Canon LEGRIA HF R68

LEGRIA HF R68

Leg elk detail vast van veraf. Houd iedereen in beeld. Deze compacte camcorder biedt het hele gezin plezier en vrijheid. Koester elk moment in Full HD en deel je opnames probleemloos met de ingebouwde Wi-Fi en NFC.

Canon LEGRIA HF R68

Voordelen

 • Eenvoudig delen voor het hele gezin met Wi-Fi en NFC
 • Trillingsvrije, scherpe video's met Optical Intelligent IS
 • Leg de bijzondere momenten in het leven vast met sublieme details
 • Krijg nog meer in beeld met de groothoekvoorzetlens
 • Ontdek hoe leuk het is om opnamen te maken in Slow & Fast Motion

Meer productinformatie

Bekijk Canon LEGRIA HF R68 in detail

Delen is nog meer genieten


Upload video's naar je smartapparaat en sociale media met de ingebouwde Wi-Fi. De camcorder ondersteunt ook NFC. Via een eenvoudige aanraking kun je dus direct verbinding maken en je beelden delen met smartapparaten. Met NFC is ook de verbinding met een Canon Connect Station geen enkel probleem. Zo kun je opnamen opslaan en daarna op je gemak op je tv bekijken met familie en vrienden.

Scherpe resultaten bij elke gelegenheidOptical Intelligent IS van Canon betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over cameratrilling. De camera past zich aan de scène aan die je vastlegt en kiest automatisch de optimale modus voor de beeldstabilisatie voor je. Zelfs wanneer je beweegt, zorgt de 5-assige Dynamic IS voor stabiele opnamen.

Elke herinnering met schitterende detailsOntdek hoe je adembenemende video's maakt met de Canon HD Videolens. Deze heeft een veelzijdige 57x Advanced Zoom-functie waarmee je zelfs van veraf de details van je onderwerpen vastlegt. De beeldkwaliteit is superieur - zelfs bij weinig licht - dankzij de 3,28 Megapixel Full HD CMOS-sensor en de DIGIC DV4-processor. Voorkom dat je herinneringen per ongeluk worden verwijderd met de handige File Lock-functie.

Meer vrijheid dankzij de groothoekvoorzetlensAls je opnames maakt in kleine ruimten, is het meestal lastig om iedereen in beeld te houden. De HF R68 is uitgerust met een innovatieve groothoekvoorzetlens, die je snel voor op het apparaat zet. Hiermee verkort je de brandpuntsafstand tot 26,9 mm* en kun je een nog uitgebreidere reeks video's maken.

* Met Advanced Zoom ingeschakeld

Plezier voor het hele gezinExperimenteer met opnamen in Slow & Fast Motion. Bij slow motion wordt de snelheid 1/2x gereduceerd - geweldig voor het corrigeren van je golfswing - terwijl bij fast motion alles tot wel 1200x sneller gaat. Het werkingsprincipe schuilt in opnames met vooraf bepaalde tussenpozen. Hierdoor kun je fascinerende time-lapseopnamen maken. Ontdek hoe leuk het is om speciale effecten aan je video's toe te voegen met Touch Decoration, of creëer een bepaalde sfeer met Cinema-Look filters.

Houd je onderwerp in beeldWat gebeurt er als je degene die je volgt uit het oog verliest als je filmt van veraf? Je houdt gewoon de zoekknop ingedrukt, waarna Framing Assist uitzoomt en snel je onderwerpen zoekt. Laat de zoekknop weer los en de camcorder zoomt opnieuw in en gaat door met filmen.

Baby's eerste stapjesMet de geavanceerde Babymodus leg je van maximaal drie kinderen de eerste stapjes en woordjes vast. Registreer de geboortedatum van je kind in de camera en voeg kleurige stempels en animaties toe voor lengte en gewicht. Al het beeldmateriaal wordt automatisch in het juiste babyalbum opgeslagen.

Video's met fantastisch geluidZorg ervoor dat je video's net zo goed klinken als ogen met Audio Scene Select. Je hoeft alleen maar een van de 5 verschillende modi te kiezen die het best past bij de scène die je vastlegt.


Flexibele opnamemogelijkhedenVideo's kunnen in verschillende indelingen (AVCHD + MP4) tegelijkertijd worden opgenomen op het interne geheugen en een SD-kaart. Dit betekent dat je beelden van hoge kwaliteit kunt vastleggen voor persoonlijk gebruik, terwijl je een sneller verzendbare versie, met iets lagere resolutie, kunt delen met smartapparaten en sociale-mediasites.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon LEGRIA HF R68.

Full HD

Full HD

WiFi Cert Share

Movies wireless delen

Simplify sharing

Eenvoudig delen

Steady shots in every situation

Scherpe beelden onder alle omstandigheden

Steady shooting on the move

Stabiele opnamen onderweg

Full HD CMOS sensor

Full HD CMOS-sensor

57x Advanced Zoom

57x Advanced Zoom

Keep track of your subject at full zoom

Blijf je onderwerp ook met volledige zoom volgen

DIGICDV4

DIGIC-verwerkingsvermogen

Slow Fast

Opnemen in fast en slow motion

AVCHD

AVCHD-opnamen van 28 Mbps

MP435MBPS

MP4-opnamen van 35 Mbps

baby mode

Leg dierbare herinneringen vast

Perfect audio to match the scene

Perfect geluid dat bij de scène past

vivid clear view

Capacitief 7,5 cm LCD-touchscreen

Add a cinematic feel to movies

Geef je movies een professionele uitstraling

Add fun effects to movies

Voeg leuke effecten toe aan je movies

advanced quick start

Open het LCD-scherm om direct te beginnen

8GB built-in memory + SDXC slot

8 GB ingebouwd geheugen en SDXC-sleuf

Connect Station Optimised

Connect Station geoptimaliseerd

 • Canon LEGRIA HF R68
 • Groothoekvoorzetlens WA-H43
 • Compacte voedingsadapter CA-110
 • Accu BP-718
 • High-speed HDMI-kabel
 • HTC-100/S
 • USB-kabel IFC-300PCU/S