no consumer

LEGRIA HF G camcorders voor videoliefhebbers

De LEGRIA HF G-camcorderserie is ontwikkeld voor de creatieve passie van videoliefhebbers, met hoogwaardige optische eigenschappen, een HD CMOS PRO-sensor en intelligente optische beeldstabilisatie in een compacte behuizing voor superieure beeldkwaliteit en veelzijdigheid. Uitgebreide handmatige bedieningsmogelijkheden maken de camcorders de ideale keuze voor liefhebbers die hun creativiteit willen combineren met professionele videokwaliteit.

LEGRIA HF G series

LEGRIA-HF-G25-Angle

LEGRIA HF G25

  • 10x zoom, 30,4 mm-groothoekobjectief; diafragma met 8 bladen
  • 32 GB Flash Memory; twee SDXC-sleuven
  • Volledig handmatige bediening
  • 8,8 cm LCD-touchscreen

LEGRIA HF G40 240px-assortiment

LEGRIA HF G40

  • 20x zoom, 26,8 mm-groothoekobjectief; cirkelvormig diafragma met 8 bladen
  • Instellingen op afstand bedienen en delen via Wi-Fi
  • Volledig handmatige bediening
  • 8,8 cm OLED-touchscreen
  • Wide DR- en Highlight Priority-modi

HD CMOS PRO-sensor

Fantastische prestaties en verbluffende resultaten bij weinig licht

De HD CMOS PRO-sensor levert zelfs bij weinig licht een verbluffende beeldkwaliteit, een groot dynamisch bereik en realistische kleurreproductie. Het lichtgevoelige pixeloppervlak van deze sensor, die door Canon is ontwikkeld voor professionele camcorders, is aanzienlijk groter dan bij conventionele CMOS-sensors, wat de gevoeligheid bij weinig licht vergroot. De sensor biedt een groot dynamisch bereik, wat ervoor zorgt dat ook kleine details worden vastgelegd bij zowel goede als slechte lichtomstandigheden.

HD CMOS PRO
Optical Intelligent Image Stabilisation

Optical Intelligent Image Stabilisation

Altijd scherpe en gedetailleerde movies

Beeldstabilisatie vermindert onscherpte wanneer je uit de hand of onderweg filmt. Powered en Dynamic Optical Image Stabilisation compenseert camerabewegingen en helpt bij het maken van trillingsvrije en scherpe movies onder alle omstandigheden - zelfs wanneer je filmt onder het lopen.

Het Intelligent IS-systeem detecteert ook automatisch de opname-omgeving en selecteert de juiste Optical Image Stabiliser-instellingen uit vier modi om camerabewegingen te compenseren en te voorkomen, waardoor jij je op het filmen kunt concentreren zonder je te bekommeren om bewegingsonscherpte.

Volledig handmatige bediening

Complete creatieve vrijheid

Ontdek je passie voor filmen en leef je creatief uit met geavanceerde functies en handmatige bediening.

Met de handmatige Lens Control Ring kun je zelf de scherpstelling of zoom* regelen, en je eigen instellingen voor belichting, diafragma, sluitertijd en versterking kiezen, met onafhankelijke aanpassingen via het LCD-touchscreen en het instelbare keuzewiel - waardoor je de volledige controle hebt over je creativiteit.

Full Manual Control

* Alleen LEGRIA HF G40.