XA10

De innovatieve XA10 AVCHD-camcorder biedt de professionele technologie van Canon in een uiterst compact apparaat. De uitzonderlijke functionaliteit en veelzijdigheid zorgen voor verbluffende video- en geluidsprestaties.

Voordelen

  • Canon HD-videolens (10x zoom, 30,4 mm, f1.8)
  • Canon HD CMOS Pro-sensor
  • Professioneel geluid
  • AVCHD-video opslaan in het geheugen van 64 GB of op 2 SDXC-kaarten
  • Modus voor infraroodopname
  • Volledig handmatige bediening
  • 8,8 cm LCD; 0,6 cm EVF (Electronic View Finder)
  • Dynamic OIS, Powered IS, Instant AF
  • Veelzijdig en uitbreidbaar

Meer productinformatie

Bekijk de Canon XA10 in detail

Canon HD-videolens


Dankzij een snelle Canon HD-groothoekvideolens (30,4 mm, F1.8) levert deze compacte camcorder een professionele beeldkwaliteit. Bevat een trillingsvrije, variabele snelheid, 10x optische zoom en een iris met 8 lamellen voor een aantrekkelijk bokeh-effect.

HD CMOS Pro-sensor type 1/3


Met de HD CMOS Pro-sensor - oorspronkelijk ontwikkeld en geproduceerd door Canon voor zijn professionele camcorders - wordt video in Full HD vastgelegd met een native resolutie van 1920 x 1080. Omdat de pixelgrootte 2,6x groter is dan bij traditionele CMOS-sensoren is er een groter dynamisch bereik en een hogere gevoeligheid.

Professioneel geluid


Professionele audio-opties omvatten 2 XLR-ingangen, een 3,5mm-microfooningang en een ingebouwde microfoon met weinig ruis. Audio wordt opgenomen in 2-kanaals Dolby Digital-indeling via diverse ingangen.

Geheugen van 64 GB en 2 SDXC-sleuven


De XA10 neemt Full HD AVCHD-video's op met maximaal 24 Mbps; ingebouwd flashgeheugen van 64 GB. Relay Recording via 2 SDXC-kaartsleuven om ononderbroken te kunnen blijven filmen. Dankzij het opnemen via twee sleuven kunnen dezelfde opnamen tegelijkertijd op twee kaarten worden opgeslagen.

Modus voor infraroodopnamen


Met de XA10 kunnen infraroodopnamen worden gemaakt in Full HD-resolutie; voor opnamen in het donker of bij weinig licht. Om de kleur te kunnen aanpassen aan de stijl van je project, zijn er groene en witte kleuropties beschikbaar. De unieke objectiefcoatings van Canon en een ingebouwde diffuser zorgen voor heldere, scherpe beelden binnen het frame. Er is een infraroodlamp ingebouwd in de handgreep van de camcorder.

Volledig handmatige bediening


Met de handmatige objectiefring kun je zelf de scherpstelling regelen. Volledig handmatige bediening van de belichting, het diafragma, de sluitertijd en de gain is mogelijk via het LCD-touchscreen. Dankzij de configureerbare toets en het navigatiewieltje kun je je creativiteit de vrijheid geven.

8,8 cm LCD; 0,6 cm EVF (Electronic View Finder)


Een groot 8.8 cm LCD-touchscreen dat aan de zijkant is bevestigd met een scherpe resolutie van 920k dots, biedt uitstekende controlemogelijkheden. Met de functies Waveform Monitor en Focus Assist is het maken van opnamen een fluitje van een cent. Er is ook een EVF (Electronic View Finder) van 0,61 cm met 260k dots inbegrepen.

Dynamic OIS, Powered IS, Instant AF


Het geavanceerde Dynamic Optical Image Stabilisation-systeem met Powered IS-modus van Canon garandeert trillingsvrije video's. Instant AF voor het haarscherp scherpstellen van elke opname.

Veelzijdig en uitbreidbaar


De ultracompacte XA10 is een veelzijdig en uitbreidbaar camerasysteem dat voor elke situatie kan worden gebruikt. De handgreep kan van de camcorder worden gehaald, bijvoorbeeld in kleine ruimten, en heeft een stop/start-knop en zoomfunctie. Een lensfilterdraad en accessoireschoen zijn ook inbegrepen.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon XA10.

XA10 Beoordelingen en recensies

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiratie, onderwijs, productinformatie en nieuwsupdates: wereldwijd bereik voor professionele fotografen, videografen en gevorderde enthousiastelingen wereldwijd, die gebruikmaken van Canon-producten.