtige, gebruiksvriendelijke tools voor uw digitale donkere kamer.

Digital Photo Professional
Een snel beeldverwerkingsprogramma voor RAW opnamen dat is ontworpen om digitale imaging workflows te stroomlijnen. Wijzig instellingen als witbalans, dynamisch bereik of Picture Style instellingen zonder de oorspronkelijke RAW gegevens te veranderen. Inclusief een retoucheerfunctie om witte of donkere stippen van afbeeldingen te verwijderen, een tool voor beelduitsnedes, simulatie van CMYK printers en de mogelijkheid van batch conversie. Maar liefst 36 bewerkingsschermen kunnen tegelijk zijn geopend.

Bezoek de Digital Photo Professional site voor downloads en aanvullende informatie.

ZoomBrowser (PC)/ImageBrowser (Mac)
Om fotomateriaal snel en gemakkelijk te bekijken, te organiseren en te bewerken. Maak uitsnedes om JPEG en RAW opnamen te converteren of wijzig instellingen zoals contrast en beeldscherpte. U kunt ook persoonlijke fotoalbums samenstellen en printen. Inclusief PhotoStitch om van meerdere opnamen een panoramabeeld te maken.

Laatste versie compatibel met Windows 2000/XP/Vista en Mac OS X v10.2 - 10.4.

EOS Utility
Vereenvoudigt de overdracht van opnamen van uw EOS digitale SLR naar een computer. Voor een snelle en naadloze workflow is EOS Utility volledig te integreren met Digital Photo Professional en ZoomBrowser/ImageBrowser. EOS Utility stelt u ook in staat de camera met de meegeleverde interfacekabel op afstand vanaf uw computer te bedienen.

Compatibel met Windows 2000 (SP4)/XP (SP2) / Vista en Mac OS X v10.2 - 10.4 en Apple computers met Intel processor draaiend onder OS X v10.4.7).