Beelduitvoer - EOS-1D X Mark II

Bliksemsnel beeldbeheer

Neem maximaal de tijd voor je foto's. En besteed minimale tijd aan al het andere.

eos-1d-x

Geïntegreerde GPS

De EOS-1D X Mark II biedt geïntegreerde satellietconnectiviteit voor GPS (VS), GLONASS (Rusland) en Quasi-Zenith Satellite Michibiki (Japan) en wereldwijde positioneringssatellieten voor betere GPS-nauwkeurigheid en snelle signaalverwerving1. De camera voegt geotaginformatie (lengtegraad, breedtegraad, hoogte, plus Coordinated Universal Time) toe aan de metadata van de opname. Dit is een handig extraatje voor bureaus en fotografen die automatisch willen identificeren waar en wanneer opnamen zijn gemaakt.

Het GPS-systeem stelt automatisch de tijd in op de camaraklok gebaseerd op gegevens van satellieten, terwijl een logboekfunctie de gebruiker in staat stelt om stappen met de camera bij te houden die kunnen worden toegevoegd aan kaartsystemen. De GPS-informatie kan ook in video's worden opgenomen aan het begin van de opname.

1 Canon GP-E1 en GP-E2, externe GPS-apparaten met Bluetooth zijn niet compatibel.

eos-1d-x

Bijsnijden en verzenden

Een weergavefunctie voor bijsnijden en het aanpassen van de grootte breidt de capaciteiten van de EOS-1D X Mark II nog verder uit. Deze twee functies zijn onderdeel van het antwoord op verzoeken om de compositie na opname te kunnen bijwerken en de grootte van beelden eenvoudig te kunnen wijzigen om beelden vervolgens direct te kunnen delen. Fotografen kunnen foto's naar wens bijsnijden voor publicatie en ze direct naar redacties en fotobureaus sturen.

eos-1d-x

WFT-E8 met IEEE 802.11AC-standaard

Een wereld vol connectiviteitsmogelijkheden voor de EOS-1D X Mark II met de wireless WFT-E8-zender. Snelle overdracht via wireless LAN, verbeterde FTPS-overdrachtsopties en opname op afstand maken de WFT-E8 tot een onmisbaar EOS-1D X Mark II-accessoire.

Verzend snel gegevens op een afstand tot wel 150 m, met behulp van IEEE 802.11ac-standaard (5 GHz-band), met 2,5 x snellere communicatie als IEEE 802.11n. Regel camera-instellingen zoals scherpstellen, sluitertijd, Live View en weergave tijdens opname op afstand met behulp van de WFT-serveropties of de Canon Camera Connect-app.

Het aantal netwerkverbindingsinstellingen dat kan worden opgeslagen in de EOS-1D X Mark II is verhoogd van vijf op de EOS-1D X naar twintig. Je kunt nog steeds tien verbindingsinstellingen opslaan op een geheugenkaart.

Ontdek meer

eos-1d-x
eos-1d-x

High-speed connectiviteit

De SuperSpeed USB-aansluiting (USB 3.0) maakt high-speed beeldoverdracht naar een computer mogelijk. De EOS-1D X Mark II biedt fotografen, net als de EOS-1D X, de mogelijkheid om beelden over een netwerk te versturen via een ingebouwde Ethernet-aansluiting of via een optionele wireless WFT-E8- of WFT-E6-zender.

Canon Camera Connect-app

Met de Canon Camera Connect-app kun je via de WFT-E8 of WFT-E6 verbinding maken tussen je EOS-1D X Mark II en een smartphone of tablet (iOS of Android) voor het maken, bekijken, classificeren, verzenden en delen van beelden op afstand als je zelf niet in de buurt van de camera bent, zoals achter het doel tijdens een voetbalwedstrijd. De beelden kunnen meteen worden gedeeld op sociale media. Met Camera Connect kun je ook MP4-video's op de EOS-1D X Mark II vastleggen en verzenden.

Connect-App