Canon LEGRIA HF R706

LEGRIA HF R706

Deze handige, lichte en compacte camcorder met intuïtief touchscreen is perfect voor het maken van familievideo's, dankzij krachtige technologieën die automatisch voor een optimaal resultaat zorgen.

Canon LEGRIA HF R706

Voordelen

  • Mooie momenten eenvoudig vastleggen en delen
  • Krachtige technologie voor video van superieure kwaliteit
  • Creatieve beelden eenvoudig vastleggen
  • Fantastisch geluid dat past bij de scène

Meer productinformatie

Bekijk Canon LEGRIA HF R706 in detail

Eenvoudig opnemen en delen


Profiteer van eenvoudig, comfortabel opnemen dankzij een licht en compact design en intuïtieve bediening met je vingertop op een groot en helder 7,5 cm capacitief touchscreen. Leg je video's vast op een FlashAir-kaart zodat je ze gemakkelijk wireless kunt delen met je smartphone of tablet.

Uitmuntende kwaliteit


Een scala van krachtige technologieën zorgt voor een schitterende Full HD-videokwaliteit, ongeacht wat je aan het opnemen bent. Daartoe behoort een krachtige en geavanceerde 57x zoomlens voor het vastleggen van details op grote afstand met de automatische Zoom Framing Assist om het onderwerp in beeld te houden. Een andere technologie is Intelligent IS om automatisch bewegingen te compenseren en onscherpte te voorkomen.

Creatieve beelden


Creëer dramatische effecten met Slow & Fast Motion-opnamen, voeg grappige effecten toe aan video's met behulp van Touch Decoration of creëer een bepaalde sfeer met Cinema-Look filters. Leg de belangrijke momenten van je kind vast met de geavanceerde Babymodus waarmee foto's van maximaal drie kinderen automatisch in een album worden gesorteerd.


Fantastisch geluid


Laat je video's net zo goed klinken als ze eruitzien met Audio Scene Select, waarbij een keuze uit 5 scènemodi wordt gemaakt en audio-instellingen automatisch worden geoptimaliseerd op basis van de scène die je opneemt.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon LEGRIA HF R706.

Full HD

Full HD

Advanced Zoom

Advanced Zoom

Optical Intelligent IS

Optical Intelligent IS

Slow Fast

Opnemen in fast en slow motion

Keep track of your subject at full zoom

Blijf je onderwerp ook met volledige zoom volgen

baby mode

Leg dierbare herinneringen vast

  • Canon LEGRIA HF R706 
  • Compact Power Adapter CA-110E
  • Accu BP-727
  • USB-kabel
  • Mini-HDMI-kabel