no consumer

LEGRIA Mini camcorders voor creatieve zelfopnamen

Je publiek wacht op je - toon je creativiteit in Full HD vanuit een nieuw perspectief. De camcorders uit de mini-serie bieden een uniek compact en zeer draagbaar ontwerp in combinatie met een ultragroothoekobjectief, variangle LCD-scherm en ingebouwde standaard. Zo zet je jezelf eenvoudig op de foto en kun je meer van de omgeving vastleggen. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi kun je je creaties eenvoudig delen, streamen, beheren en op afstand bekijken, en dankzij de superieure audiokwaliteit klinken ze net zo goed als ze eruitzien.

LEGRIA-mini-Angle

LEGRIA Mini

  • 170° ultragroothoekobjectief
  • Variangle LCD-scherm; ingebouwde standaard
  • Stereomicrofoon
  • Wi-Fi: eenvoudig delen

LEGRIA mini X

LEGRIA mini X

  • 170° ultragroothoekobjectief
  • Variangle LCD-scherm; ingebouwde standaard
  • Grote stereomicrofoon; lineair PCM
  • Wi-Fi: bewaken en delen op afstand

Breng jezelf in beeld

Speel de hoofdrol in je eigen films. Breng jezelf eenvoudig in beeld vanuit allerlei hoeken en leg meer van de omgeving vast met het ultragroothoekobjectief en het innovatieve variangle touchscreen. Klap het uit en bekijk jezelf live op het LCD-scherm.

Dankzij de unieke ingebouwde standaard heb je geen statief nodig en kun je je LEGRIA eenvoudig kantelen om verschillende perspectieven toe te voegen aan je creativiteit.

Met de LEGRIA Mini camcorders maak je ook unieke foto's met hoge resolutie en weinig ruis dankzij Canon's HS System. Dankzij een kijkhoek van 170° en opties voor conventionelere close-ups en time-lapse opnamen, kun je jezelf nog verder uitdrukken.

Frame yourself
Broadcast yourself

Maak jezelf bekend

Laat iedereen je creativiteit zien dankzij de ingebouwde Wi-Fi. Upload je opnamen naar sociale netwerksites zoals YouTube en Facebook, en bekijk je content zelfs wireless op je mobiele apparaat of HDTV.

Met een smartphone of tablet kun je je LEGRIA op afstand bedienen en genieten van een serie uitgebreide opties voor live streamen en delen.

Je kunt zelfs met de LEGRIA mini X in de gaten houden wat er thuis bij je gebeurt als je er zelf niet bent.

Realistisch geluid

Maak films die net zo goed klinken als ze eruitzien.

Leg geluid vast in zuivere CD-kwaliteit met de LEGRIA mini X, die is voorzien van een grote stereomicrofoon met een hoge signaal-ruisverhouding en een groot dynamisch bereik, ongecomprimeerde lineaire PCM-opname en handmatige bediening.

Voor een superieure en eenvoudige geluidsopname is de LEGRIA mini voorzien van een hoogwaardige stereomicrofoon en Selectie audioscène; kies uit 5 scènes en de audio-instellingen worden automatisch voor je aangepast.

Immersive Audio