Canon F-789SGA

F-789SGA

Maak gecompliceerde berekeningen eenvoudiger met de wetenschappelijke calculator F-789SGA, die gedeeltelijk is vervaardigd uit gerecycled Canon-materiaal en over zeer veel geavanceerde functies beschikt.

Voordelen

  • Professionele mogelijkheden
  • 605 geavanceerde functies
  • Vereenvoudigt gecompliceerde berekeningen
  • Dubbele voeding: zonne-energie en verwisselbare batterij
  • Batterijlevensduur van vier jaar (in een omgeving met minder dan 300 lux en een gebruik van 1 uur per dag)
  • Met harde beschermhoes

Meer productinformatie

Bekijk de Canon F-789SGA in detail

Energiebesparende efficiëntie


De F-789SGA beschikt over een handige dubbele voeding. Zonne-energie zorgt voor een maximale energiebesparing en dankzij de back-upbatterij laat de calculator je nooit in de steek, of er nu wel of geen licht is. De calculator schakelt automatisch uit als deze 7 minuten lang niet wordt aangeraakt of gebruikt, waardoor er nog meer energie wordt bespaard. Bovendien heeft deze calculator een vervangbare batterij met een standaard levensduur van vier jaar. Je hoeft hem dus niet weg te gooien als de batterij leeg is, zoals bij andere calculators vaak wel het geval is.

Professionele wetenschappelijke calculator


De F-789SGA is het eerste professionele model in de serie wetenschappelijke calculators van Canon dat uitgerust is met het Textbook Style Display. De calculator is uitgerust met 605 geavanceerde functies, inclusief 79 ingebouwde constanten en 172 conversiemogelijkheden. De zilvermetallic bovenkant en de slanke behuizing geven de calculator een professionele look. Het LCD-scherm is 60 x 25 mm. De calculator is niet alleen geschikt voor studenten, maar ook voor leraren, technici en andere professionals.

Krachtige geheugenfuncties


De calculator heeft 19 geheugens, kan berekeningen met matrices tot 4x4 en vergelijkingen oplossen: een van de krachtigste calculators op de markt. Met al deze functies worden gecompliceerde berekeningen een stuk eenvoudiger.

Duurzaam ontwerp


De bovenkant en de onderkant van de behuizing, de batterijklep en de beschermkap van deze F-789SGA-calculator zijn gemaakt van gerecycled materiaal van Canon-producten. Dit zorgt voor een zo efficiënt mogelijk gebruik van grondstoffen en zo weinig mogelijk afval

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon F-789SGA.

F-789SGA Beoordelingen en recensies