Canon LEGRIA HF S100

LEGRIA HF S100

Met de LEGRIA HF S100 legt u video in Full HD vast op SDHC-geheugenkaarten. Perfect dus als u uw opnamen wilt delen. Dankzij de geavanceerde functieset in combinatie met een CMOS-sensor van 8 MP en DIGIC DV III bent u verzekerd van een uitstekende beeldkwaliteit.

Voordelen

  • Canon HD-camerasysteem van 8 MP
  • Opnemen op SDHC-geheugenkaart
  • Instant AF en optische beeldstabilisator (OIS)
  • Handmatige bedieningsopties
  • Video Snapshot, gezichtsdetectie, Pre REC
  • x.v.Color en 25p
  • Foto's van 8 MP
  • Uitstekend geluid
  • Kleine geavanceerde accessoireschoen
  • Bewerkingssoftware

Meer productinformatie

Bekijk Canon LEGRIA HF S100 in detail

Canon HD-camerasysteem


Een Canon HD-camerasysteem met hoge resolutie biedt HD-beelden van topkwaliteit dankzij de Full HD CMOS-sensor van 8 MP, de Canon HD-videolens (filterdoorsnee van 58 mm) met 10x optische zoom en de DIGIC DV III-processor.

Vastleggen op geheugenkaart


U kunt uw beelden rechtstreeks op een SDHC-geheugenkaart met hoge capaciteit vastleggen. Bij de efficiëntste instelling kunt u meer dan 12 uur aan HD-film opslaan op een kaart van 32 GB. Maak voor de beste kwaliteit uw opnamen met 24 Mbps. Geheugenkaarten zijn ideaal als u materiaal wilt delen.

Belangrijke opnamefuncties


Het unieke Instant AF-systeem van Canon bereikt razendsnel een uiterst nauwkeurige scherpstelling. De optische beeldstabilisator voorkomt vrijwel alle soorten bewegingsonscherpte.

Geavanceerde bediening


Met de custom key kunt u een van vijf variabelen (waaronder focus, belichting en audioniveau) activeren en aan het instelwieltje toewijzen. Andere geavanceerde functies zijn bijvoorbeeld AGC-beperking (Auto Gain Control, dat meestal aan professionele camcorders is voorbehouden en waarmee de reactiesnelheid bij weinig licht wordt verhoogd of beperkt), zebrapatronen, kleurmaximalisatie en kleurenbalk/testtoon.

Heel eenvoudig prachtige video's maken


Met Video Snapshot worden al uw opnamen tot 4 seconden beperkt, een ideale lengte voor clips die u later achter elkaar in een afspeellijst kunt plaatsen. U combineert de clips dan later met een soundtrack naar keuze. Met de gezichtsdetectietechnologie worden de instellingen automatisch geoptimaliseerd voor perfecte opnamen van mensen, waarbij tot wel 35 gezichten tegelijk kunnen worden gedetecteerd. Met Pre REC worden ook de 3 seconden voordat u de opnameknop indrukt opgenomen. Zo bent u dus nooit te laat voor de actie.

Uw eigen kleuren kiezen


DIGIC DV III ondersteunt x.v.Color voor diepere, rijkere tinten bij het afspelen van films op compatibele HD-tv's. Met de 25p-filmmodus maakt u opnamen met de uitstraling van traditionele film en krijgt u betere prestaties bij weinig licht.

Foto's maken


Met de speciale fotomodus kunnen gebruikers fotobeelden met een resolutie van wel 8 Megapixel vastleggen. In de Dual Shot-modus kunt u tijdens video-opnamen foto's tot 6 Megapixel vastleggen. De functie Photo Burst (Fotoreeks) haalt 25 foto's uit een filmopname van een seconde.

Betere audio


Dankzij de aansluitingen voor microfoon en hoofdtelefoon kunt u uitstekende audio vastleggen en regelen. De handmatige geluidsregeling verruimt de mogelijkheden nog meer.

Uitbreidbaar systeem


Op de kleine geavanceerde accessoireschoen kunt u allerlei optionele randapparaten aansluiten, zoals een richtinggevoelige microfoon of een videolamp.

Software


Inclusief gebruiksvriendelijke PIXELA™-software voor het bewerken en delen van films. Met de DW-100 DVD-brander van Canon (afzonderlijk verkrijgbaar) brandt u met één druk op de knop dvd's.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon LEGRIA HF S100 .